The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
آقا بحث فیلم و شباهتش به این ابر بازی شد , اخرین فیلمی که آرنولد شوارزنگر کار فیلمبرداریشو به پایان رسوند اسمش maggie هست و اینطور که از سبک فیلم و داستان و شخصیتهاش میشه فهمید خیلی شباهت به tlou داره شاید از همین بازی اصلا الهام گرفته باشه نکته جالب هم گریم آرنولد هست که خیلی شبیه به جوئل دراومده:
xvhxz9ozic0ge4vhhv16y.png

خیلی ها از این فیلم به عنوان : arnold`s the last of us نام میبرن!2014 اکران میشه

این پست و من چندین ماه پیش در کردم :دی

الان متوجه شدم حدسم کاملا درست بوده کارگردان این فیلم (سمت چپ وایساده) Henry Hobson تو بازی تلو هم نقش داشته فکر کنم نقش مهمی هم داشته :
(title sequence director & designer)

خیلی جالب شد واسم !!!اینم یه عکس از پشت صحنش
41216546807049306669.jpg

آخرین ویرایش:
اطلاعات جدید از نسخه ریمسترد که تو آخرین شماره مجله اج چاپ شده ، اینا گفته های خود نیل دراکمنـه

new lighting model that makes a significant difference compared to the game on PS3
High resolution models have also been used for characters الان دیگه با کات سین هایـه نسخه PS3 مو نمی زنن :d
the new version’s cinematic cutscenes will run at 1080p and 60 fps and they have been completely re-rendered

بهتره آخر بازی رو ندونی شاید یه روزی تونستی بازیش کنی اونوقت دیگه جذابیت نداره ولی اگه خیلی اصرار داری واست نوشتم:bighug:
آخر بازی از این قراره که توی آزمایشگاه به جوئل میگن برای درست کردن واکسن باید مغز الی رو بررسی کنیم که با این کار الی میمیره ولی جوئل قبول نمیکنه و همه رو از دم میکشه و الی که بیهوش بوده و این قضیه هارو نمیدونه رو سوار ماشین میکنه و به کمپ میرن که اونجا الی از جوئل در مورد ازمایش و .... وقتی بیهوش بوده میپرسه که جوئل میگه (دقیق یادم نیس) اونا راهی پیدا نکردن یا یه همچین چیزی (خلاصه میپیچونه) بهد الی میگه قسم بخور و جوئل هم قسم میخوره و تموم میشه

سلامٌ علیکم :-" :دی

آقا چقدر این Grounded Mode حال میده !!!!! :-o :x
من خیلی از Survival بازی راضی نبودم :-" ولی عاشق این GM شدم !! :love: :دی خیلی حال داد :دی الآن که دارم این پست رو در میکنم هم سر جمع شاید 90 دیقه هم رو این مود بازی نکردم ولی به شکل فضایی حال داد :دی
از الآن خیلی دوس دارم و یه جورایی تو کفم که 3 تیکه ی بازی رو روی GM برم ببینم چجوریاس :دی

به شدت توصیه میشه ، اصلاً انگار تاحالا بازی رو بازی نکردین :دی

سلامٌ علیکم :-" :دی

آقا چقدر این Grounded Mode حال میده !!!!! :-o :x
من خیلی از Survival بازی راضی نبودم :-" ولی عاشق این GM شدم !! :love: :دی خیلی حال داد :دی الآن که دارم این پست رو در میکنم هم سر جمع شاید 90 دیقه هم رو این مود بازی نکردم ولی به شکل فضایی حال داد :دی
از الآن خیلی دوس دارم و یه جورایی تو کفم که 3 تیکه ی بازی رو روی GM برم ببینم چجوریاس :دی

به شدت توصیه میشه ، اصلاً انگار تاحالا بازی رو بازی نکردین :دی
Dlc هست؟ یابا اپدیت هست

امروز چه روزیه ؟ :-/
کیا یادشونه امروز چه روزیه ؟

امروز اولین سالگرد حماسه 6 ژوئن ـه.:دی پارسال دقیقا تو همچین روزی بود که مرحوم Tommy Fisher اون پست تاریخی رو داد و اتیش بازی ناتی داگ از همون لحظه شروع شد.:d

خُب دوستان آب قند فراموش نشه :biggrin1:

EDGE - 10/10
The Last of Us gets 10/10 from Edge Magazine - ShopTo.Net

تا قبل از برداشتن Embargo, خیلیا کنجکاو بودن که بازی نمرات خوبی دریافت میکنه یا نه. بعد از اعلام نمره "لبه" همه یه نفس راحت کشیدن. و البته سختی و فشارها برا یه عده شروع شد. یادش بخیر چه پست های گوهرباری تو تاپیک امتیازات میدادن که هنوز هم وقتی میخونیشون خنده ات می گیره. یه عده برا کوبیدن بازی دست به دامن U2 شدن.:)) حق هم داشتن همچین فشاری تحملش خیلی سخته.:d هنوز هم این فشار از بین نرفته که میشه نتایجش رو تو درافشانی اون عده تو تاپیک های مختلف دید.
به هرحال, طفل نوپای ناتی داگ که قرار بود زیر دست و پای نره غول های صنعت له بشه با شنی تانک از رو همشون رد شد.:d

All Hail Naughty Dog
sheni tank is a registred trademark of Remastered Inc

ضربه اى که اين بازى بر پيکر مايکروفنها زد کنفرانس E3 پارسالشون هم نزد :d
این ip کاری کرد که یه سری از این جان برکف های تفاوت را احساس کنید !!! کلا به بهونه عوض شدن نسل توبه کردن و امضاهاشون هم شد ps4 و ... =)) جماعتی که یه نسل از دست بچه بازیاشون خون جگر خورده بودیم و حالا تازه توبه کردن :دی:))

tlou.jpg

اینم از پست من توی فیسبوک بعد از اینکه بازی بدستم رسید :دی سلفون دور بازی رو باز نکردم و عکس گرفتم و صحنه رو ثبت کردم :دی یادش بخیر چه ذوقی داشتم و چه دورانی داشتیم توی این تاپیک :دی

البته بازی 16 June رسیده بود دست من :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or