The Last Guardian

حیوانی که همراه کاراکتر اصلی طبیعی و فوق العاده هست به حدی که کوچکترین حرکات ماهیچه این حیوان هم طراحی شده
منم همین الان دیدم ! جدا" همینطوره ! طراحی هنریش واقعا معرکه بود ! انیمیشنهاش هم بسیار زیبا بود !

تنها مشکلی که من توی این تریلر دیدم انیمیشن لباس پسره هست که چندان جالب نیست و بیش از حد لرزش داره اینگار داره وسط یه طوفان حرکت می کنه که امیدوارم تصحیح بشه
در مورد دشمنا هم به نظر میاد دشمنا سنگی هستن.چرا که نشون داده میشه وقتی حیوونه به یکیشون چنگ میندازه خورد خاکشیر میشه و یا پسره توی تریلر سر یکی رو از تنش جدا می کنه
البته میدونم SOC و ICO رو بازی کردی ، پس میدونی که Team ICO همیشه بیشتر رو طراحی هنری بازی تکیه دارن ، هر چند از نظر تکنیکی هم کار فوق العاده خواهد بود . هنوز زمان زیادی تا عرضه ی بازی مونده !
در مورد دشمنها هم موافقم ولی به نظرم ایده ی جالبی بود البته هنوز چیزهای زیادی نمایش داده نشده باید منتظر تعداد دشمن های زیاد یا Boss های جالب هم باشیم ! تو تریلر اگه توجه میکردی بعضی جاها داشت باهاش بازی هم میکرد که میتونه مینی گیم های جالبی باشه !
یه مورد دیگه هم که جالب بود بدن اون Trico بود که پر از نیزه و تیرکمان بود ! و اینکه توی همه ی تریلر اونا تو تنش بودن ! به نظر میرسه این 2 تا اخرین نگهبان های اون معبد یا جایی هستند که دارند توش زندگی میکنند ! کلا خیلی سخته برای این شاهکار منتظر موند !

خیلی جالبه با وجود همچین بازیهایی بعضی ها به یه بازی معمولی و تقلیدی مثل Vanquish میگن شاهکار !!!! lol

• Like
Reactions: Wander
البته میدونم SOC و ICO رو بازی کردی ، پس میدونی که Team ICO همیشه بیشتر رو طراحی هنری بازی تکیه دارن ، هر چند از نظر تکنیکی هم کار فوق العاده خواهد بود . هنوز زمان زیادی تا عرضه ی بازی مونده !
100 درصد همین جوره و منم گفتم که توی تریلر فقط 2 چیز بود که آدم رو محو خودش می کرد یکی محیط های فوق العاده عظیم و زیبا و بعد این حیوون که هم جوره توجه آدم رو به خودش جلب می کرد
صحبت سر بحث تکنیکی نیست بیشتر سر این موضوع هست که فامیتو دقت فوق العاده بالایی توی کارهاش داره دقیقا مثل یه هنرمند و این قدر این حیوان جزییات و ریزه کاری داره که حد و حصر نداره و الا منظور من چند ضلع های های میلیونی و تکسچر های حجیم بازی نیست.البته همیشه بازی های این استاد از لحاظ ظاهری و پرزنتیشن 20 و درجه یک بوده و هست و نمی شه منکر این شد
در مورد بخش هنری بازی باید از گیم پلی بازی بیشتر دید چرا که فامیتو یه هنر خیلی خفنی که داره اینه که کاری می کنه تا آخرای بازی حس می کنی شخصیت های بازی کسایی بودن که تو سال ها می شناختیشون و کاملا باهاشون انس می گیری به شکلی که مثلا توی ایکو صحنه جدایی از یوردا واقعا برای من سخت بود و یا سقوط اگرو آدم رو بد جوری ناراحت می کرد انگار که برای خود من این اتفاق افتاده
اینا برای ایجاد هایپ نمی گم بلکه واقعا این احساسات در هنگام بازی کردن آثار ایشون در درون من ایجاد شد چیزی که به ندرت توی بازی ها حداقل برای من اتفاق میفته

