کی گفته بازی برای 4 میاد!!!! :dنسخه اسپشیال ادیشنش واسه 4 میاد ،همه اینا توش هست
اگه اشتباه نکنم شما کپی بازی میکنید؟ چون من نسخه اریجینال رو دارم و از این باگهایی که شما میگید تا الان توی DLC ندیدم کلا اگه کپی بازی میکنید امکانش هست که ایراد از یک جای دیگه باشهدرود
آقا ما بالاخره با کمک مهرداد عزیز تونستیم اجرا کنیم DLC رو / همه چی عالی ولی این همه باگ برا چیه ؟ طرف کش میاد ؟ کرکتر فقط تفنگ و چراغش معلومه ؟ هنگ میکنه ؟ خشک وایمیسته طرف ؟؟؟؟
Graphics:These visuals still look better than some PS4 and Xbox One games:d

....
:scare::shocked:
من يه اشتباه مضحك كردم، با چند ثانيه تاخير پى به اشتباهم بردم، با اكانت ريجن ١ DLC رو خريدم در حالى كه بازيم ريجن ٢!!! راهى داره يا بگردم پى بازى ريجن ١؟
اتفاقا باید اول دی ال سی رو بری چون قضیه ش قبل بازی اصلیهبه نظرتون برای این که دوباره توی جو قرار بگیریم ، قبل از شروع DLC یکبار خود بازی اصلی رو بازی کنیم یا نه ؟؟؟
چون من 6 ماه پیش بازی کرده بودم ، یادمه ها ولی برای این که تو جو قرار بگیریم میگم
خودم فکر نکنم از اول برم چون وقت نمیکنم
میتونی دی ال سر رو تو اکانت ریجن 1 دانلود و نصب کنی بعد بری تو ریجن 2 بازی کنی مشکلی ندارهمن يه اشتباه مضحك كردم، با چند ثانيه تاخير پى به اشتباهم بردم، با اكانت ريجن ١ DLC رو خريدم در حالى كه بازيم ريجن ٢!!! راهى داره يا بگردم پى بازى ريجن ١؟