The Last Guardian واقعا ممکن است این E3 نمایش داشته باشد

TCSCELL

8
کاربر سایت
the_last_guardian.jpg

گویا واقعا E3 پیش رو قرار است خبرهایی شود!

بعد از آنکه وبسایت The Guardian عنوان TLG را در لیست عناوین مورد انتظار خود در E3 قرار داد، احتمال‌ها برای رونمایی این عنوان که از سال 2007 در حال ساخت بوده و از سال 2009 در سکوت مطلق قرار دارد، بالا گرفته است.
این وبسایت در بخشی از مطلب خود چنین عنوان داشت: «ما از سمت منابع بسیار موثقی اطمینان داریم که امسال سالی خواهد بود که نهایتا Team Ico دنباله معنوی عناوین کلاسیک خود، Ico و Shadow of The Colossus را نمایش خواهد داد.»
چندی پیش بود که مدیر Team Ico آقای فامیتو اودا سونی را ترک کرده بود ولی همچنان به عنوان سرپرست روی ساخت TLG نظارت دارد.

باید تا E3 منتظر ماند و دید که آیا بالاخره می‌توانیم شاهد عرضه این عنوان پرطرفدار بر روی کنسولی از سونی باشیم یا خیر؛ هر چند معلوم نیست عنوانی که به نمایش در خواهد آمد (اگر نمایشی در کار باشد) شباهتی به بازی 9 سال پیش دارد یا خیر.

منبع

آخرین ویرایش:
من این شایعه حضور سرنی رو درک نمیکنم، سرنی رو چه به این دسته از آثار ؟! :d بره دنبال کار خودش بهتره، اصن هم لازم نکرده بیاد توی پروژه های تیم ایکو، دخالت کنه ! :d با اینکه شخصا میدونم این یه شایعه و حرف هست، ولی شوخی ـشم زشته ! :d

Hamid Payne
نیاز به مثال های بامزه نیست جناب اقای بدون تعصب!
تا جایی که من میدونم team ico جزئی از japan studio. و مارک سرنی عمدتا با japan studio همکاری میکند. دور از انتظار نیست از مارک سرنی در جهت ساخت بازی کمک گرفته باشند. و باز هم لطفا بروید کارنامه مارک سرنی را مطالعه کنید!!!!
تا بیابید این مسئله عجیب نیست. فکر نمیکنم 2 روز دیگه بازی معرفی شه و کارگردان اقای سرنی باشه. بازی توسط یودا ساخته میشه بارها خودش این موضوع را تایید کرده.
البته اگر بازی وجود داشته باشه:d

من این شایعه حضور سرنی رو درک نمیکنم، سرنی رو چه به این دسته از آثار ؟! :d بره دنبال کار خودش بهتره، اصن هم لازم نکرده بیاد توی پروژه های تیم ایکو، دخالت کنه ! :d با اینکه شخصا میدونم این یه شایعه و حرف هست، ولی شوخی ـشم زشته ! :d

تایید شده که Cerny و تیمش نه به طور کامل بلکه کمکی رو بازی دارن کار میکنن،جدا از سرنی هم پارسال تایید شد تمامی استودیو ها دارن کمک تیم ICO میکنن تا زودتر پروژه ساخت بازی کامل بشه که سرمدارانشونم Santa Monica Studio خواهد بود

Cerny کم کسی نیست حسین،فقط TLG باید توسط ژاپنی ها اونم تیم ICOمدیریت بشهچون هیچ استودیوی دیگه ای جز Japan Studio و تیم ICO قادر نخواهد بود اون چیزی که اینها به تصویر میکشن رو برای همگان به تصویر بکشه البته هستن استودیوهایی اما واقعن ICo کارش خاصه

اما مطمین باش Ueda که هنوزم سرپرست و نظارت Team Ico رو به عهده داره اجازه نمیده نه Cerny و نه هیچ استودیوی دیگر سونی این همه تلاش و خونو دلی که خوردن این هفت هشت سال رو با دخالت مستقیمشون بر روند داستان سرایی و گیم پلی یا موسیقی همه رو نقش بر آب کنن

من اگه جای سونی بود با توجه به این حجم شایعاتی که راه افتاده حتی اگه برنامه ای برای معرفی مجدد این بازی نداشتم حتما این کارو میکردم چون اینجوری اگه تو کنفرانس سونی خبری از TLG نشه بدترین ترول ممکنه!:دی سونی اگه TLG رو نمایش بده اتوماتیک برنده کنفرانس ها میشه (با توجه به هجم هایپی که دور این بازیه!) اما در غیر این صورت خود زنی کرده! من خودم میرم دمار از روزگار هرکی "بله" زده در میارم!:دی

