The Last Guardian

هروقت این تاپیک بالا میاد دلم یه جوری میشه:-&خدایش نگاه کنید به تاپیکهای دیگه کمه کم 20 30 صفحه رفتن جلو حتی برای شرح تریلر این تاپیک به زور 3 صفحه...!!!یکی نیست یه این سونی بگه آخه چه غلطی میکنی..؟؟؟والا اگه می خواستن یه سفینه ی دیگه مثل دیسکاوری درست کنن بفرستن هوا اینقدر طول نمیکشید........!!!!!!!!!به خدا خسته شدم نامردا نکردن یه تریلر نصفه و نیمه بدن بیرون دلمون شاد بشه پیر شدیم اه ...!!

آخرین ویرایش:
سونی: The Last Guardian به دلایل مشکلات فنی در پروسه ساخت در E3 امسال حضور نداشت .
When asked whether the game will definitely be released at some point for PlayStation 3, he responded, "When we have confidence in saying that, we will talk about it. But today, we are working through some engineering effort."
نسل بعد آیا ؟

پ.ن: امیدوار شدم:دی
News: The Last Guardian is “absolutely” going to come out, and Scott Rohde is “proud” that Sony are prepared to take so long over a game to make sure it reaches “perfection”.
http://beefjack.com/news/the-last-guardian-not-going-to-ship-till-its-perfect-sony-vp/

آخرین ویرایش:
8-|بچه ها تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون;;):dپست قبلی نگاه کنین مال کی هستش...خجالت داره واقعا...:(:d
بازی به این زیبایی ولی توش هیچ صحبتی نمیشه:((، حداقل از آرزوهاتون در مورد این بازی توی تاپیک بگید...:whistling:
من که خیلی منتظرم...ای خدا کی میاد این بازی...:x=((یادمه اولین تریلر از این بازی رو توی کنفرانس TGS نمایش دادن، که از همون ثانیه های اول من عاشق این بازی شدم...یادش بخیر...خدا نکنه که این بازی آخرش برای ما یه فرض محال بشه../:)شما چی میگین؟؟؟:-?

بچه ها از قدیم گفتن که:
استاد فامیتو ادا هر چی میسازه ، اون چیز انگار واقعا وجود داره حالا چی تو تریلرهای بازی باشه چه توی هنر دوستان فن بوی و یا هرچیز دیگه فکرش رو کنیــــــــــــــد:
از همین خاطر گفتم یه تصویر Fan made رو بزارم که توسط یه هنرمند کشیده شده وقضیه اش همین هست که بالا گفتمl-)داره قضیه بالا رو به صورت بسیار مفهومی واسه ما روشن میکنه:d:

حلاصه اینجور بگم که انقدر کارکترهای ساخته شده توسط استاد ادا خسته و درمانده شدن که از شدت خستگی دیگه داره خوابشون میگیره و میخوان یه خواب زمستونی رو بزنن تو رگ تا بازی بعدی این استاد منتشر بشه...یعنی شدت اننتظار رو میبینید؟؟ حتی واندر و آیکو به همراهی مونو و یوردا منتظر عرضه بازی آخرین نگهبان هستن...راستی آگرو هم هستش:d
به روایت تصویر!!
51985952732870319510.jpg
راستی شاید بگین که واسه چی پس پسربچه و تریکو توی سرزمین ممنوعه هستن؟؟؟
خب معلومه دیگه اونها توی زمان گیر افتادن اونم چه جایــــــــی؟؟؟:dاونا هم اومدن توی سرزمین ممنوعه کنار بروبچ ساخته شده توسط تیم آیکو...;)
دیگه فک کنم الان با خودتون میگین من انقدر منتظر این بازی بودم که معلوم نیست این حرفا رو از کجا آوردم..ولی خب تابلوئه دیگه..خود تصویر داره با من صحبت میکنه:d

توصفحه رسمی خده بازی رسما اعلام شده برای نسل بعدی میاد با کلی عذر خواهیی

به این میگن مسخره بازیه تمام عیار.از وقتی که یه خرد سال بودم:dیادمه میخواستن بازی رو واسه ps2 بدن بعد شد ps3 حالا هم شده نسل بعد ps4 فکر کنم داستان این بازی اینه که مارو سر کار میزاره:d

به این میگن مسخره بازیه تمام عیار.از وقتی که یه خرد سال بودم:dیادمه میخواستن بازی رو واسه ps2 بدن بعد شد ps3 حالا هم شده نسل بعد ps4 فکر کنم داستان این بازی اینه که مارو سر کار میزاره:d
اینا تا میان بازی رو بسازن ، نسل تموم می شه ! می گن خوب ما که الآن می خوایم منتشر کنیم بزار بریم رو کنسول بعدی ، تا میان برن رو نسل بعد ، باز هم نسل تموم می شه ! و همینطوری کلا در حال ساخت هستن . خسته نباشن ان شا الله !

