از نظر من دقیقا شاخ ترین بازی این نسل میشد (فعل ماضی بعید میارم چون شک دارم منتشر بشه!)! حرفیه؟

یعنی میخوای بگی نظر شخصی خودت از نظر شخصی من ارزشش بیشتره؟

خوب نیست دیگه!
ببین این ICO و SOtC که ملت این همه ازش تعریف میکنن چقدر فروختن؟ در اینجا فروش برابر با بخشی از جامعه گیمرهاست که این سبک بازی رو میپسندن که با توجه به این رقم حدس زدن اینکه چقدر اقلیتن کار چندان سختی نیست. در نتیجه طبیعی هست که از نظر عموم گیمرها TLG هم چیز شاخی نباشه اما ان گروه اقلیتی که این مدل بازی هارو دوست دارن اتفاقا تاکید دارن که بهترین بازی نسل شاید همین TLG میبود (اگه منتشر شده بود تا الان).
الان تنها بحث این هست که فامیتو اودا از دور روی پیش رفت بازی نظارت داره و دیگه تمام ایده و تمرکزش در خدمت بازی نیست. زمان هم داره به ضرر بازی طی میشه. در نتیجه نمیشه روی کیفیت بالاش (مثلا در حد SotC) شرط بست. اما با این حال اگه منتشر بشه قطعا خاص ترین بازی بزرگ این نسل میشه! منظورم از بزرگ بازی هست که غیر از PSN و Live منتشر میشه، یعنی بزرگ به لحاظ عرضه و مارکتینگ.
در مورد گرافیک صد در صد اما در مورد ایده؟ به هیچ وجه! وگه شوتر هست که ایده هاش در طول زمان خز بشه؟ هرچند به واقع ایده هیچ وقت خز و یا تکراری و یا قدیمی نمیشه! مگه اینکه توسط بقیه بازی ها هی تکرار بشه!
بحث وسعت نمایشگاه و حماقت سونی و دار دسته هاش نیست! بحث آماده بودن بازی هست! من تو مصاحبه این یارو خوندم گفته بود بازیشون فعلا مشکلات فنی داره آماده نمایش نبوده! درست یا دروغ دلیل موجهی هست! ضمن اینکه بازی قبلا معرفی شده و دیگه سورپرایزی در کار نیست. هرچند انقدر نمایش بعدیش کش داده شده که نمایش کامل و تاریخ انتشارش خودش یه سورپرایز محسوب میشه! اما خوب TGS هم بد نیست! تازه GC هم هست! (اسمش راستی عوض شد، نه؟)