من اگه جای سونی بود با توجه به این حجم شایعاتی که راه افتاده حتی اگه برنامه ای برای معرفی مجدد این بازی نداشتم حتما این کارو میکردم چون اینجوری اگه تو کنفرانس سونی خبری از TLG نشه بدترین ترول ممکنه!:دی سونی اگه TLG رو نمایش بده اتوماتیک برنده کنفرانس ها میشه (با توجه به هجم هایپی که دور این بازیه!) اما در غیر این صورت خود زنی کرده! من خودم میرم دمار از روزگار هرکی "بله" زده در میارم!:دی
lol
لابد سال دیگه هم 8Days رو نشون میده و اتوماتیک برنده کنفرانس سال دیگه میشه، سال بعدش هم The Getaway و کنفرانس 2017 رو میبره :دی به نظرم بقیه شرکت ها واسه مقابله با این قضیه باید بیان بازی های کنسل شده یا فراموش شده ـشون رو یه جوری رو-رونمایی کنن بلکه سونی اتوماتیک همه کنفرانس ها رو نبره :دی

lol
لابد سال دیگه هم 8Days رو نشون میده و اتوماتیک برنده کنفرانس سال دیگه میشه، سال بعدش هم The Gateway و کنفرانس 2017 رو میبره :دی به نظرم بقیه شرکت ها واسه مقابله با این قضیه باید بیان بازی های کنسل شده یا فراموش شده ـشون رو یه جوری رو-رونمایی کنن بلکه سونی اتوماتیک همه کنفرانس ها رو نبره :دی
البته این دوستمون بد هم نمیگه :دی با توجه به حجم هایپی که برای این بازی راه افتاده اگه معرفی بشه قطعا نظر مثبت خیلی ها رو جذب میکنه :دی
اره دیگه :دی سونی اونقدری بازی انحصاری داره که هایپ براش خیلی زیاد باشه :دی مثلا crash :-"

lol
لابد سال دیگه هم 8Days رو نشون میده و اتوماتیک برنده کنفرانس سال دیگه میشه، سال بعدش هم The Gateway و کنفرانس 2017 رو میبره :دی به نظرم بقیه شرکت ها واسه مقابله با این قضیه باید بیان بازی های کنسل شده یا فراموش شده ـشون رو یه جوری رو-رونمایی کنن بلکه سونی اتوماتیک همه کنفرانس ها رو نبره :دی

:arrowd::arrowd:

If Sony actually does show The Last Guardian, it’s an almost guaranteed E3 win.

شما در مورد درک عظمت The Last Guardian دچار ساده انگاری شدید!:دی این مدل ترول کردن ها هم تاثیری در اصل ماجرا ندارن!:دی TLG نیاد همونطور که گفتم ترول محضه اما اگه معرفی بشه باید برید بوق بزنید!:دی

:arrowd::arrowd:

شما در مورد درک عظمت The Last Guardian دچار ساده انگاری شدید!:دی این مدل ترول کردن ها هم تاثیری در اصل ماجرا ندارن!:دی TLG نیاد همونطور که گفتم ترول محضه اما اگه معرفی بشه باید برید بوق بزنید!:دی
خب چه کاریه بازی رو کامل معرفی کنن؟ امسال یه تیزر 5 ثانیه ای ازش نشون بدن و اتوماتیک برنده بشن، سال دیگه باز یه تیزر دیگه نشون بدن و باز اتوماتیک برنده بشن و به همین ترتیب تا 50 سال آینده به کمک تیزرهای TLG همه شرکت ها میرن تو قوطی :دی

بازی های قبلی Team ICO بازی های واقعا بزرگی بودن، ولی توهم هم حدی داره انصافا :دی

خب چه کاریه بازی رو کامل معرفی کنن؟ امسال یه تیزر 5 ثانیه ای ازش نشون بدن و اتوماتیک برنده بشن، سال دیگه باز یه تیزر دیگه نشون بدن و باز اتوماتیک برنده بشن و به همین ترتیب تا 50 سال آینده به کمک تیزرهای TLG همه شرکت ها میرن تو قوطی :دی

بازی های قبلی Team ICO بازی های واقعا بزرگی بودن، ولی توهم هم حدی داره انصافا :دی

ببین چه بخوای چه نه The Last Guardian بازی بزرگیه. کل جامعه گیمرها هم منتظر دیدنشن. این اتفاق در مورد هر بازی نمیفته! همین الان کوچکترین شایعه مربوط بهش کل اینترنت رو منفجر میکنه. چه برسه نمایش مجددش. من خودم اصلا امیدی به نمایش بازی توی E3 ندارم. فکر نمیکنم سونی بخواد حرفی درموردش بزنه. منتظرش نیستم. اما اگه معجزه بشه (:دی) TLG برگرده یه هایپ وحشتناکی راه میندازه و چون این اتفاق خیلی از گیمرها و منتقدین رو ارضا میکنه از کنفرانس راضی خواهند بود.

کنفرانس سونی با TLG یا بی TLG زمین تا آسمون فرق خواهد کرد!:دی (هرچند نیست و باز ملتی که منتظرش سرکارن!)

پ.ن: در ضمن شماها که گیر دادید به بازی سرکاری های سونی مایکرو هم در این زمینه کارنامه بدی نداره ها!:دی کم سرکارتون نزاشته!:دی (البته سونی در این مقوله قهرمان بی رقیبه!:دی)

سال قبلم گفتن اگه سونی tlg رو معرفی نکنه میترکه و نابود میشه و ......ولی همون آدما بعد کنفرانس با وجود معرفی نشدن tlg گفتن خدای کنفرانس بود و ...... .

فن جماعت همیشه راضین:d...امسالم مثه اون(ولی امیدواریم دیگه حتما معرفی شه)

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or