ولی این انیمیشن پسره و لباسش بخصوص توی TGS 2009 هم خیلیا بهش گیر دادن و تنها مشکل بازی معرفی کردن ولی نمی دونم چرا هنوز درست نشده ولی مطمئنم با دقت بی نهایت بالای Fumito Ueda این مشکل هم برطرف میشه
در مورد دشمنا من منظورم این نبود که بده یا خوبه بیشتر می خواستم یه توضیح در موردش داده باشم و الا برای من که خیلی جالب بود
خیلی جالبه با وجود همچین بازیهایی بعضی ها به یه بازی معمولی و تقلیدی مثل Vanquish میگن شاهکار !!!! lol
خوب به نظر من اصلا این 2 تا بازی هیچ ارتباطی با هم ندارن
اون بازی میتونه توی ژانر خودش شاهکار باشه و این بازی هم توی ژانر خودش شاهکار هست!:دی

آخرین ویرایش:
خوب به نظر من اصلا این 2 تا بازی هیچ ارتباطی با هم ندارن
اون بازی میتونه توی ژانر خودش شاهکار باشه و این بازی هم توی ژانر خودش شاهکار هست!:دی
نه اینکه دو تا بازی شبیه هم باشن !
منظورم این بود که یه نفر یه بازی میبینه ، جوگیر میشه بهش میگه شاهکار ! در حالی که اون بازی ارزش این کلمه رو نداره !

یه چیز دیگه هم تو تریلر بود ! این که پسرک مخفیانه به دشمناش حمله میکرد یا یه چیزی در این حد ! چون یه جا پشت ستون پنهان شد تا یه کاری بکنه ! یا میخواست از پشت حمله کنه یا میخواست مخفیانه رد بشه !

به هر حال همین تریلر تقریبا 2 دقیقه ای هم بیشتر مارو حسرت به دل گذاشت :x

یه چیزه دیگه که یادم رفت بگم در مورد موسیقی بود
فکر می کنم موسیقی تریلر TGS2009 یه موسیقی لایسنس شده بود و احتمال زیاد این تریلر هم از موسیقی لایسنس شده استفاده کرده
من که خیلی خیلی از موسیقیش خوشم اومد
امیدوارم موسیقی این بازی هم مثل SOtC یه موسیقی بی نهایت زیبا و مثال زدنی بشه
جالب اینجا بود که یکی توی GT توی کامنت ها نوشته بود که it's very like a gay music (مضمون حرفش این بود ودقیق یادم نمیاد چی بود) و بعد -24 بود و من هم یه منفی thumbs down بهش دادم شد -36!:دی حالا نمی دونم ضریب داره اینا که یهو از 24 رفت 36 یا نه چیزه دیگه ای هست

موافقم واقعا تریلر بازی خیلی خیلی قشنگ بود ، تریلر های پارسال هم همشون پرمعنا بودن مثلا توی تریلر TGS پارسال اول آب رو نشون داد ، بعد خاک ، بعد آتش و بعد هم یه حرکت باد رو که این خودش یه چیزایی رو در مورد جهان بازی میرسونه ، امیدوارم بازی تصمیم گیری و پایان های متفاوت نداشته باشه چون یک پایان زیبا خیلی خیلی بهتر از چند پایان متفاوته! اون پسرک هم با وجود سن کمش مثل دانشمند ها میمونه چون توی تریلر های قبلی نشون میداد که مشغول خوندن کتاب های مهم هست در کل اگه یک بازی باشه که با تمام وجود منتظرش باشم اون The Last Guardian هست و من این شاهکار رو حاضر نیستم با هزار تا Kill Zone 3 ، Crysis 2 و اینجور بازی ها عوض کنم!
راستی توجه کردید یکی از شاخ های کوچیک Guardian هم شکسته شده(احتمالا تو درگیری با دشمن ها بوده)

آخرین ویرایش:
اقا چرا خبری از بازی نیست هی تاخیر می خوره قضیه چی هست
الان کس یمی دونه پیشرفت کار تا چه مرحله ای بود!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقیقا تاریخ دادند یا نه !!!!!!!!!!!!!!

