نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025 - [جمعه 4:00 صبح]

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
  • نظرسنجی بسته شده است .

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg
برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
دووم استوری محور بود. جا داره که یه quake آنلاین محور ساخته بشه. بازارم الان میطلبه اگه به تم سنگین و دارکش وفادار بمونن.
quake هم آخه استوری محور بوده نسخه های اولش اصلا😁. میتونن کنارش یه ماد آنلاین آرنا شوتر هم بسازن به نظرم ولی واقعا خودم شخصا از نسخه جدید چیزی با حال و هوای شماره ۱ انتظار دارم😁.
اینا یه نسخه champions دادن که متاسفانه شکست کامل بود. و اینکه quake live هم هنوز کاملا قابل بازیه واقعا، به همین جهت امیدوارم چیزی شبیه نسخه اول بسازن😊👌.

احتمالا همون نسخه ۲.۵ بعدیه که از پارسال حرفش بود.
چه کیفی میده یهو بزنه ریمیک ۳گانه رو معرفی کنن!
ریمیک نسخه های کلاسیک بعیده...
تنها راهش حذف یکسری جاهای خاص هست
یا یک گزینه انتخابی بزارن...که البته همه اونا رو تبدیل به بدل زن شرک می کنند:دی

• Smile
  • Like
Reactions: m.a.t and He!n3ger
ریمیک نسخه های کلاسیک بعیده...
تنها راهش حذف یکسری جاهای خاص هست
یا یک گزینه انتخابی بزارن...که البته همه اونا رو تبدیل به بدل زن شرک می کنند:دی
حالا اون مینی گیم ها و سر و وضع کاراکترای زن، اقتضای اون دوران بوده کلا همه بازیا همین شکلی بودن :D الان خب یه تغییراتی میدن که قاعدتا هیچ آسیبی به هسته بازی نمیزنه. در کل فکر میکنم سونی یه ریمیک از GOW داره میسازه. وگرنه نمیومدن این همه مدل از سه گانه یونان بسازن واسه والهالا که مجانی بدن ملت بازی کنن :D بعد تو والهالا انمی هایی که از یونان بودن دقیقا انمی های نسخه اول بودن همشون و حتی فینیشر هایی که کریتوس میزد دقیقا همونی بود که تو نسخه اول بود. خب این انیمیشن ها واسه دل ما نبوده قطعا :D

حالا اون مینی گیم ها و سر و وضع کاراکترای زن، اقتضای اون دوران بوده کلا همه بازیا همین شکلی بودن :D الان خب یه تغییراتی میدن که قاعدتا هیچ آسیبی به هسته بازی نمیزنه. در کل فکر میکنم سونی یه ریمیک از GOW داره میسازه. وگرنه نمیومدن این همه مدل از سه گانه یونان بسازن واسه والهالا که مجانی بدن ملت بازی کنن :D بعد تو والهالا انمی هایی که از یونان بودن دقیقا انمی های نسخه اول بودن همشون و حتی فینیشر هایی که کریتوس میزد دقیقا همونی بود که تو نسخه اول بود. خب این انیمیشن ها واسه دل ما نبوده قطعا :D

مینی گیم کوزه اصلا چه بخشی از GoW هست که بود و نبودش بخواد تاثیری در بازی داشته باشه؟:دی فکر نمیکنم جز قشر خاصی که اهل هنرهای دستی هستن و به علت علاقه شدید به هنرهای تجسمی و افراط در خلق هنرهای دستی کور شدن، کس دیگه ای GoW رو اصلا با این مساله بشناسه چه برسه به اینکه بخواد بخاطرش بازی کنه:دی

GoW های کلاسیک همه شهرتشون رو اول مدیون خود کریتوس هستن، بعد کامبت سیستم خاصش و اون اکشن خونین و سلاح های خفنی که داره و در نهایت لول دیزاین های اپیک و اون معابد بسیار بزرگ و کلا اسکیل عظیم که امضا این بازیه. هر سه این المان ها هم کماکان جذابیت های خودشون رو دارن و به نظرم باعث میشه Remake شون با کمی بهبود تو سیستم انیمیشن ها و به روز شدن کماکان زنده و سر حال باشه. کما اینکه چون بسیاری از فن ها بعد ریبوت GoW دلشون برای نسخه قدیمی کریتوس و یونان باستان تنگ شده (و عده ای هم مثل من اصلا این دیرکشن جدید رو دوست ندارن) میتونه این بازگشت به گذشته و نوستالژی خاصی که بوجود میاد حتا به جذابیت های باطنی بازی هم اضافه کرده و باعث بشه تجربه اش حتا هیجان انگیز تر از قبل هم بشه.

در کل ریمیک GoW جزو معدود ریمیک هایی هست که من شخصا خیلی منتظرش هستم و فکر هم میکنم فروش بسیار خوبی میکنه و نسل جدید هم باهاش اساسی حال میکنن.

منتظرم ببینم حالا که Larian Studios داره این همه ریخت و پاش میکنه با این همه هایپ دوباره میرن EA منتشر کردن بازیشون یا نه ؟ اینکه چقدر نبست به BG3 از نظر Production فرق داره ؟ با یـ CRPG جمع و جور سر و کار داریم یا مثل BG3 سنگ تموم میزارن ؟

• Like
Reactions: Natural Killer
اگه واقعا Divinity 3 باشه که خب قطعا خبر خفنیه:دی ولی با این ریخت و پاش و هایپی که با این مجسمه درست کردن، احتمالا بزرگترین سورپرایز مراسم هم همین باشه. در نتیجه بعیده دیگه خبری از هف لایف 3 و گاو جدید بشه چون هر جور نگاه کنیم اینا خبرهای گنده ترین:دی البته که لاریان بعد BG3 بشدت انتظارات رو بالا برده.
باز خدا رو شکر که مجسمه قرار نیست DLC دووم و دیابلو و این خزئبلات باشه که اگه اینا بود باید در مراسم رو گل میگرفتن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or