erfan.and.wwf
کاربر سایت
صحنه كه نداره انشاالله ؟ :d
اما این Bloater ـــها عجب موجودات شاخی هستن :dروی درجه سختی Survivor فکر مبارزه باهاشون رو از سرتون بیرون کنین :d
دهن تو ميگيره با دو انگشت جر ميده :dهر بار این Bloater ها میگرفتنم مو تن آدم یسخ میشد واقعا خیلی صحنه ترسناک و دردناکی هست وقتی اینا آدمو میگیرن .
دوستان بازی يك پايان داره؟
تو خریدش شک نکن حتی اگه 100% داستان رو فهمیده باشیبابا خوش بحال شما بچه مایه دارها!!!!
ما که هنوز تو کفشیم!!!!یکی از بزرگترین معضلات اوریج باز و کنجکاو بودن این است که وقتی میای اینجا یهو نصف داستان رو میفهمی با اینکه بیشتر بچه ها میگن احتمال لو رفتن داستان بازی وجود دارد اما مغز ما فرمان میده که حتما کلیک کن!!!
الان من با اینکه بیشتر از 70 درصد داستان رو میدونم آیا بنظرتون ارزش داره 200 واسه اوریجش پول بدم!!
آخه چرا خوندم
داشتم مثل آدم پول جمع میکردم و هدف داشتم اما الان دو دل شدم
دوستان یه سوال چرا تمام جاها که اخرالزمان گیاها همه جا میرویند مثل crysis3 یا tlou یا مثلا فیلم من یک افسانه ام بعدش هم این رویش گیاه یهو همهگیر شد هم تیرکمان که تو همه بازی ها هست مثل far cry 3 crysis3 ac 3 !!!!!!!!!!! چقدر 3 شد
دوستان يكي از دوستام توي چپتر 7 مشكل پيدا كرده
من خودم به اونجا نرسيدم اما مي گه كه موقعي كه ميره پيش تامي و بعد حرف زدن و غيره و ... ديگه كاري نيست كه انجام بده و نميدونه و نميتونه كاري كنه ؟! نسخه بازيش هم ديجيتاليه ! ميگه باگ ه ايا كس ديگه اي هم باش رو به رو شده ؟
دوستان من بازی رو روی Easy تموم کردم ، الان New Game Plus باز شده
چه فرقی داره؟