The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خب یعنی من حق هیچ انتقادی تا موقع عرضه ی بازی ندارم ؟ :دی اصلاً اول این رو مشخص کنید میشه توی تاپیک های بازیای ناتی داگ انتقاد کرد یا نه ؟ :-/ درسته ممکنه اینا بیلد اولیه باشه یا هر چی ولی چیزی که هست تکسچر ماشین ها ضعف داره توی تمام عکس ها هم هست یکی دو تا هم نیست بگیم توی فلان صحنه تکسچر لود نشده :دی
ناسلامتی تاپیک بحث درباره ی بازیه , خب نکاتی که هست باید روش بحث بشه دیگه نمیشه همش تعریف که :دی
ویرایش : به قول یکی از بچه ها (امیر آزاد :دی) که میگفت هیچ اسمی مقدس نیست هر کسی می تونه تِرکمون بزنه (:دی)
بهرحال خواستم بگم اینجوری نمیمونه ! تو یجوری میگی انگار اینا شات هایی هستن که که از review copy بازی گرفته شده :دی .

پس تا وقتی که از این حالت در بیاد من حق انتقاد دارم , غیر از اینه ؟ :دی
بله البته, انتقاد حق شماست :دی

آخرین ویرایش:
بهرحال خواستم بگم اینجوری نمیمونه ! تو یجوری میگی انگار اینا شات هایی هستن که که از review copy بازی گرفته شده :دی .

پس تا وقتی که از این حالت در بیاد من حق انتقاد دارم , غیر از اینه ؟ :دی
با انتقادات از U3 هم پدر ما رو در آورده بودی
biggrin1.gif
آخه کیوان انتقاد داریم تا انتقاد :دی انتقاد های من سازنده ـس :دی از اون مخرب ها نیست :دی

آخرین ویرایش:
انتقاد های من سازنده ـس :دی
ببخشید فضولی میکنما ولی الآن گیر دادن به تکسچر ماشین‌ها توی چنتا عکس از بازی‌ای که هنوز کلی وقت تا انتشارش مونده، انتقاد سازندست؟:d
بذارید تو حال خودمون خوش باشیم اینقدر زد حال نزنید:d
این همه نکته جالب داره این بازی، یعنی مهمترین مسئله فقط تکسچر اون ماشیناست؟!:d

نه خداییش تو بخش گرافیک ND چند بار باید خودشو اثبات کنه تا کلا دیگه یه درصد هم بهش شک نکنید ؟! :d

اشگال نداره بعد از عرضه بازی به دام افتادگان جریان انحرافی دوباره به راه راست و ستایش ND باز خواهند گشت ... :d

ببخشید فضولی میکنما ولی الآن گیر دادن به تکسچر ماشین‌ها توی چنتا عکس از بازی‌ای که هنوز کلی وقت تا انتشارش مونده، انتقاد سازندست؟:d
بذارید تو حال خودمون خوش باشیم اینقدر زد حال نزنید:d
این همه نکته جالب داره این بازی، یعنی مهمترین مسئله فقط تکسچر اون ماشیناست؟!:d

خب قبلاً تجربه نداشتی علی عادت میکنی به من :دی کلاً من به جزییات زیاد گیر میدم بچه ها اینجا تجربه دارن :دی
----------------------
نه خداییش تو بخش گرافیک ND چند بار باید خودشو اثبات کنه تا کلا دیگه یه درصد هم بهش شک نکنید ؟!
yahoo_4.gif

اشگال نداره بعد از عرضه بازی به دام افتادگان جریان انحرافی دوباره به راه راست و ستایش ND باز خواهند گشت ...
yahoo_4.gif
:arrowd:
ویرایش : به قول یکی از بچه ها (امیر آزاد
biggrin1.gif
) که میگفت هیچ اسمی مقدس نیست هر کسی می تونه تِرکمون بزنه (
biggrin1.gif
)

تو گرافیک که نمیتونه ترکمون بزنه ، یعنی بخواد هم نمیتونه !! :d ولی خب اینکه کلا بازی رو خراب کنه ، امکانش هست ...

