The last of us part 2 دوباره تاخیر خورد

لانچ دیجیتالی قوی چیه دیگه :D

یه آپلود تو psn هست دیگه و دیگه قوی بودن و غیر قوی نداره.

ولی فروش فیزیکی خیلی خیلی شرطه
لانچ دیجیتالی قوی یعنی اینکه تمرکز تبلیغات بازی به جای فروش نسخه‌ی فیزیکی بره به سمت ترغیب مشتریان به خرید نسخه‌ی دیجیتال و حتی مزایای خاصی براش ایجاد کنه یا مثلا کوپن تخفیف برای خریدهای بعدی در نظر بگیره و ده ها راه حل دیگه که امتحان شده و جواب هم داده! همین الان دنباله‌ی فوق العاده موفق یکی از بزرگترین ipهای تاریخ کاملا بدون نسخه‌ی فیزیکی عرضه شده که البته برای پلتفرم pc چیز عجیبی نیست اما عجیب اینجاست که سونی از حجم مراجعه به سرورهاش هراس داره و حتی از فاجعه نام می‌بره! در حالی که سرورهای یک کمپانی به مراتب کوچیک تر مثل valve زیر بار شدید این مدت مشکل خاصی نداشتند و حتی ما با بستر اینترنت نامناسبمون بدون مشکل و مثل قبل ازش استفاده می‌کنیم.

حالا این بازی بخاطر اماده کردن نسخه فیزیکی و مسائل مالی تاخیر خورده، من الان بیشتر نگران بازی هایی هستم که بخاطر کرونا توی روند ساختشون مشکل پیش میاد :|
بعید نیست خیلی از بازی ها تا خیر بخورن تا 2021، مخصوصا بازی های 3 ماه اخر 2020.

بله خب، بتسدا با پلتفرمی مثل استیم روبرو هست که مخاطباش و بازارش با چیزی مثل PSN قابل مقایسه نیست، تازه این فقط یه دلیل هست، دلایل متعدد زیادی برای تاخیر این بازی وجود داره.
مقاومت در مقابل دیجیتال شدن بخش اعظم بازار بازی‌ها روی پلتفرم‌های مختلف مثل مقاومت محکوم به شکست توزیع کننده‌های سنتی در مقابل VODها و سرویس های استریم فیلمه! به زودی مثل صنعت موسیقی و سینما دیگه تقریبا اثری از بازار فیزیکی بازی‌ها نخواهد بود. شاهد مثال واضحش هم عرضه‌ی ورژن‌های تمام دیجیتال کنسول های همین نسل بود. اتفاقی که نسل بعد بدون شک خیلی زود تر از زمانی که برای one افتاد رخ می‌ده.

سهم فروش دیجیتالی تو اکثر بازارها الان به ۶۵ تا ۷۰ درصد رسیده، ولی خب واسه بازی هایی که فروش بالایی دارن ۳۰ درصد فیزیکی عدد بالایی میشه. از اون طرف به خاطر شرایط خاص فعلی، بخشی از این ۳۰ درصد قطعا رو میارن سمت نسخه دیجیتالی. پس احتمالا به جز فروش فیزیکی، دلایل دیگه ای هم برای تاخیر بازی بوده، مثل تم بازی و اینکه ممکنه تبلیغش تو این شرایط جالب نباشه و ...

به نظرم این سرعت کم دانلود تو psn هم تاثیرگذاری خودشو داشته روی این مسئله
نه خوب تصمیم فعلی سونی کاملا درسته، اینو قبول دارم. منظورم اینه چرا این همه سال گیر دادن به فیزیکی و بیشتر به سمت دیجیتالی نرفتن که الان به این روز افتادن؟ فقط اینا و سونی هم نیستن البته، منتظر کلی تاخیر باشید.

• Like
Reactions: last of amir
نه خوب تصمیم فعلی سونی کاملا درسته، اینو قبول دارم. منظورم اینه چرا این همه سال گیر دادن به فیزیکی و بیشتر به سمت دیجیتالی نرفتن که الان به این روز افتادن؟ فقط اینا و سونی هم نیستن البته، منتظر کلی تاخیر باشید.
قبول دارم که تا حدودی بهتره که همه‌چی دیجیتالی بشه :D ولی خب یک‌سری مثل من هستند که سنتی‌تر فکر می‌کنند و بازی فیزیکی ترجیح میدند و ازونور سرعت اینترنت خیلی خوبی ندارن :D

• Like
Reactions: saphire

همین الان 40 50 میلیون نفر تو اروپا به سرورهای psn وصل هستن. این همه آدم که به سرورها وصل هستن، بستر برای فروش دیجیتال فراهم نمیشه.
یه 10 میلیونشون اگه آفلاین بشن، احتمالا شرایط مهیا بشه. وگرنه چیزی نیست که. یه آپلود فایل روی سرورهاست دیگه. :D

مقاومت در مقابل دیجیتال شدن بخش اعظم بازار بازی‌ها روی پلتفرم‌های مختلف مثل مقاومت محکوم به شکست توزیع کننده‌های سنتی در مقابل VODها و سرویس های استریم فیلمه! به زودی مثل صنعت موسیقی و سینما دیگه تقریبا اثری از بازار فیزیکی بازی‌ها نخواهد بود. شاهد مثال واضحش هم عرضه‌ی ورژن‌های تمام دیجیتال کنسول های همین نسل بود. اتفاقی که نسل بعد بدون شک خیلی زود تر از زمانی که برای one افتاد رخ می‌ده.
عزیزم، من مخالف شما نیستم که، بله آینده تو عرضه دیجیتال هست و بحثی نیست ولی سونی این پلتفرم رو در حال حاضر نداره و PSN هم مثل استیم بازارش رو نداره. تازه سر این قرنطینه سرورها رو استراحت دادن و سرعت افت کرده، عرضه بزرگترین بازی نسل سونی تو این اوضاع قطعا مناسب نیست.