________
8-|...
یعنی از مردم و ملّت ژاپن دیگه انتظار نداشتم !
مجله فامیتسو یه قسمت داره که هر ماه "مورد انتظارترین بازی" رو انتخاب میکنن البته به انتخاب خوانندگان ! Famitsu readers’ most wanted upcoming games readers’ most wanted !
جالبه توی این لیست Top 3 اینها هستند :
1- Monster Hunter 4 Ultimate (Capcom, Fall 2014) – 779 votes
2- Persona 5 (Atlus, Winter 2014) – 731 votes
3- Final Fantasy XV (Square Enix, TBA) – 681 votes
از همه جالب تر اینکه The Last Guardian در این لیست در رتبه 24ـم جدول قرار داره ! اونهم با 147 رای !
:((....

امروز تقریبا یه 40 دقیقه ای داشتم فقط تریلرهای بازی رو نگاه می کردم و لذت می بردم ! (البته من که شخصا با همین دو تریلر زندگی میکنم.) دیگه شمارو نمیدونم ! :d
بعدش یادم اومد چند تا نکته مرتبط با این شاهکار ذکر نشده نهایتا تصمیم گرفتم که توی همین تاپیکی که هر سال آپدیت میشه اونها رو ذکر کنم ! :d:|

albums3479-picture51625.jpg

اول از همه اینکه Trico موجود تنبل و خواب آلویی هستش ! :d اُستاد گفته که شما باید به اون آموزش های زیادی و همچنین رفتار خوبی با این موجود عظیم الجثه داشته باشید ! :d
یه نکته جالب دیگر هم که هستش، همین حالت اپیزودیک بودن تریلر های منتشر شده از بازی هست ! :d مثلا در پایان تریلر اول شما می بینید که تریکو به خواب میره (تصویر بالا) اون هم در کنار پسربچه که یه نسیم بهاری هم میوزه و زیر سایه درخت تریکو به خواب میره ! :d مدتی از انتشار این تریلر می گذره و انگار هنوز هم تریکو در خواب هستش ! زمانی که تریلر دوم از بازی پخش میشه، در اول تریلر شما مشاهده می کنید که پسربچه داره بالای سر تریکو راه میره تا برسه به قسمت سر تریکو ! وقتی روی سر تریکو میرسه، با یک پرش اون رو از خواب بلند می کنه ! :d

00668676105040134024.jpg

نکته دوم اینکه همین زخمی بودن Trico هستش ! :( یادمه همون زمان بعد از انتشار تریلر خیلی از مطبوعات و سایت های مرتبط با بازی تیتر کرده بودن که باز هم با یک پایان تراژدی دیگر در بازی اُستاد طرف هستیم ! :((
البته خود اُستاد وقتی ازش پرسیدند که گفت در این مورد هیچ نظری نداره ولی خُب دور از انتظار نیست ! :(:d مگر اینکه اُستاد در یک حرکت عجیب بخواد اینبار سنت شکنی بکنه ! :d
(تصویر بالا) رو اگر نگاه کنید می بینید که پسر بچه در کنار Trico ایستاده و در بدن تریکو هم نیزه و تیرهای زیادی فرو رفته ! :( البته در بازی شما با بالا رفتن از تریکو می توانید اون تیرها و نیزه ها رو از بدن ـش بیرون بکشید ولی باز هم پایان بازی احتمال میره که یک پایان افسانه ای و غم انگیز باشه ! :d
ای خدا، دیگه صبر بسه ! این بازی باید در E3 امسال زنده بشه ! :( امیدوارم یه نمایش فوق العاده داشته باشه ! :d مثل همیشه باید بگیم که ...hope has a place !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or