The Last Guardian واقعا ممکن است این E3 نمایش داشته باشد

TCSCELL

8
کاربر سایت
the_last_guardian.jpg

گویا واقعا E3 پیش رو قرار است خبرهایی شود!

بعد از آنکه وبسایت The Guardian عنوان TLG را در لیست عناوین مورد انتظار خود در E3 قرار داد، احتمال‌ها برای رونمایی این عنوان که از سال 2007 در حال ساخت بوده و از سال 2009 در سکوت مطلق قرار دارد، بالا گرفته است.
این وبسایت در بخشی از مطلب خود چنین عنوان داشت: «ما از سمت منابع بسیار موثقی اطمینان داریم که امسال سالی خواهد بود که نهایتا Team Ico دنباله معنوی عناوین کلاسیک خود، Ico و Shadow of The Colossus را نمایش خواهد داد.»
چندی پیش بود که مدیر Team Ico آقای فامیتو اودا سونی را ترک کرده بود ولی همچنان به عنوان سرپرست روی ساخت TLG نظارت دارد.

باید تا E3 منتظر ماند و دید که آیا بالاخره می‌توانیم شاهد عرضه این عنوان پرطرفدار بر روی کنسولی از سونی باشیم یا خیر؛ هر چند معلوم نیست عنوانی که به نمایش در خواهد آمد (اگر نمایشی در کار باشد) شباهتی به بازی 9 سال پیش دارد یا خیر.

منبع

آخرین ویرایش:
امیر ان Team Ice ـه نه Team Ico ل!:دی Team Ice یه بخشی از ND بوده و الان کارشون دادن کمک فنی به همه استدیوهاس. مثلا یه سال پیش یکی از مهندسین ارشدون توییت کرده بود یه میدل ور جدید برای PS4 نوشته داده به باقی استدیو ها که انجام یه کاریو (یادم نیست چی!:دی) خیلی راحت میکنه.

Team Ico همون تیم اودا بود. یه تیم کوچیکم هست و احتمالا برای همین تیم سرنی بهشون کمک فنی دادن تا ساخت بازی تموم بشه. این کمک هم الزاما درباری دیزاین و داستان و اینا نیست. از انجایی که بازی قطعا برای PS4 هست میتونن برای ساخت انجین جدید و کلا پروسه عظیمت به PS4 کمک کرده باشن. وگرنه دیزاین بازی رو خود اودا کامل کرده و خودشم قبلا گفته اینو. تو یه مصاحبه گفته بود ان کاری که به عنوان دیزاینر بازی باید انجام میداده کامل کرده.
:|
بابا خود آکیبا بهتر از همه فرق ICE Team و Team ICO رو میدونه ، منظورش چیز دیگه ای بود :d

آخرین ویرایش:
تو خوب بودن بازی که شکی نیست ولی تا الان این بازی یه نمایش درست حسابی نداشته :d
بعد دارین سره چی با هم جر و بحث میکنید ، هنوز بازی رو مزه مزه نکردیم ببینیم چطوره یکی میگه سونی با همین یدونه کنفرانس رو میبره یکی میگه نه غیر ممکنه :|
بابا این وسط نه من برنده میشم و نه شما ها این وسط فقط جیب سونی و ماکروسافت پر پول میشه بس کنید دیگه )x

جدا؟ نورپردازی اغراق آمیزی که تنها نکتش زیاد کردن نور تو انجینه بازیه میشه بهشت؟ استاندارد هاتون مشکل اساسی داره.
شاید اغراق امیز باشه یا هر چی.ولی جون من راستش رو بگو.میتونی این چیزی که میبینی رو باور کنی؟کجا قبلا چیزی مشابهش دیدی؟انصافا هیچ جا . درسته؟ مرد حسابی .کل دنیا بخاطر همین چیزی که در عکس میبینی این همه سال الاف هستن.اونوقت میگی استاندارد های من به درد نمیخورن؟=((:d