چرا نیما ؟
چطور اینجوری فکر میکنی ؟

گرافیک رو که باهات موافقم ! رو کنسول دیگه به خط پایان رسیدیم ، نمیشه برگ برنده خاصی رو کرد.
اما از هر نظر دیگه مثل گیم پلی ، داستان یا هر چیزه دیگه ای فکر نمیکنم این بازی نقطه ضعفی داشته باشه !

بازم تکرار میکنم از این شخصیت Ellie به شدت وحشت دارم که اگه هوش مصنوعی خوبی نداشته باشه ، بازی رو به تنهایی به گند میکشه !

بازم تکرار میکنم از این شخصیت Ellie به شدت وحشت دارم که اگه هوش مصنوعی خوبی نداشته باشه ، بازی رو به تنهایی به گند میکشه !
ادیتور های Gameinformer که دموی بازی رو تجربه کردن گفتن Ellie هوش مصنوعی فوق العاده ای داره و به هیچ وجه توی دستو پا نیست . کلی هم از این حیث به کمکمون میاد (مثلاً مواردی که بهروز صفحه ی قبل بهشون اشاره کرد).

پ.ن: در مورد گرافیک و جلوه های بصری هم همچین چیزی گفتن:
And btw, these are all from the area that we saw, so I can confirm: The Last of Us looks fu.cking gorgeous

کلاً از نظر صداگزاری و گرافیک بازی 100% تضمین شدس, میمونه گیم پلی و داستان بازی که اگر ناتی داگ اون چیزی که واقعاً توی ذهنش هست رو بتونه پیاده سازی کنه دیگه ...

آخرین ویرایش:
ادیتور های Gameinformer که دموی بازی رو تجربه کردن گفتن Ellie هوش مصنوعی فوق العاده ای داره و به هیچ وجه توی دستو پا نیست . کلی هم از این حیث به کمکمون میاد (مثلاً مواردی که بهروز صفحه ی قبل بهشون اشاره کرد).

پ.ن: در مورد گرافیک و جلوه های بصر هم همچین چیزی گفتن:

کلاً از نظر صداگزاری و گرافیک بازی 100% تضمین شدس, میمونه گیم پلی و داستان بازی که اگر ناتی داگ اون چیزی که واقعاً توی ذهنشه بتونه پیاده سازی کنه دیگه ...

رضا جان منم بسیار امیدوارم به این مواردی که گفتی.
واقعا اگه ناتی داگ بتونه از پس همه اینها به خوبی بر بیاد (که مطمئنا همینطوره) باید منتظر یک شاهکار بود.

چرا نیما ؟
چطور اینجوری فکر میکنی ؟

گرافیک رو که باهات موافقم ! رو کنسول دیگه به خط پایان رسیدیم ، نمیشه برگ برنده خاصی رو کرد.
اما از هر نظر دیگه مثل گیم پلی ، داستان یا هر چیزه دیگه ای فکر نمیکنم این بازی نقطه ضعفی داشته باشه !

من جوری فکر نمیکنم ، منظورم اینه که بازی 100 درصد تضمین شده نیست ! ممکنه عالی بشه ممکنه متوسط ... چون طبق گفته های خودشون یه ایده نو و تازه و منحصر هم هست ریسک بالایی داره و باید ببینیم چی میشه ... Naughty Dog با توجه به انجینی که داره گرافیک بازیهاش حداقل توی این نسل در بالاترین سطح و تضمین شده ست ، از نظر داستان و شخصیت پردازی هم که بنظرمن بیشتر از هر چیزه دیگه ای تضمین شده ست ... و در مورد TLOU گیم پلی بازی سرنوشت سازه و موفقیت و یا عدم موفقیتش فقط ربط مستقیم به گیم پلی داره و در این مورد (یعنی مهمترین مورد) نمیتونیم مطمئن باشیم .

