شایعه The Last of Us 2 برای PS4 در سال 2015 عرضه خواهد شد؟

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
درود.

The Last of Us 2 به احتمال زیاد توسط استودیوی ناتی داگ در دست ساخت است و قرار است که در سال 2015 عرضه شود !
یک سایت پرتغالی در زمینه گیم اطلاعاتی را از منبع ـی ذکر نشده دریافت کرده مبنی بر اینکه تیم ناتی داگ همزمان هم بر روی DLC بازی Left Behind کار میکنند، و هم بر روی نسخه دوم The Last Of Us، که نسخه دوم بازی از قرار معلوم در سال 2015 بر روی PS4 منتشر خواهد شد.
تا آن زمان میشود گفت که تقریبا دو سال بین نسخه اول و نسخه دوم بازی فاصله به وجود آمده،کاری که ناتی داگ با بیشتر عناوین خود انجام داده است،و عرضه نسخه دوم آن بعید هم نیست !
ناتی داگ چندی پیش رسما تایید کرد که یک تیم آنها در حال کار بر روی نسخه جدیدی از بازی Uncharted می باشد که قرار است برای Playstation 4 عرضه شود و گفته شده است در E3 امسال نیز نمایش خیره کننده ای را برای طرفداران به نمایش بگذارند.
source

گفته شده است در E3 امسال نیز نمایش خیره کننده ای را برای طرفداران به نمایش بگذارند.
کجا همچین چیزی اعلام شده؟:-/
====================
تا کی میخوان بعضیا واسه ادامه ی این بازی داستان بسازن نمیدونم!!! بازی هنوز نیومده بود Druckmann فرمود داستان شخصیت های TLOU تو همین بازی به پایان میرسه! از اونجایی هم که ND استودیویی نیست که کمبود ایده داشته باشه و بخواد بره طرف کلیشه و میلک کردن و از اینجور حرفا... اصلاً انتظار ندارم ادامه ای از TLOU ببینم ، دوست هم ندارم همچین اتفاقی بیوفته؛ اگر هم TLOU 2 معرفی شد امیدوارم خط داستانی جدید با کرکترهای جدید ببینم توش.

@.:Frantic:.
*محض اطلاع:
John Koller مدیر بخش سخت افزاری شرکت سونی در اروپا است.
"Really Spectacular Things Coming To PS4 At E3 2014 ... - N4G.com
Sony's John Koller says that it will be a big year for new PS4 games, promising news on 'huge' PS4 games at E3 2014, including Uncharted 4
باز هم میگم، ناتی داگ هر چی بسازه طلاست ! شک نکنین، حالا چه میخواد تلو باشه چه Ip جدید که در هر صورت هم من و هم طرفداران خوشحال میشن.
دیگه قضیه این ناراحتی و انتقادات رو نسبت به ساخت ادامه ای برای این بازی رو من نمیدونم !

آخرین ویرایش:
متال گیر ، رزیدنت اویل ، مکس پین ، انچارتد ، هیلو.............. چیکار کردند؟ این ها هم همان کار را میکنند!!!در کیفیت بازی شکی نیست اما زمانش به نظرم زود است.

از اینها دیدید که یکی مثل Resident Evil به چه خفتی افتاد...Halo هم که اصلش مولتی هست نه تک نفره. این ها هم همون کار رو کنن به زور ادامه بدن جفت پا برن تو بازی. من واقعا نمی دونم این اصرار برای ادامه سازی چیه!

ولی نماد کنسولهای مورد علاقت چیز دیگه ای میگه:dیعنی میخوای بیایی توی جبهه PS4b-)

اون که نماد کنسولهای مورد علاقه نیست بلکه نماد کنسولهایی هست که داریم:d خب منم فعلا فقط Xone دارم و PS4 هم به زودی میگیرم اون وقت اونم اضافه میشه کنارش;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or