اقا چرا خبری از بازی نیست هی تاخیر می خوره قضیه چی هست
الان کس یمی دونه پیشرفت کار تا چه مرحله ای بود!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقیقا تاریخ دادند یا نه !!!!!!!!!!!!!!
دیگه 110% توی TGS امسال باید یه گیم پلی ای چیزی نشون بدن ! اگه چیزی نشون ندن من فکرم میره به سمت اینکه یا بازی کنسل میشه یا میره برای نسل بعد ! :دی

دیگه 110% توی TGS امسال باید یه گیم پلی ای چیزی نشون بدن ! اگه چیزی نشون ندن من فکرم میره به سمت اینکه یا بازی کنسل میشه یا میره برای نسل بعد ! :دی
من PS3 رو فقط برای این بازی گرفتم چون خاطرات خوبی با Shadow Of The Colossus داشتم.

تازه می خواهند نشون بدهند اون هم شاید :d
خودت می دونی دیگه چند سال شد :-s:-s:-s:-s:|
شاید کنسل :((:((:((:((:(( شاید هم نسل بعد =((=((=((=((
دقیقا موافق هستم

دیگه 110% توی TGS امسال باید یه گیم پلی ای چیزی نشون بدن ! اگه چیزی نشون ندن من فکرم میره به سمت اینکه یا بازی کنسل میشه یا میره برای نسل بعد ! :biggrin1:
دایناسور جون تا الان که هرچی نشون دادن از گیم پلی بوده.بخصوص واسه tgs پارسال که همش گیم پلی بود.
فک کنم چیزی که باعث شده به چشم نیاد اینه که هنوز اون به قول معروف بخش secret گیم پلی بازی فاش نشده. مثلا من توئیتر فامیتو رو که دنبال میکردم یکی از طرفدارای بازی که میخواست نظر اودا رو بدونه در مورد موضوع بازی این طور پیش بینی کرده بود که TRICO نگهبان یه تونل زمانه! و قراره تو داستان اون پسر بچه از اون تونل عبور کنه و اتفاقاتی بین زمان گذشته و آینده رخ بده و ...
اودا هم در جوابش گفت که این تئوریه خیلی جالبیه ولی اینکه نگهبان کیه و از چی داره مراقبت میکنه یه رازه که نمیتونه در موردش صحبت کنه.

تازه می خواهند نشون بدهند اون هم شاید :d
خودت می دونی دیگه چند سال شد :-s:-s:-s:-s:|
شاید کنسل :((:((:((:((:(( شاید هم نسل بعد =((=((=((=((
دقیقا موافق هستم

فک کنم پارسال بود که داشتم تو یکی از فروم های خارجی نظراتشونو میخوندم. اون موقع بازی اولین تاخیرشو خورده بود.یکی از اونا گفت که داداشش در شروع پروژه در بحث فنی یه مدتی داشته با team ico همکاری میکرده. میگفت داداشش تعریف میکرده team ico یکی از بیخیال ترین و ریلکس ترین سازنده های بازی بود که تا حالا باهاشون همکاری کرده. به خاطر همینم این آخری ها مجبور شدن تاخیر بدنو با فشار بیشتری کار کنن.
یکی از دلایل این کار به نظرم هوش مصنوعی بازیه. که غولی به حساب میاد. team ico فقط کلی زمان صرف این هوش مصنوعی کرده. حالا من یه جاهایی خوندم که trico تنها موجود غول پیکر و جادویی بازی نیست و در بازی موجودات دیگه ای هم وجود دارن دیگه خودت سختی کارو حساب کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or