The Last of Us - Left Behind DLC

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
leftbehind610.jpg

بالاخره Volume ـه دوم ساندتریک های بازی هم رسما منتشر شد ! توی این آلبوم صوتی قطعه های موسیقی متن مرتبط با DLC داستانی بازی یعنی Left Behind رو هم شامل میشه.
موسیقی های متن این بازی زیبا توسط آهنگساز آرژانتینی، گوستاوو سانتولالا نواخته شده..آهنگ های بازی بسیار زیبا و شندینی هستند، اگر گوش نکردید حتما گوش کنید ! :d
لینک آیتیونز
اینم آمازون
اینا با اهنگای اصلی بازی فرق دارن؟! یعنی LEFT BEHIND اینقدر اهنگ داره؟!
یه لینک نداری که بشه مجانی اینارو گرفت؟!

اینا با اهنگای اصلی بازی فرق دارن؟! یعنی LEFT BEHIND اینقدر اهنگ داره؟!
یه لینک نداری که بشه مجانی اینارو گرفت؟!

نزدیک یه ساعت ساند ترک جدید داره ، البته یه سریشون ورژن جدید قطعات قبلین...
من هیچجا به صورت آلبوم نتونستم پیداش کنم فعلا این رو داشته باشید از Uتیوب گرفتمش:
دانلود:
Code:
http://i3.0in.in/iTube%2f848200-The%20Last%20Of%20Us%20(Vol.%202)%20-%20Full%20OST%20(Gustavo%20Santaolalla).mp4

اقا ما كه هنوز خوده بازيم نگرفتيم :d تو فكر خريدش بودم واسه همين روزا ... امكانش هست يه نسخه ي فيزيكي بدن كه هم خوده بازي توش باشه هم Left Behind ؟ يعني صبر كنم يا همين معموليشى بگيرم ؟

اقا ما كه هنوز خوده بازيم نگرفتيم :d تو فكر خريدش بودم واسه همين روزا ... امكانش هست يه نسخه ي فيزيكي بدن كه هم خوده بازي توش باشه هم Left Behind ؟ يعني صبر كنم يا همين معموليشى بگيرم ؟ ������
احتمالش زیاده! چون هم U2 و هم U3 چنین نسخه ای دارن :d
البته دیروز روی PSN چنین نسخه ای اومده، بازی اصلی+سیزن پس = 60 دلار (سیزن پس : 4مپ مولتی پلیر ، یه سری ماسک و کلاه مولتی پلیر ، Left Behind ، و دیروز گفته شد هنوز یه مورد دیگه از سیزن پس برای مولتی پلیر مونده که به زودی میگن! غیر از اینا یه سری آپگرید هم برای بخش داستانی داره،که من پیشنهاد میکنم استفاده نشه که بیشتر به چالش کشیده بشی>:) )

حالا دانلودش چجوریاست؟ امیدوارم مثل خود بازی اصلی نباشه که باید با دانلودر خود ناتی داگ دانلود میکردی و نمیشد با پی سی دانلود کرد. از اونجایی که نقدش با من هست یکم سخت میشه اگر معطل 5 گیگ دانلود با خود دستگاه بشم:-s

اخه لانچ تریلر که این حرفا رو نداره :d

معلوم نیست نمرات کی منتشر میشه :-/
آره براهمین خودمم گفتم به احتمال زیاد ! :d
ولی اونطور که بیشتر سایتها و مطبوعات گفتن، به احتمال زیاد میگن که این DLC بازی حالت Co-Op داره !

- - -ویرایش - - -

بچه ها موسیقی رو از itunes خریدم می خوام شیر کنم باهاتون !

فقط از کجا میتونم یه تاپیک جدید بزنم به اسم تمام soundtrack های left behind ??

می خوام راخت دسترسی داشته باشن اعضا

حدود ۱۰۰ مگ هست و ۲۵ قطعه کامل

بچه ها موسیقی رو از itunes خریدم می خوام شیر کنم باهاتون !

فقط از کجا میتونم یه تاپیک جدید بزنم به اسم تمام soundtrack های left behind ??

می خوام راخت دسترسی داشته باشن اعضا

حدود ۱۰۰ مگ هست و ۲۵ قطعه کامل

اینجا بزن:
گفتگوی آزاد پیرامون بازی ها و کامپیوتر
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ...

آره براهمین خودمم گفتم به احتمال زیاد ! :d
ولی اونطور که بیشتر سایتها و مطبوعات گفتن، به احتمال زیاد میگن که این DLC بازی حالت Co-Op داره !

- - -ویرایش - - -
گیم پلی طی بازی حالت هایی داره که روی حالت CO-OP جور در نمیاد
مگر اینکه یه قسمت جدا واسش بزارن که اونم بعیده!

خب اين dlc با پچ 1.06 بازي ارائه ميشه و 10تا تروفي هم اضافه ميكنه به ليست تروفي هاي بازي :d
The Last of Us Patch 1.06 Out Today: Required to Play Left Behind, Adds 10 New DLC Trophies, More - PlayStation LifeStyle
کجایی ؟! :d Dlc اومده میتونی دانلود کنی ...البته باید منتظر فیکس باشیم ! (با تشکر از مهرداد)
از این تاپیک

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or