Alireza717
Gold User
جرمی هم توی توئیترش اظهار خرسندی کرده که مردم خوششون اومدهقسمت مغولستان عالی بود عالی
دهنشون اسفالت شد بندگان خدا ولی انصافا خیلی جالب بودجرمی هم توی توئیترش اظهار خرسندی کرده که مردم خوششون اومده
ولی گفته برای من سفر خوب و خوشایندی نبوده
و در توئیتهای بعدیش گفته منتظر قسمت آخر باشید چون ناراحت کنندهست!
فصل ۴ ش رومیسازن یا نه؟
این فصل ۳ چند تا قسمت داره ؟ چون ۱۴ ظ اومده
View attachment 104549
حرف و سخنی نیست واقعا، فقط یه مورد رو بگم روزی که این برنامه رسما معرفی شد شور و شوقی داشتم که دوباره این سه دیوانه رو قراره بببینم انگار واقعا دنیا رو دادن بهم، الان و بعد از دیدن اشک های جرمی چند برابرش رو ناراحت هستم که خیلی زیاده. خوشبختانه فعلا تا زمانی که بتونن Special ها رو داریم ولی بعد از اینا دیگه نمیدونم اطلاعات ماشینم رو از کجا پیدا کنم.
اون میکس اخرش خیلی زیبا بود و خاطرات عمر سپری شده ام با این برنامه جلوی چشمم اومد بدون شک بهترین گروه سازنده برنامه هستن و رودستشون هنوز نیومدهوقتی جرمی یهو بغضش گرفت واقعا صحنه دردناکی بود
یعنی درکل طول عمرم سریال و فیلمی نبود منو به گریه بیاره چه هندی چه ایرانی چه خارجی ! ولی این صحنه رسما مغزم رو منفجر کرد انگار یکی از اعضای خانواده رو از دست داده باشی.
کلا این 3 نفر در طول 17 سال برنامه ای ساختن که عمرا بشه با چیز دیگه ای جایگزین کرد
واقعا فصل خوبی بود و دوباره تو اوج متوقف شدن!اینبار نمیدونم آمازون تصمیم رو گرفت یا خودشون ولی در هر صورت این فصل واقعا عالی بود.در حد بهترین فصول تاپ گیر...
فعلا با Special ادامه میدن و امیدوارم اونم به خوبی همین فصل باشه ولی امیدوارم بعد بازنشستگی جرمی و می، هموند برگرده و تاپ گیر رو سر و سامون بده.