به فرعیات یا چیزایی که 1 درصد شاید مهم باشن یا روی گیم پلی تاثیری نداشته باشن سعی میکنی کلید کنی معمولا :دی
بیخیال :دی

خب امید مریض نیستم که همش روش سوئیچ کنم :دی در حد یه پست میگم و بحث تموم ـه حالا چرا انقدر ادامه پیدا کرد نمی دونم :دی گفتنی ها و تعریف ها رو که همه گفتن منم اون رو گفتم همین :دی

من جوری فکر نمیکنم ، منظورم اینه که بازی 100 درصد تضمین شده نیست ! ممکنه عالی بشه ممکنه متوسط ... چون طبق گفته های خودشون یه ایده نو و تازه و منحصر هم هست ریسک بالایی داره و باید ببینیم چی میشه ... Naughty Dog با توجه به انجینی که داره گرافیک بازیهاش حداقل توی این نسل در بالاترین سطح و تضمین شده ست ، از نظر داستان و شخصیت پردازی هم که بنظرمن بیشتر از هر چیزه دیگه ای تضمین شده ست ... و در مورد TLOU گیم پلی بازی سرنوشت سازه و موفقیت و یا عدم موفقیتش فقط ربط مستقیم به گیم پلی داره و در این مورد (یعنی مهمترین مورد) نمیتونیم مطمئن باشیم .
یه چیزی که من واقعا مخالم با شما و چند نفر دیگه از بچه ها که قبلا شنیدم اینه که تاکید دارید بگید نَوتی داگ گرافیک کاراش نقطه قوتشه ؛ در صورتی که بنظر من اون چیزی که نَوتی داگ و بازیهاش رو متمایز و برتر میکنه ، دقیقا خود گیم پلی ، مکانیزمها و ترکیب اون ها با هم هست ؛ اصلا منکر این نیستم بهترین گرافیک ها رو هم از بازی های این شرکت دیدیم ، چی این نسل ، چه در گذشته ، اما اساسا" کم نبودن بازی هایی که گرافیکشون خیلی خوب و حتی فوق العاده بوده ، اما در نهایت 20% جذابیت آنچارتد رو هم نداشتن ؛ شما تصور کن ، از یه سوژه معمولی پدر سوخته ها چه بازی ای در آوردن -که البته همون سوژه رو هم به این خوبی پروروندن کار هر کسی نیست .- دقیقا به خاطر این هست که اینها "بازیساز" به معنای واقعی کلمه هستن ؛ در نهایت میخوام بگم من هیچ نگرانی من باب این مسئله برای TLoU احساس نمیکنم ...

یه چیزی که من واقعا مخالم با شما و چند نفر دیگه از بچه ها که قبلا شنیدم اینه که تاکید دارید بگید نَوتی داگ گرافیک کاراش نقطه قوتشه ؛ در صورتی که بنظر من اون چیزی که نَوتی داگ و بازیهاش رو متمایز و برتر میکنه ، دقیقا خود گیم پلی ، مکانیزمها و ترکیب اون ها با هم هست ؛ اصلا منکر این نیستم بهترین گرافیک ها رو هم از بازی های این شرکت دیدیم ، چی این نسل ، چه در گذشته ، اما اساسا" کم نبودن بازی هایی که گرافیکشون خیلی خوب و حتی فوق العاده بوده ، اما در نهایت 20% جذابیت آنچارتد رو هم نداشتن ؛ شما تصور کن ، از یه سوژه معمولی پدر سوخته ها چه بازی ای در آوردن -که البته همون سوژه رو هم به این خوبی پروروندن کار هر کسی نیست .- دقیقا به خاطر این هست که اینها "بازیساز" به معنای واقعی کلمه هستن ؛ در نهایت میخوام بگم من هیچ نگرانی من باب این مسئله برای TLoU احساس نمیکنم ...

کی گفته ND گرافیک نقطه قوتشه ؟!! من هیچوقت همچین حرفی نزدم ! اتفاقا بنظرمن Uncharted بخاطر تلفیق فوق العاده ی که از المانهای مختلف در گیمپلی ش داره میتونه با هر سلیقه ای ارتباط برقرار کنه و همه باهاش حال کنن و این موفقیتهایی هم که بدست آورده مطمئنا بخاطر گرافیک نبوده .
موضوع اینه که با توجه به اینکه TLOU یه سبک جدید رو میخواد ارائه بده و ما در حال حاضر دقیقا نمیدونیم چه خبره پس نمیتونیم مطمئن باشیم که این بازی حتما موفق میشه ، مسلما بازی ضعیفی نخواهد شد ، ولی شایدم نتونه موفقیت Uncharted رو تکرار کنه و به همون اندازه محبوب بشه ...
پیشبینی میشه کرد ، ولی واقعا نمیشه مطمئن بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or