The Godfather

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
گه يادتون باش بعد از ساخت بازي مافيا وسر و صدايي كه در زمان خودش به پا كرد همه منتظر ساخت شماره 2 اين بازي بودند كه خبري نشد البته كمپاني eaدست به كار شد و مشغول ساخت بازي the godfather شد كه شباهت زيادي به مافيا داره اين بزي قراره فوريه 2006 بياد دوستان ميتونن مطالبي رو كه راجع به اين بازي دارن ميتونن توي اين تاپيك قرار بدن

ای بابا بچه ها چقدر شلوغش میکنین. godfather همون بازی شنگول و منگول و حبه انگور خودمونه که صد بار تو میکرو تمومش کردین. یادتون اومد.
تازه علکی زدنش رو 5 تا CD من یه flopy گرفتم که godfather رو زدن توش. تازه نصف flopy هم خالیه. بازیه بدی نیست فقط
یه بازی دو بعدیه همون طور که همه انتظار داشتن.:-" کنترل ماشینش رو نگو که زده رو دست هر چی mafia و NFS:MW و GTA و این جور بازیا. من موندم سازنده هاش چجوری میخوان در مقابل سیل خبرنگارا و تلویزیون روزنامه مقاومت کنن. آخه هر کی یه بازی توپ و خوش ساخت میسازه تا ماها درگیر این جور چیزاس. :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri

بي انصافي نكنيم بد هم نبود.
ولي زيادي خشن بود....مافيا خشونتش بد بنود و تامي حد اقل چندتا كار خوب هم ميكرد كه دوست داشتني به نظر بياد....
شخصيت من در كادفادر هم اسمش تامي هست و با زخم چاقويي كه حواسم نبود روي يه طرف صورتش گزاشتم نميدونيد چه قدر دوست داشتني و.....جذاب شده....!!!!!

نوشته شده توسط rojin:
بي انصافي نكنيم بد هم نبود.
ولي زيادي خشن بود....مافيا خشونتش بد بنود و تامي حد اقل چندتا كار خوب هم ميكرد كه دوست داشتني به نظر بياد....
شخصيت من در كادفادر هم اسمش تامي هست و با زخم چاقويي كه حواسم نبود روي يه طرف صورتش گزاشتم نميدونيد چه قدر دوست داشتني و.....جذاب شده....!!!!!

اگه میگفتی punisher خشنه من میگفتم نیست دیگه چه برسه به godfather.:shocked:

آخه کجاش خشن بود با اون کارای احمقانشون و ماموریتای مسخره و بی هدفش که حال آدم و به هم میزد.:wacko:
اصلا godfather لیاقت تاپیکم نداره. وقتی این بازی دیدم دلم برا mafia سوخت که چی رو دارن باهاش مقایسه میکنن.:no:

يعني به نظر شما اين قدر وضعش خرابه بدبخت؟!!!!
اين قدر ها هم بد نبود ديگه....... Ea تلاش خودشو كرد....ولي هيچ بازي اي مافيا نميشه...

نوشته شده توسط rojin:
يعني به نظر شما اين قدر وضعش خرابه بدبخت؟!!!!
اين قدر ها هم بد نبود ديگه....... Ea تلاش خودشو كرد....ولي هيچ بازي اي مافيا نميشه...

آره سعی خودشو کرد ولی................:evil:

انگار مجبورش کرده بودن که یه بازی باید تو دو روز بسازی وگر نه میکشیمت:eek: :eek: :eek:

حالا کاشکی دیگه در کنارش اسم مافیا رو نمیوردن. یه مدت بود که دیگه با GTA مقایسش میکردن مثل همون کلیک که خودشو خفه کرد.:mad: :mad: :mad:

خلاصه godfather نشد بازی وقتت رو علکی صرفش نکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نوشته شده توسط monster:
آره سعی خودشو کرد ولی................:evil:

انگار مجبورش کرده بودن که یه بازی باید تو دو روز بسازی وگر نه میکشیمت:eek: :eek: :eek:

حالا کاشکی دیگه در کنارش اسم مافیا رو نمیوردن. یه مدت بود که دیگه با GTA مقایسش میکردن مثل همون کلیک که خودشو خفه کرد.:mad: :mad: :mad:

خلاصه godfather نشد بازی وقتت رو علکی صرفش نکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا موافقم تازه خدا به دو و سش رحم کنه که می‌خوان سریعتر از این یکی وارد بازارش کنن
راستی چرا ننوشتی Dante Is The Best !! :cheesygri :cheesygri

ولی از حق که نگزریم نسخه ی PS2 ش خیلی خوب از آب در اومده هم گرافیکش قابل قبول بود هم بازیش افت فریمش خیلی کم بود
اینم یه عکس از بازی که با PS2 گرفتم:

uvs060429-001.jpg

[برا همین یه عکس بابام درومد!]
راستی هر خونه ای رو که میخری یه اتاق داره که چندتا از خواهران در حال انجام حرکات موزون هستند ولی وقتی رو اون تا گزینه میزنم کاری انجام نمیدن! باید چیکار کنم؟

چه عجب یکی طرفداری کرد!!
به اون خواهران شما کار نداشته باشید ساسی جان....بزارید حالشونو بکنن!!!

ولی از حق که نگزریم نسخه ی Ps2 ش خیلی خوب از آب در اومده هم گرافیکش قابل قبول بود هم بازیش افت فریمش خیلی کم بود .

درسته قابل قبول بود ولی جون هرکی دوس داری بگو اینقدری که ما رو سر دووندن و مچل کردن می‌ارزید؟

((سر دووندن و مچل کردن))یعنی چی؟؟
چه قدر حرص خوردین برای این یه بازی مگه؟!!

نوشته شده توسط xdantex:
واقعا موافقم تازه خدا به دو و سش رحم کنه که می‌خوان سریعتر از این یکی وارد بازارش کنن
راستی چرا ننوشتی Dante Is The Best !! :cheesygri :cheesygri

اااااااا یه وقت نگی یجایی
virgil و dante هم مثل همون مافیا و پدرخوانده هست. مافیا ویرجیله پدرخوانده هم دانته.

نوشته شده توسط rojin:
((سر دووندن و مچل کردن))یعنی چی؟؟
چه قدر حرص خوردین برای این یه بازی مگه؟!!

برای یه بازی خوری که طرفدار فیلمش نباشه حرص خوردن نداشت عزیز. ولی من چون خوره فیلمش بودم هربار تاریخ عرضش عقب می‌افتاد کفرم در می‌اومد

نوشته شده توسط rojin:
از اون لحاظ...!!!
بله عزیز از اون لحاظ وگرنه زیادم بازی افتضاحی نبود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or