@Dreamy
عزیز من کلی بازی هست که سازند های بزرگ نظرهای خفنی در موردشون دادن، اینکه شما فکر میکنی فقط بازی های مورد علاقه شما همچین شرایطی داره، همون توهمی بودن قضیه هست که من گفتم. البته با توجه به آواتار و امضاتون نظر دیگه ای داشتید باعث تعجب بود. بازی های قبلی Team ICO عناوین بزرگی بودن، TLG هم احتمالا همون راه رو میره پس قطعا نمایشش پوئن مثبتی واسه سونی هست. ولی اینکه تصور می کنید همین که بازی رو نشون دادن "بقیه باید برن جلو بوق بزنن" و "سونی اتوماتیک کنفرانس رو میبره" (دقیقا همون حرفهایی که من نقل قول کردم)، رو ایشالا بعد از نمایش بازی و نظرات سایت ها در موردش نتیجه گیری می کنیم :دی

من ماندم این مجله The Guardian چرا باید یه شایعه در مورد The Last Guardian بده ؟! :d یجورایی حس میکنم که فقط به خاطر تشابه اسم ها بوده، لول ! :d

zpo85kw7mqubaq6hmszn.png

در کل به این شایعات توجهی نکنین عزیزان، پروژه tlg ثابت کرده که با شایعه و این دسته از خبرها چیزی رو اثبات نمیکنه، فقط گذر زمان مشخص میکنه..
==
ادیتور گیم اینفورمر:

tzxsv2eciqngwpuwqh65.png

من ماندم یعنی چه چیزهایی رو قرار بوده بگه که نگفته..جالبه، خیلی مشتاقم بدونم !

Frobary

حالا ببینیم The Last Guardian میاد یا نه!:دی اگه امد در مورد اظهار نظرهای جناب عالی بحث میکنیم!:دی فعلا حرفی نمیزنیم که در آینده اسباب ترول رو دست شما نداده باشیم!:دی
والا من هم همین رو گفتم :دی البته تو که چوب خطتت پر شده و نشون ندادن که باید از سایت جمع کنی بری :دی
در مورد خود بازی هم خارج از ترول و فن بازی من واقعا دوست دارم ببینم چی ساختن، دروغ چرا خیلی با ICO حال نکردم ولی SotC یکی از بهترین بازی هایی هست که تو عمرم بازی کردم و از لحظه لحظه ـش لذت بردم. اگه بتونن یه تجربه خفن مثل SotC خلق کنن خیلی هم عالیه :دی

والا من هم همین رو گفتم :دی البته تو که چوب خطتت پر شده و نشون ندادن که باید از سایت جمع کنی بری :دی
در مورد خود بازی هم خارج از ترول و فن بازی من واقعا دوست دارم ببینم چی ساختن، دروغ چرا خیلی با ICO حال نکردم ولی SotC یکی از بهترین بازی هایی هست که تو عمرم بازی کردم و از لحظه لحظه ـش لذت بردم. اگه بتونن یه تجربه خفن مثل SotC خلق کنن خیلی هم عالیه :دی

والا با توجه به شواهد و قراین تو شمشیر رو از رو بستی واسه همه خط و نشون میکشی!:دی وگرنه من که کلا فزام منفیه و هایپ منفی!:دی این از من!:دی

در مورد کیفیت TLG هم من حتی همینقدر هم حاضر نیستم بحث کنم که تو میگی! چون همش باد هواس!:دی هر وقت عین آدم گفتن بازی چیه و کی میاد من در موردش صحبت میکنم. اما فقط اینو میتونم بگم که تا الان یحتمل بازی کلی تغییر کرده! یعنی اگه به فرض روزی سونی امد بازی رو نشون داد اصلا منتظر دیدن یه چیزی مثل قبل رو نداشته باشید. دومین مساله ای که در مورد TLG مطحره (بعد از اینکه اصلا منتشر میشه یا نه) اینه که بازی فعلی تبدیل به چی شده!؟ در نتیجه صحبت در مورد اینکه حالا این چیز مجهول خوبه یا بد یا... از بیخ غیر قابل قبوله!

