گه يادتون باش بعد از ساخت بازي مافيا وسر و صدايي كه در زمان خودش به پا كرد همه منتظر ساخت شماره 2 اين بازي بودند كه خبري نشد البته كمپاني eaدست به كار شد و مشغول ساخت بازي the godfather شد كه شباهت زيادي به مافيا داره اين بزي قراره فوريه 2006 بياد دوستان ميتونن مطالبي رو كه راجع به اين بازي دارن ميتونن توي اين تاپيك قرار بدن
رضا جان مثل اینکه شما از نسخه ی کرک شده بازی استفاده میکنی و این باعث مشکلاتی میشه از قبیل همین باز نشدن در!!!
برای رفعش از به سایت زیر برو و mini image رو دانلود کن: http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_godfather.shtml
من بازیه Godfather را گرفتم
خیلی بازیش قشنگه ،از لحاظ گرافیک هم خوبه ولی گرافیک ماشین هاش قابل مقایسه با Mafia نیست آسیب پذیریه ماشین
یه چیزه خیلی جالب که دیدم این بود که تصویر آدم ها و ماشین ها روی شیشه ی مغازه ها منعکس میشه
ولی برای کسی که اولین بار بازی میکنه داستان خیلی گنگ هستش
از بیرون هم سرنشین ماشین ها اصلا معلوم نیست
Gameplay را زیادی و الکی سختش کردند
در ضمن فریم ها اکثرا ثابت هستند این قضیه یکی از نکات مثبت بازی هستش
ولی کلا بازیه جذابیه ، نظر من اینه که حتما 1 بار امتحان کنید این بازی را،
Mafia بازی هستش که شاید برای 20 بار بازی کردم ولی هنوز خسته نشدم ،این بازی بیشتر شباهت به Gta داره تا Mafia ، ولی در کل اگر ماشین هاش قدیمی نبود
بیشتر از Gta حال میداد
باز هم میگم هیچ بازیه مثل مافیا برای من جذاب نبود
بابا دست سازنده هاش درد نکنه بالاخره ما یه بازی با داستان و گرافیگ توپ کنار هم دیدیم من که شخصا با این بازی خیلی حال کردم
آقا شایان شما هم زیاد با طرفداران مافیا کل کل نکن شما هر چی هم بگی اینا حرف خودشونو میزنن
اتفاقا بزرگترین مشکل بازی همینه !
گیم اسپات هم ثابت نبودن مقدار فریم رو ضعف این بازی میدونه !
شما سیستمت ابرکامپیوتره تفاوتشو احساس نمیکنی ! با یه کارت 5200 بازی کن. وقتی تصادف میکنی فریمت میشه سه !
من اينو دان كنم مشكل درست ميشه؟
چون من مشكل كرك ندارم.
ميره تو بازي مينيويسه Ea 2006 و... يه صداي كوچيك مياد بعد ميپره بيرون.
حالا دان كنم نتيجه رو بهت ميگم.
ببین از بعد از دانلود کردن اون درایور:
یه کم از اون Ea جلو تر رفته و عکس کوه نشون داد و ...
نوشت گادفادر
پرید بیرون
درسته یه کم اومد جلوتر ولی باز اجرا نشد
تا میاد منو ها رو نشون بده میاد بیرون.
در ضمن دیگه همون کوهه و .. صدا نداره
برایه شما صدا داره؟