The Last Guardian همچنان تحت نظارت Ueda در حال ساخت است

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SMM9

عضو تحریریه
به نام خدا

اقای Fumito Ueda اخیرا در وبسایت شخصی خود به گیمران این اطمینان را داد که روند توسعه و ساخت The Last Guardian همچنان ادامه دارد و او نیز به صورت ازاد در حال کار بر روی بازی است.
«برخی از شما شما شاید شنیده باشید که مدتی پیش من Japan Studio را ترک کردم تا بتوانم ایده ها و احساسات خلاقانه خود را دنبال کنم» در ادامه افزود « با این وجود من همچنان بصورت ازاد مشغول کار بر روی The Last Guardian هستم. در حالی که مدت هاست کار بر روی The Last Guardian ادامه دارد، همچنان بازی تحت نظارت من و توسط یک تیم فوق العاده با استعداد در حال توسعه است.»
«این خواست من بود تا بتوانم در کنار ساخت این بازی، کار بر روی عناوین تازه با چشم اندازی نو را شروع کنم. هنگامی که من به احساسات خودم به عنوان یک خالق گوش دادم مشتاقانه منتظر شدم تا ببینم مرا به کجا خواهد برد و صمیمانه از شما تشکر میکنم بابت حمایت هایتان در طول این تغییر و تحولات»
همچنین در مورد تاریخ انتشار بازی گفت «این به تصمیم سونی وابسته است و من نمیتوانم دخالت کنم» وی همچنین در مورد تاریخ عرضه گفت « منتظر یک خبر رسمی باشید»

آخرین ویرایش:
میدونم بیست فوریه هم اتفاق خاصی نمیفته دوباره میریم تا E3.اصلن یه جوری شده که قبل هر ایونتی میدونیم دیگه معرفی نمیشه!
حالا خوبه مثل Duke Nukem که همه سالها منتظرش بودند تبدیل به یک افتضاح بشه

نام یودا را گوگل کرده و بعد از آن پست دهید.

اگه تریلر 2009 رو میدیدی همچین حرفی نمیزدی ! :دی
واقعا تصور اینکه چقد میتونه فوق العاده باشه بسیار سخته! در موفقیت این عنوان شک کردن حرام است

سایه کلوسوس و قبل از اون ایکو جز بهترین بازیهای تاریخ و بهترین بازی های سال عرضه ـشون بودن، این آخرین محافظ هم هر سالی که بیاد برای هر پلتفرمی، قطعا از بهترین هاست. اتفاقات تقریبا شبیه سایه کلوسوس و آخر نسل عرضه شدنش می مونه، چه اسم با مسمایی هم داره: آخرین محافظ .

پ.ن: Don't Feed Trolls .

اره با ایده هایی مثل ICO و SOC که جز برترین بازی های تاریخ هستند و به هیچ وجه نمیشد ازشون بازی ساخت . سونی هم مغز خر نخورده و صد در صد از بنده و شما بیشتر می دونه برای چه چیزی سرمایه گذاری کنه . صد در صد چیز هایی در بازی دیدند که ترجیح دادند بیشترین سرمایه و وقت رو براش بگذارند .

پ.ن : واقعا قبلا ادم ترول ها رو میخوند لذت میبرد چون بیشترین دقت و فان رو توش بکار میبردند اما جدیدا همه ناشی و ....
نفهمیدی چی شد! 1st Party های سونی مشکل فنی که ندارن، دارن؟ مشکل تامین بودجه ندارن، دارن؟ از نظر گرفتن وقت و فرست ام که سونی خدای این چیزهاست.
پول = داریم.
وقت = داریم.
دانش = داریم.
انجین مناسب و بهینه = داریم.

همه چیز مهیاست پس چرا از 2005 تا الان طول کشیده؟ تنها پاسخ منطقی و قابل قبول اینکه ایدهای اونها درقالب بازی وارد نمیشه. حالا تو باز بگو من ترولم. جواب منطقی که ندارید میزنید به صحرای کربلا :laughing:.

پ.ن. حتمان چون اسمش The Last Guardian هست بازی Gold شده رو گذاشتن کنار که به عنوان Last ترین بازی انحصاری ps3 عرضه ش کنن :دی.

نفهمیدی چی شد! 1st Party های سونی مشکل فنی که ندارن، دارن؟ مشکل تامین بودجه ندارن، دارن؟ از نظر گرفتن وقت و فرست ام که سونی خدای این چیزهاست.
پول = داریم.
وقت = داریم.
دانش = داریم.
انجین مناسب و بهینه = داریم.

همه چیز مهیاست پس چرا از 2005 تا الان طول کشیده؟ تنها پاسخ منطقی و قابل قبول اینکه ایدهای اونها درقالب بازی وارد نمیشه. حالا تو باز بگو من ترولم. جواب منطقی که ندارید میزنید به صحرای کربلا :laughing:.

پ.ن. حتمان چون اسمش The Last Guardian هست بازی Gold شده رو گذاشتن کنار که به عنوان Last ترین بازی انحصاری ps3 عرضه ش کنن :دی.

همه این گزینه ها رو دارند و صد در صد ایده تخیلی و فیر قابل بازی رو که نمیان چند سال عمرشون رو بزارن پاش و تلف کنند و صد البته اونا کارشناس هایی بهتر از بنده و شما دارند که میشینند و ایده رو بررسی میکنند . حالا اینکه چرا اینقدر طول کشیده میتونه نا رضایتشون باشه از کیفیت بازی یا تغییر گیم پلی و یا اینکه سیاستی پشت اینکار هست که میخوان بعنوان یکی از بهترین بازی ها در یه سال مشخص عرضه بشه .

پس مطمئن باش نمیان یه ایده الکی و ابکی و غیر قابل بازی و سرگرم کننده رو براش عمرشون رو تلف کنند و این قضیه خیلی وقت پیش بررسی شده .

همون اول هم معلوم بود بازی بدرد بخوری نیست و همون موقع هم به کل بازی رو تغییر دادن و این همه وقت تلف کردن هم به خاطر تغییراتی کلی رو بازی هست..

این وسط هم یک عده PS فن بی خود شلوغش کردن و هایپ فانتزی میکنن..

همون اول هم معلوم بود بازی بدرد بخوری نیست و همون موقع هم به کل بازی رو تغییر دادن و این همه وقت تلف کردن هم به خاطر تغییراتی کلی رو بازی هست..

یا ابرافضل ! :دی
شاه ترولگرا اومد ! بچه ها فرار =))

خدایی خسته نشدی..؟
بکش بیرون دیگه از این فضایی که توش زندگی می کنی.

تنها اشتباه سونی در مورد این بازی همون معرفی زود هنگامش بود وگرنه کم بازی نداریم که چندین سال طول میکشه پروسه ساختشون و تو یه سال اخر تازه معرفی میشن ولی این واقعا خیلی زودتر معرفی شد

فكركنم اين بازي از دوره ي ماموت ها در حال ساخته.ولي چون به سوني اعتماده كامل دارم مطمئنم شاهكاره ديگه اي تو راهه...بي صبرانه منتظرم

حاضرم شرط ببندم تا حالا نام ICO و Shadow of Clossous به گوشت نخورده، اگر هم خورده باشه اصلا نمیدونی باید باهاشون بازی کنی یا بخوریشون!

بخدا ترول کردن و نخود هر آش شدن و زیر تیغه مایکروسافت سینه زدن هم حد و حدودی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or