The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بازی شاهکار بی چون و چرای نسل هفتم هستش و بدون شک بهترین بازی این نسل !
فقط یه چیزی و اونم این که تو تمام بازی ها سایه اینجوری هست یا تو این بازی کمی لبه دار هس ؟؟

حرف از Bloater ها شد ، اونایی که از مدت آلوده شدنشون زیاد میگذره و از کلیکر ها خطرناک ترند ...
تا جایی که یادمه 4 بار تو بازی باشون روبرو شدم ، یکبار تو سالن بسکتبال بود که بیل و الی همراه ما بودند و اونجا فقط باید اون رو میکشتیم تا از مرحله
رد بشیم ...
ولی دوتای بعدی نیازی به درگیر شدن نداشت ...
یکی توی اون زیرزمین خونه ای که قبل از وارد شدن به لابراتوار آزمایشگاه بود بودش که به راحتی میشه سمت دیگه سر و صدا کنیم و کلیکر ها و اون Bloater
رو بکشونیم اون طرف و وقت پیدا کنیم تا اون در رو باز کنیم ...
یه جای دیگه هم توی زیر زمین هتل هستش که وقتی موتور برق رو روشن میکنیم میان سمت صدای موتور برق که اینجا باید قبلش کارت اون در رو داشته باشیم
و خیلی آسونه و فقط باید بدویم به سمت در و تمام ...
یکی دیگه هم قبل از ورود به بیمارستان توی رودخونه هستش که اون هم با یه ابتکار میشه رد شد ...
ازون بمب میخی ها میندازیم اونطرف و مسیر یه پنج ثانیه ای پاک میشه و اون وقت راحت رد میشیم بدون هیچ درگیر شدنی ...
این بود تجربیات در مورد Bloater های بیچاره...

دوستان بازی يك پايان داره؟

بله فقط یکی. دوستان یه سوال چرا تمام جاها که اخرالزمان گیاها همه جا میرویند مثل crysis3 یا tlou یا مثلا فیلم من یک افسانه ام بعدش هم این رویش گیاه یهو همهگیر شد هم تیرکمان که تو همه بازی ها هست مثل far cry 3 crysis3 ac 3 !!!!!!!!!!! چقدر 3 شد

آخرین ویرایش:
دوستان يكي از دوستام توي چپتر 7 مشكل پيدا كرده
من خودم به اونجا نرسيدم اما مي گه كه موقعي كه ميره پيش تامي و بعد حرف زدن و غيره و ... ديگه كاري نيست كه انجام بده و نميدونه و نميتونه كاري كنه ؟! نسخه بازيش هم ديجيتاليه ! ميگه باگ ه ايا كس ديگه اي هم باش رو به رو شده ؟

بابا خوش بحال شما بچه مایه دارها!!!!
ما که هنوز تو کفشیم!!!!یکی از بزرگترین معضلات اوریج باز و کنجکاو بودن این است که وقتی میای اینجا یهو نصف داستان رو میفهمی با اینکه بیشتر بچه ها میگن احتمال لو رفتن داستان بازی وجود دارد اما مغز ما فرمان میده که حتما کلیک کن!!!:|
الان من با اینکه بیشتر از 70 درصد داستان رو میدونم آیا بنظرتون ارزش داره 200 واسه اوریجش پول بدم!!
آخه چرا خوندم:((:((
داشتم مثل آدم پول جمع میکردم و هدف داشتم اما الان دو دل شدم=((

بابا خوش بحال شما بچه مایه دارها!!!!
ما که هنوز تو کفشیم!!!!یکی از بزرگترین معضلات اوریج باز و کنجکاو بودن این است که وقتی میای اینجا یهو نصف داستان رو میفهمی با اینکه بیشتر بچه ها میگن احتمال لو رفتن داستان بازی وجود دارد اما مغز ما فرمان میده که حتما کلیک کن!!!:|
الان من با اینکه بیشتر از 70 درصد داستان رو میدونم آیا بنظرتون ارزش داره 200 واسه اوریجش پول بدم!!
آخه چرا خوندم:((:((
داشتم مثل آدم پول جمع میکردم و هدف داشتم اما الان دو دل شدم=((
تو خریدش شک نکن حتی اگه 100% داستان رو فهمیده باشی

دوستان یه سوال چرا تمام جاها که اخرالزمان گیاها همه جا میرویند مثل crysis3 یا tlou یا مثلا فیلم من یک افسانه ام بعدش هم این رویش گیاه یهو همهگیر شد هم تیرکمان که تو همه بازی ها هست مثل far cry 3 crysis3 ac 3 !!!!!!!!!!! چقدر 3 شد

در داستان‌های آخر الزمانی به دلیل توقف تمدن و زندگی بشر، طبیعت به مرور زمان به شهرها و بنا‌های ساخته انسان پیشروی می‌کنه.

تیرکمان هم که فکر نمی‌کنم توجیح خاصی داشته باشه و صرفاً جهت لذت بخش‌تر کردن گیم پلی هست:d ولی خوب میشه این طور برداشت کرد که تو بازی‌ای مثل TLOU به دلیل کمبود مهات و اسلحه گرم از تیرکمان هم به عنوان یک اسلحه استفاده میشه!

دوستان يكي از دوستام توي چپتر 7 مشكل پيدا كرده
من خودم به اونجا نرسيدم اما مي گه كه موقعي كه ميره پيش تامي و بعد حرف زدن و غيره و ... ديگه كاري نيست كه انجام بده و نميدونه و نميتونه كاري كنه ؟! نسخه بازيش هم ديجيتاليه ! ميگه باگ ه ايا كس ديگه اي هم باش رو به رو شده ؟

قاعدتاً اینجا نباید مشکلی وجود داشته باشه، وقتی به دنبال تامی حرکت می‌کنید بازی طبق روال خودش پیش میره!

دوستان من بازی رو روی Easy تموم کردم ، الان New Game Plus باز شده
چه فرقی داره؟

تمامی آپگریدهایی که در بازی قبلی انجام داده بودید حفظ میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or