The Last Guardian کنسل نشده است

.Evanescence.

کاربر سایت
The Last Guardian هنوز در حال ساخت است

آقای Shuhei Yoshida اعلام کردند بازی The Last Guardian کنسل نشده و هنوز مشغول ساخت و توسعه می‌باشد. آنها تیمی دارند که به سختی بر روی آن مشغول به کار می باشند. هنوز هیچ تاریخ دقیقی از بازی مشخص نشده است.

آخرین ویرایش:
بابا اينا ملتو سركار گذاشتن هرسال ميان ميگن كه بازي كنسل نشده كه چي؟خودشونم موندن دارن چيكار ميكنن هنوز كه هنوز نتونستن بازي رو جمع كنن احتمالا يه كارخرابي توش كردن:d

از نظر من دقیقا شاخ ترین بازی این نسل میشد (فعل ماضی بعید میارم چون شک دارم منتشر بشه!)! حرفیه؟:دی یعنی میخوای بگی نظر شخصی خودت از نظر شخصی من ارزشش بیشتره؟:دی خوب نیست دیگه!:دی

ببین این ICO و SOtC که ملت این همه ازش تعریف میکنن چقدر فروختن؟ در اینجا فروش برابر با بخشی از جامعه گیمرهاست که این سبک بازی رو میپسندن که با توجه به این رقم حدس زدن اینکه چقدر اقلیتن کار چندان سختی نیست. در نتیجه طبیعی هست که از نظر عموم گیمرها TLG هم چیز شاخی نباشه اما ان گروه اقلیتی که این مدل بازی هارو دوست دارن اتفاقا تاکید دارن که بهترین بازی نسل شاید همین TLG میبود (اگه منتشر شده بود تا الان).

الان تنها بحث این هست که فامیتو اودا از دور روی پیش رفت بازی نظارت داره و دیگه تمام ایده و تمرکزش در خدمت بازی نیست. زمان هم داره به ضرر بازی طی میشه. در نتیجه نمیشه روی کیفیت بالاش (مثلا در حد SotC) شرط بست. اما با این حال اگه منتشر بشه قطعا خاص ترین بازی بزرگ این نسل میشه! منظورم از بزرگ بازی هست که غیر از PSN و Live منتشر میشه، یعنی بزرگ به لحاظ عرضه و مارکتینگ.

در مورد گرافیک صد در صد اما در مورد ایده؟ به هیچ وجه! وگه شوتر هست که ایده هاش در طول زمان خز بشه؟ هرچند به واقع ایده هیچ وقت خز و یا تکراری و یا قدیمی نمیشه! مگه اینکه توسط بقیه بازی ها هی تکرار بشه!

بحث وسعت نمایشگاه و حماقت سونی و دار دسته هاش نیست! بحث آماده بودن بازی هست! من تو مصاحبه این یارو خوندم گفته بود بازیشون فعلا مشکلات فنی داره آماده نمایش نبوده! درست یا دروغ دلیل موجهی هست! ضمن اینکه بازی قبلا معرفی شده و دیگه سورپرایزی در کار نیست. هرچند انقدر نمایش بعدیش کش داده شده که نمایش کامل و تاریخ انتشارش خودش یه سورپرایز محسوب میشه! اما خوب TGS هم بد نیست! تازه GC هم هست! (اسمش راستی عوض شد، نه؟)
یعنی الان میخوای بگی میزان رای ملت نیست؟ :|؟
بازی ای که هنوز یک تریلر حسابی از گیم پلیش نشون ندادن، وضعش معلوم نیست و کارگردانش لنگ در هواست، آخه چه طوری میتونه یه عنوان شاخ باشه و اینقدر سرش هایپ صورت بگیره؟
خیلی بردینش بالا قبول کنید :دی.

killzone چند سال طول کشید بعد اون هایپ گنده ای که براش ردیف کردن خراب شد؟
heavy rain بعد اون نمایش پروتوتایپ اصلا حرفی راجع بهش زده شد؟ من واقعا گفتم کنسل شده ریلیز شد در کمال ناباوریم وخاص بودنش نمرات بالا گرفت و فروش نسبتا خوبی داشت

GT5 پدر طول کشیدن بود بالاخره اومد ودرسته به میانگین نسخه های قبلی نرسید ولی واقعا جواب طرفداراشو داد وپر فروش ترین انحصاری سونی شد وبا dlc هاش به یه بازی کامل تبدیل شد

من نمیتونم اینده رو پیش بینی کنم و بگم این عنوان میاد و میترکونه هر چیزی ممکنه ولی با شناختی که از سونی دارم ودلایل بالا سونی معمولا نشون داده که به این راحتیا کم نمیاره شده هر چیزی بشه ولی عناوین بزرگش بی کیفیت نشه

یعنی بها دادن به مخاطباش اینه که عاشق این کمپانیم و گرنه برام مفت نی ارزید

هنوز اون اهنگ زیبای تریلرش تو گوشامه دیوونه کرد منو روابط عاطفی بین پسره و پرندهه=((:((

تجربه نشون داده بازی هایی که پروسه ساختشون انقدر طول می کشه؛ با شکست روبرو میشن؛ نمونه هم کم نیست. حتی اگر بازی از هم نپاشه باز هم به هیچ وجه با اقبال عمومی رو به رو نخواهد شد؛ این یه واقعیت ِ ... دوستان Killzone و Gran Turismo 5 رو مثال می زنن. Killzone اگر ساختش طول کشید؛ یا اینکه زیاد طول نکشید؛ هیچ وحه اسیر سکوت های طولانی مدت و از هم پاشیدن تیمش نشد؛ GT5 اگر طول کشید، در درجه اول یک سبک عامه پسند بود و در درجه دوم یک Gran Turismo.

بازی عرضه خواهد شد اما نه اونی که قرار بود باشه.

تجربه نشون داده بازی هایی که پروسه ساختشون انقدر طول می کشه؛ با شکست روبرو میشن؛ نمونه هم کم نیست. حتی اگر بازی از هم نپاشه باز هم به هیچ وجه با اقبال عمومی رو به رو نخواهد شد؛ این یه واقعیت ِ ... دوستان Killzone و Gran Turismo 5 رو مثال می زنن. Killzone اگر ساختش طول کشید؛ یا اینکه زیاد طول نکشید؛ هیچ وحه اسیر سکوت های طولانی مدت و از هم پاشیدن تیمش نشد؛ GT5 اگر طول کشید، در درجه اول یک سبک عامه پسند بود و در درجه دوم یک Gran Turismo.

نه نه اصلا بحث من اخبار و عکس از بازی و ویدیو و..... در طول این مدت نیست صحبت من زمان و کیفیته ! من میگم اگر سونی پروسه ساخت یک بازی رو کش داده تو خواب زمستونی فرو نرفته و نشون داده واقعا اون بازی براش مهمه

وقتی یوشیدا کنسل شدن رو رد میکنه و میگه تیم داره به سختی روش کار میکنه این حداقل یه باریکه من رو امیدوار میکنه یه مثال میزنم تا مطلب جا بیفته ROCKSTAR و مدت زمان ساخت بازیهاش (زمان زیاد وکیفیت بالا)

احتمالا یه سری ایده های داشتن که به نظر خودشون جذاب میرسیده ولی نمیشه همه ایده رو در قالب گیم پیدا کرد. هرچقدرم بخوان جم و جورش کنن نمیشه. بنظرم یکی از دلایلش همین هست.
ICO دوتا شخصت داشت ولی در اندازه و ابعاد معمولی (انسان) نه یه شتر/گاو/پلنگ به اندازه تایتان و یه بچه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or