سهم فروش دیجیتالی تو اکثر بازارها الان به ۶۵ تا ۷۰ درصد رسیده، ولی خب واسه بازی هایی که فروش بالایی دارن ۳۰ درصد فیزیکی عدد بالایی میشه. از اون طرف به خاطر شرایط خاص فعلی، بخشی از این ۳۰ درصد قطعا رو میارن سمت نسخه دیجیتالی. پس احتمالا به جز فروش فیزیکی، دلایل دیگه ای هم برای تاخیر بازی بوده، مثل تم بازی و اینکه ممکنه تبلیغش تو این شرایط جالب نباشه و ...

این 65 تا 75 و حتی میتونم بگم 80 درصد البته حداکثر این تقسیم بندیه :D و به بازی هایی برمیگرده که رو PC هم عرضه میشن (که کامل دیجیتالیه فروشش)
واسه بازی های کنسولی رقم اصولا میاد 50 ~ 60 و مال کنسول های نینتندو که هنوز بازار سنتی شون قویتره 30 ~ 45

و در کل رقم گنده ای اند، قابل هدایت به بازار دیجیتال تو این مدت کوتاه هم نیستند.

• Like
Reactions: m.a.t and GUѦRDiAN
لانچ دیجیتالی قوی یعنی اینکه تمرکز تبلیغات بازی به جای فروش نسخه‌ی فیزیکی بره به سمت ترغیب مشتریان به خرید نسخه‌ی دیجیتال و حتی مزایای خاصی براش ایجاد کنه یا مثلا کوپن تخفیف برای خریدهای بعدی در نظر بگیره و ده ها راه حل دیگه که امتحان شده و جواب هم داده! همین الان دنباله‌ی فوق العاده موفق یکی از بزرگترین ipهای تاریخ کاملا بدون نسخه‌ی فیزیکی عرضه شده که البته برای پلتفرم pc چیز عجیبی نیست اما عجیب اینجاست که سونی از حجم مراجعه به سرورهاش هراس داره و حتی از فاجعه نام می‌بره! در حالی که سرورهای یک کمپانی به مراتب کوچیک تر مثل valve زیر بار شدید این مدت مشکل خاصی نداشتند و حتی ما با بستر اینترنت نامناسبمون بدون مشکل و مثل قبل ازش استفاده می‌کنیم.

خب من چندسالی میشه تقریبا همه عناوینم رو از PSN دیجیتالی میگیرم و خب اصلا با دانلودشون هیچوقت مشکلی نداشتم . PSN لانچ عناوینی مثل RDR2 و GTA رو از سرگذرونده
یه کمپانی مث سونی نمیاد یه عنوانی ک الان میلیونها دلار هزینه چاپ و تکثیرش شده رو به خطر بندازه ... بماند به قول دوستان تم بازی هم می تونه تاثیر گذار باشه

۳۰ درصد چیه ؟! :D
فروش فیزیکی-دیجیتالی ps4 بر اساس اخرین خبر تقریبا 50 - 50 هست...
PlayStation 4 Digital Game Sales Overtake Physical. That's a First
Digital PlayStation 4 games have seen steady growth over the past few years, rising from 32% of total sales in 2017 to 37% last year
فروش دیجیتالی ps4 هم سال های قبل به ترتیب 32% و 37% بوده

عجیبه که از پتانسیل اقبال فوق‌العاده‌ی فعلی در شرایط قرنطینه به بازی‌ها استفاده نمی‌کنند و به جای لانچ فیزیکی یه لانچ دیجیتال قوی رو اجرا نمی‌کنند.
به نظرم با وضعیت فعلی و ادامه‌دار کرونا و شیفت ناخودآگاه بازار به سمت خرید نسخه‌های دیجیتال الان کسی برنده است که از این فرصت استفاده کنه مثل بتسدا که از عرضه‌ی بزرگترین بازی سالش در این شرایط یعنی Doom Eternal ضرر نکرد که هیچ فروش عجیب و غریبی رو هم روی پلتفرم‌های دیجیتال مثل استیم تجربه کرد.

Doom Eternal sets new launch sales record for the whole series
البته از حق هم نگذریم اینا یکی دو روز قبل لانچ مغازه ها رو باز گذاشته بودن.
یعنی نسخه فیزیکی هم این وسط کم فروش نداشته.

• Like
Reactions: Solidsnake_1
البته از حق هم نگذریم اینا یکی دو روز قبل لانچ مغازه ها رو باز گذاشته بودن.
یعنی نسخه فیزیکی هم این وسط کم فروش نداشته.
Doom Eternal sold an estimated 700,000 copies on Steam in first week, beating console sales by a hefty margin. Doom Eternal has sold an estimated 700,000 copies on Steam in its first week alone, making it the best-selling Steam game of 2020 so far.

به نظرم این سرعت کم دانلود تو psn هم تاثیرگذاری خودشو داشته روی این مسئله
من این رو زیاد میبینم این نسل:D کاز قلابی خیلی این PSN رو ترول میکنه. جریان چیه؟:D کلا PSN همیشه اینطوری بوده یا اینطوری شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or