M
ایول خدمت! مثل مرد برو و برگرد. به ما که حال داد. امیدوارم به شما هم حال بده! :dنبينم تاپيك بياد پايين حتي الان كه سرباز شدم :d
بالا باش
حتماً حال ميده :d ولي كناره اون همه خوبس هاش آدم از بازي ميندازه نامرد :dایول خدمت! مثل مرد برو و برگرد. به ما که حال داد. امیدوارم به شما هم حال بده! :d
یه سوالی درباره ی مولتی داشتم
من تا هفته ی هشتم میرم ولی بعدش میزن همه ی کلن توسط این راهزنان چین کشته شدن بعدش میاد از اول.
راهی داره که اینجوری نشه یا کلا شانسیه؟؟؟؟
بعدش یه سوال دیگه میشه همزمان هر دو تا تیم داشت؟چو ن من داشتم یه سری بازی میکردم دست بعدش دقیقا همونایی که یارای من بودم رفته بودن مقابلم!!!!!!!
یک نکته ای به توضیحات دوست بالایی اضافه کنم: اگه میخواید گیر گروه دوستان نیفتید، تو مچ فایندر no party رو انتخاب کنین.
حالا سوال خودم، اگه قسمتی از جمعیتت رو از دست بدی دوباره supply مورد نیاز میاد پائین؟ یا کلا در حال اوج گرفتنه؟
دوستان من یه جا گیر کردم اونجا که می ریم تو فاضلاب بعد یه تله بوده و در بسته می شه الی پیشه هنری می مونه و اون پسره هم پیشه ما گیر کردم باید ا مخفی کاری برم یا بکشم برم جلو ؟ :dدوست عزیز تگ اسپویل رو برای همچین مواردی گذاشتن !
دوستان من یه جا گیر کردم اونجا که می ریم تو فاضلاب بعد یه تله بوده و در بسته می شه الی پیشه هنری می مونه و اون پسره هم پیشه ما گیر کردم باید ا مخفی کاری برم یا بکشم برم جلو ؟ :dدوست عزیز تگ اسپویل رو برای همچین مواردی گذاشتن !