@Dreamy
عزیز من کلی بازی هست که سازند های بزرگ نظرهای خفنی در موردشون دادن، اینکه شما فکر میکنی فقط بازی های مورد علاقه شما همچین شرایطی داره، همون توهمی بودن قضیه هست که من گفتم. البته با توجه به آواتار و امضاتون نظر دیگه ای داشتید باعث تعجب بود. بازی های قبلی Team ICO عناوین بزرگی بودن، TLG هم احتمالا همون راه رو میره پس قطعا نمایشش پوئن مثبتی واسه سونی هست. ولی اینکه تصور می کنید همین که بازی رو نشون دادن "بقیه باید برن جلو بوق بزنن" و "سونی اتوماتیک کنفرانس رو میبره" (دقیقا همون حرفهایی که من نقل قول کردم)، رو ایشالا بعد از نمایش بازی و نظرات سایت ها در موردش نتیجه گیری می کنیم :دی

یعنی تو شک داری اگه سونی این بازی رو نمایش بده، خبر اصلی کل رسانه های مرتبط با گیم و کلا اینترنت میشه؟ الان این برنده شدن تو E3 یعنی چی از نظر تو؟

یعنی تو شک داری اگه سونی این بازی رو نمایش بده، خبر اصلی کل رسانه های مرتبط با گیم و کلا اینترنت میشه؟ الان این برنده شدن تو E3 یعنی چی از نظر تو؟
یعنی TLG رو نشون بدن دیگه سونی اتوماتیک برنده میشه و بقیه شرکت ها هر چی هم نشون بدن اهمیتی نداره؟ اوکی :دی والا بازی بزرگی هست، هایپش هم بالا هست ولی دیگه شما زیادی قضیه رو گنده کردید، انگار کل دنیا فقط منتظرن این بازی معرفی بشه تا سر به بیابون بزارن :دی

پ.ن: برنده شدن یعنی اینکه طرف کنفرانسش پر از خبرهای بزرگ باشه، لازم هم نیست حتما یه شرکت برتر از یکی دیگه باشه، میتونه کنفرانس ها در یه حد باشه. برنده شدن یعنی مایکروسافت و سونی و ... بیان چند تا بازی بزرگ جدید نشون بدن و بازی هایی که معرفی کردن هم نمایش گیم پلی جالبی داشته باشن. من از اول حرفم سر این بود که یه سری دارن میگن اگه سونی TLG رو فقط نشون بده (تازه مهم هم نیست چی نشون بده، فقط بازی رو نشون بده!)، دیگه کل E3 میره تو حاشیه و همه فقط خبرهای TLG رو دنبال میکنن و به عبارتی بقیه باید برن بوق بزنن! :دی حالا اگه تو هم نظرت اینه که مشکلی نیست، منتظر می مونیم ببینم واقعا اینجوری هست یا نه :دی

اگه TLG اون چیزی باشه که قبلا شایعاتی ازش اومده و با همون ایده بخوان بازی رو تکمیل کنن شک نکنین تبدیل به یک مگا بمب میشه.ولی خوب شاید تو این سالها مشکلات باعث شده اون چیزی نشده باشه که قرار بود بشه
ولی در اینکه فقط با نمایش این بازی بخش عظیمی از اخبار متوجه این بازی میشه شکی نیست.البته درمورد برنده یا بازنده بودن بحثی ندارم:d

من فکر میکنم باید از زاویه دیگه به این قضیه نگاه کرد. از نظر ما گیمرا اون شرکتی برنده E3 هست که بازیای بیشتر و بهتری نمایش بده ولی از نظر اون شرکتا برنده E3 شدن یعنی سر و صدای بیشتر راه انداختن توجه بیشتر جذب کردن اینطور پول بیشتری به جیب میزنن. حالا یه وقت یه شرکتی میاد مثل سونی بجای اینکه با بازی سر وصدا راه بندازه میاد یه تیزری مثل اون تیزر معروف قرض دادن بازی به دوستان :d به معنای واقعی کلمه E3 رو میبره. حالا اینکه از نظر ما برنده هست یا نه خیلی مهم نیست چون به هدفش رسیده. معرفی TLG هم میتونه همچین اثری داشته باشه مسلما اگه بازی معرفی شه خیلی سایتاو مجلات و روزنامه ها تیتر خبری ش رو میزنن و این خودش یعنی تبلیغات. سونی برنده ست چون تونسته فضای محدود خبرگذاری ها زو از آن خودش بکنه. با توجه به اینکه ّForbes هم ذاتا نشریه اقتصادی هست صد در صد از این دید داره نگاه میکنه. حالا شاید مایکرو بازیهای بیشتر و بهتری رو نمایش بده. در نهایت کسی برنده هست که خبرساز بشه. حالا من فن سونی یا مایکرو چی فکر میکنیم در درجه دوم اهمیت قرار داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or