شایعه The Last of Us 2 برای PS4 در سال 2015 عرضه خواهد شد؟

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
درود.

The Last of Us 2 به احتمال زیاد توسط استودیوی ناتی داگ در دست ساخت است و قرار است که در سال 2015 عرضه شود !
یک سایت پرتغالی در زمینه گیم اطلاعاتی را از منبع ـی ذکر نشده دریافت کرده مبنی بر اینکه تیم ناتی داگ همزمان هم بر روی DLC بازی Left Behind کار میکنند، و هم بر روی نسخه دوم The Last Of Us، که نسخه دوم بازی از قرار معلوم در سال 2015 بر روی PS4 منتشر خواهد شد.
تا آن زمان میشود گفت که تقریبا دو سال بین نسخه اول و نسخه دوم بازی فاصله به وجود آمده،کاری که ناتی داگ با بیشتر عناوین خود انجام داده است،و عرضه نسخه دوم آن بعید هم نیست !
ناتی داگ چندی پیش رسما تایید کرد که یک تیم آنها در حال کار بر روی نسخه جدیدی از بازی Uncharted می باشد که قرار است برای Playstation 4 عرضه شود و گفته شده است در E3 امسال نیز نمایش خیره کننده ای را برای طرفداران به نمایش بگذارند.
source

بی خیال بابا همون انتظار برا آنچارتد 4 داره مجنونم میکنه فعلا نمی خوام به در حال ساخت بودن یا نبودن آخرین ما 2 فکر کنم چون می دونم روال عادی زندگیم رو مختل میکنه !:d

ایول ناتی داگ. میخوامت. فقط این نسخه ی 1هم برای ps4بزن دیگه عالیه.:d چیز دیگه ای هم نمیخوام.:p

به خاطر مسائل تکنیکی احتمال عرضه TLoU برای PS4 خیلی کمه به نظر من، به خاطر تفاوت معماری شدید این دو پلتفرم با هم. اکثر شرکت هایی هم که برای هر دو نسل عرضه کردن 3rd Party بودن و یه نسخه PC آماده داشتن که ساخت و کدنویسی برای PS4 & X1 رو خیلی سریع و بی‌زحمت میکنه. در صورتی که این حالت برای ND صدق نمیکنه.

نسخه دومش که دور لز ذهن نیست چون پایان بازی طوری بود که کاملن مشخصه نسخه بعدی هم وجود داره...

اما در مورد سال عرضه بازی کمی اغراق کردن،همه میدونیم که ناتی داگ عادتشه هر دو سال یک بار بازی ای از استودیوی خودش رو منتشر کنه،عرضه کردن The Last Of Us 2 در بهترین و خوش بینانه ترین شکل میره برای سه ماه نخست سال 2017 چون ناتی داگ به تازگی اعلام کرده به عرضه شدن نسخه GOTY بازی TLOU و همچنین عرضه Uncharted 4 در سال 2014 شک داره و این سیاسته این استودیو هست که هر 2 سال یک بار یه بازی بیرون بده از خودش،همچنین اگر 2016 قرار باشه بازی ای عرضه کنه به احتمال قوی اون Crash هست که شایعه شده دوباره امتیازش به دست ناتی داگ و سونی اوفتاده

من که علاقه ای به دیدن نسخه بعدی نداشتم ... حداقل امیدوارم الی و جوئل رو تو نسخه احتمالی بعدی نبینم ... وای فرض کن اگه بازی در حد شماره 1 در نیاد ... خیلی ها چه دل های پری دارن :d

من که علاقه ای به دیدن نسخه بعدی نداشتم ... حداقل امیدوارم الی و جوئل رو تو نسخه احتمالی بعدی نبینم ... وای فرض کن اگه بازی در حد شماره 1 در نیاد ... خیلی ها چه دل های پری دارن :d
به نظر من اگر ادامه ای در کار باشه که حتما هستش، داستان 20 سال قبل از رویارویی با الی میتونه سوژه ی بسیار خوبی واسه ادامه این فرنچایز باشه...چون توی این 20 سال از زندگی جوئل همش در منطقه قرنطینه توی شهر بوستون بوده و با تس زندگی میکرده..کارشون هم که همون قاچاق اسلحه و وووو
در کل اگر روی این قسمت تمرکز کرده باشن، قطعا با یه نسخه بسیار زیبا و دقیقا همون جو و اتمسفر قبلی رو شاهد خواهیم بود.

