امروز تقریبا یه 40 دقیقه ای داشتم فقط تریلرهای بازی رو نگاه می کردم و لذت می بردم ! (البته من که شخصا با همین دو تریلر زندگی میکنم.) دیگه شمارو نمیدونم ! :d
بعدش یادم اومد چند تا نکته مرتبط با این شاهکار ذکر نشده نهایتا تصمیم گرفتم که توی همین تاپیکی که هر سال آپدیت میشه اونها رو ذکر کنم ! :d
اول از همه اینکه
Trico موجود تنبل و خواب آلویی هستش ! :d اُستاد گفته که شما باید به اون آموزش های زیادی و همچنین رفتار خوبی با این موجود عظیم الجثه داشته باشید ! :d
یه نکته جالب دیگر هم که هستش، همین حالت اپیزودیک بودن تریلر های منتشر شده از بازی هست ! :d مثلا در
پایان تریلر اول شما می بینید که تریکو به خواب میره (تصویر بالا) اون هم در کنار پسربچه که یه نسیم بهاری هم میوزه و زیر سایه درخت تریکو به خواب میره ! :d مدتی از انتشار این تریلر می گذره و انگار هنوز هم تریکو در خواب هستش ! زمانی که تریلر دوم از بازی پخش میشه، در
اول تریلر شما مشاهده می کنید که پسربچه داره بالای سر تریکو راه میره تا برسه به قسمت سر تریکو ! وقتی روی سر تریکو میرسه، با یک پرش اون رو از خواب بلند می کنه ! :d
نکته دوم اینکه همین زخمی بودن
Trico هستش !

یادمه همون زمان بعد از انتشار تریلر خیلی از مطبوعات و سایت های مرتبط با بازی تیتر کرده بودن که باز هم با یک پایان تراژدی دیگر در بازی اُستاد طرف هستیم !

البته خود اُستاد وقتی ازش پرسیدند که گفت در این مورد هیچ نظری نداره ولی خُب دور از انتظار نیست !

:d مگر اینکه اُستاد در یک حرکت عجیب بخواد اینبار سنت شکنی بکنه ! :d
(تصویر بالا) رو اگر نگاه کنید می بینید که پسر بچه در کنار
Trico ایستاده و در بدن تریکو هم نیزه و تیرهای زیادی فرو رفته !

البته در بازی شما با بالا رفتن از تریکو می توانید اون تیرها و نیزه ها رو از بدن ـش بیرون بکشید ولی باز هم پایان بازی احتمال میره که یک پایان افسانه ای و غم انگیز باشه ! :d
ای خدا، دیگه صبر بسه ! این بازی باید در
E3 امسال زنده بشه !

امیدوارم یه نمایش فوق العاده داشته باشه ! :d مثل همیشه باید بگیم که ...
hope has a place !