The Last of Us - Left Behind DLC

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه جا هست میرن توش عکس میندازن ازونور عکس رو چاپ میکنه تحویل میده ، اینجا اونجاست :دی

Graphics:These visuals still look better than some PS4 and Xbox One games :-s:d

درود

آقا ما بالاخره با کمک مهرداد عزیز تونستیم اجرا کنیم DLC رو / همه چی عالی ولی این همه باگ برا چیه ؟ طرف کش میاد ؟ کرکتر فقط تفنگ و چراغش معلومه ؟ هنگ میکنه ؟ خشک وایمیسته طرف ؟؟؟؟
اگه اشتباه نکنم شما کپی بازی میکنید؟ چون من نسخه اریجینال رو دارم و از این باگهایی که شما میگید تا الان توی DLC ندیدم کلا اگه کپی بازی میکنید امکانش هست که ایراد از یک جای دیگه باشه:)

56664037067338914657.gif

به نظرتون برای این که دوباره توی جو قرار بگیریم ، قبل از شروع DLC یکبار خود بازی اصلی رو بازی کنیم یا نه ؟؟؟
چون من 6 ماه پیش بازی کرده بودم ، یادمه ها ولی برای این که تو جو قرار بگیریم میگم
خودم فکر نکنم از اول برم چون وقت نمیکنم

من يه اشتباه مضحك كردم، با چند ثانيه تاخير پى به اشتباهم بردم، با اكانت ريجن ١ DLC رو خريدم در حالى كه بازيم ريجن ٢!!! راهى داره يا بگردم پى بازى ريجن ١؟

من يه اشتباه مضحك كردم، با چند ثانيه تاخير پى به اشتباهم بردم، با اكانت ريجن ١ DLC رو خريدم در حالى كه بازيم ريجن ٢!!! راهى داره يا بگردم پى بازى ريجن ١؟

راهی نداره یا باید بازی رو عوض کنی یا مجددا DLC رو از استور مثلا UK بخری .
فک کنم دومی ارزون تر در بیاد

به نظرتون برای این که دوباره توی جو قرار بگیریم ، قبل از شروع DLC یکبار خود بازی اصلی رو بازی کنیم یا نه ؟؟؟
چون من 6 ماه پیش بازی کرده بودم ، یادمه ها ولی برای این که تو جو قرار بگیریم میگم
خودم فکر نکنم از اول برم چون وقت نمیکنم
اتفاقا باید اول دی ال سی رو بری چون قضیه ش قبل بازی اصلیه
بعد میری سراغ بازی و همه چی به هم وصل میشه...
میتونی دی ال سر رو تو اکانت ریجن 1 دانلود و نصب کنی بعد بری تو ریجن 2 بازی کنی مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or