یعنی دست از سر یه بازی بر نمی دارن ها...بابا از نظر داستانی می خوان چکار کنن مثلا؟! باز دنبال Cure بدون؟
متال گیر ، رزیدنت اویل ، مکس پین ، انچارتد ، هیلو.............. چیکار کردند؟ این ها هم همان کار را میکنند!!!در کیفیت بازی شکی نیست اما زمانش به نظرم زود است.

این عنوان پتانسیل اینو داره بازم ادامه داشته باشه ولی فعلا ناتی داره روی آنچارتد کار میکنه احتمالا اگر قرار باشه TLOU 2 ساخته بشه میره واسه آخرای 2015 . با این حال امیدوارم تایید بشه:)

- - -ویرایش - - -

ایول ناتی داگ. میخوامت. فقط این نسخه ی 1هم برای ps4بزن دیگه عالیه.:d چیز دیگه ای هم نمیخوام.:p

دقیقا یکی از اون آرزوهایی که اگه جلوی غول چراغ جادو قرار بگیرم ازش میخوام ارائه TLOU 1 روی PS4 هستش:bighug: :d

چند وقت پیش :
Screen-shot-2014-01-27-at-9.57.19-AM-610x246.png

:| :دی
حالا معلوم نیست کی به کیه ولی اگه یه درصد خبری از Uncharted 4 تو 2014 نشه خیلی بعیده تو 2015 هم یه TLoU بیاد هم یک فقره Uncharted :-?

پ.ن:مگه شایعه اش نبود این ها میخواستن رو یه آیپی جدید کار کنن همون فضایی مضایی :دی در مورد Crash هم که هی کرم میریزن :| :| :دی
اگه دیگه نسخه ای از این بازی نیاد که امیدوارم نیاد :p بازی برا همیشه تو اوج و نوک قله میمونه :دی
این عنوان پتانسیل اینو داره بازم ادامه داشته باشه ولی فعلا ناتی داره روی آنچارتد کار میکنه احتمالا اگر قرار باشه TLOU 2 ساخته بشه میره واسه آخرای 2015 . با این حال امیدوارم تایید بشه:)
تیمی که آنچارتد میسازن ربطی به تیمی که TLoU ساختن نداره ...

اصلا دوست ندارم اینطوری بشه... از نظر من جو بازی طوری نیست که بخواد تبدیل به یک بازی سریالی یا سیستم سلر مثل halo یا gears بشه... همینطور تک بمونه بهتره.... uncharted واسه این قضیه بهتره... امیدوارم اولین پروژه نیل و بروس ip جدید باشه
اگه قراره ادامه پیدا کنه امیدوارم بره اخرای نسل که شیره ps4 باهاش بکشن

:|:|:|:|:|
چی میگین شماها؟!:|
ناتی داگ هر چی بسازه..اون عنوان یکی از بهترین ها میشه و خواهد شد ! شیره میره نمیشناسه که !
کفر نگین !:|:d

خیلی بعیده! اگه قرار بود نسخه بعدی هم روی PS3 ساخته شه، می‌شد امید داشت، ولی با توجه به این که اینا تازه کارشون رو با PS4 شروع کردن، باید بازی رو از بیخ و بن بسازن روی PS4 و من بعید می‌دونم بتونن تا سال دیگه این کارو انجام بدن. فعلاً تمرکزشون روی U4 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or