خبر رو خوندی اصن ؟من موندم ۳۰۰ نفر آدم چهار پنج سال تو استودیو دارن چکار میکنن.
من قبول دارم سونی با این کار ها شاهکار میسازه ولی واقعا الان برا بازی نگرانم .
این تاخیر ها فقط یه معنی میده: سازنده ها از بازیشون مطمئن نیستند.
مطمئنم یه بازی با نمره ۹۰+ میشه و عالی اما یه بازی شاهکار... نمیدونم.
شاهکار بازی که اثرش تا مدت ها رو ذهنت بمونه و من الان نگرانم
من موندم ۳۰۰ نفر آدم چهار پنج سال تو استودیو دارن چکار میکنن.
من قبول دارم سونی با این کار ها شاهکار میسازه ولی واقعا الان برا بازی نگرانم .
این تاخیر ها فقط یه معنی میده: سازنده ها از بازیشون مطمئن نیستند.
مطمئنم یه بازی با نمره ۹۰+ میشه و عالی اما یه بازی شاهکار... نمیدونم.
شاهکار بازی که اثرش تا مدت ها رو ذهنت بمونه و من الان نگرانم
لانچ دیجیتالی قوی چیه دیگهعجیبه که از پتانسیل اقبال فوقالعادهی فعلی در شرایط قرنطینه به بازیها استفاده نمیکنند و به جای لانچ فیزیکی یه لانچ دیجیتال قوی رو اجرا نمیکنند.
به نظرم با وضعیت فعلی و ادامهدار کرونا و شیفت ناخودآگاه بازار به سمت خرید نسخههای دیجیتال الان کسی برنده است که از این فرصت استفاده کنه مثل بتسدا که از عرضهی بزرگترین بازی سالش در این شرایط یعنی Doom Eternal ضرر نکرد که هیچ فروش عجیب و غریبی رو هم روی پلتفرمهای دیجیتال مثل استیم تجربه کرد.
Doom Eternal sets new launch sales record for the whole series
جدا این اصرار صنعت به بازی فیزیکی رو متوجه نمی شم. چه کاریه آخه، چون نمی تونید دیسک تولید کنید بازی آماده رو تاخیر زدید؟ الان فکر کنم 15 سالی هست PC کلا بازی فیزیکی نداره، هیچیشم نشده. ول کنید دیگهعجیبه که از پتانسیل اقبال فوقالعادهی فعلی در شرایط قرنطینه به بازیها استفاده نمیکنند و به جای لانچ فیزیکی یه لانچ دیجیتال قوی رو اجرا نمیکنند.
به نظرم با وضعیت فعلی و ادامهدار کرونا و شیفت ناخودآگاه بازار به سمت خرید نسخههای دیجیتال الان کسی برنده است که از این فرصت استفاده کنه مثل بتسدا که از عرضهی بزرگترین بازی سالش در این شرایط یعنی Doom Eternal ضرر نکرد که هیچ فروش عجیب و غریبی رو هم روی پلتفرمهای دیجیتال مثل استیم تجربه کرد.
عجیبه که از پتانسیل اقبال فوقالعادهی فعلی در شرایط قرنطینه به بازیها استفاده نمیکنند و به جای لانچ فیزیکی یه لانچ دیجیتال قوی رو اجرا نمیکنند.
بله خب، بتسدا با پلتفرمی مثل استیم روبرو هست که مخاطباش و بازارش با چیزی مثل PSN قابل مقایسه نیست، تازه این فقط یه دلیل هست، دلایل متعدد زیادی برای تاخیر این بازی وجود داره.عجیبه که از پتانسیل اقبال فوقالعادهی فعلی در شرایط قرنطینه به بازیها استفاده نمیکنند و به جای لانچ فیزیکی یه لانچ دیجیتال قوی رو اجرا نمیکنند.
به نظرم این سرعت کم دانلود تو psn هم تاثیرگذاری خودشو داشته روی این مسئلهجدا این اصرار صنعت به بازی فیزیکی رو متوجه نمی شم. چه کاریه آخه، چون نمی تونید دیسک تولید کنید بازی آماده رو تاخیر زدید؟ الان فکر کنم 15 سالی هست PC کلا بازی فیزیکی نداره، هیچیشم نشده. ول کنید دیگه