نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• Next Santa Monica Game

• Gears of War E-Day Gameplay Trailer

• Neon Giant's Project Impact (Confirmed)

• Max Payne Remake Cinematic Reveal Trailer

• Exodus (Confirmed)

• Silent Hill Remake

• Persona 4 Revival

• Fumito Ueda's Robot Project GamePlay

• Tomb Raider

• Control: Resonant

• The Duskbloods/Project FMC | Mandatory FROM Appearance

• Assassin's Creed: Black Flag Resynced

• TGA Mysterious Statue Game (مجسمه نمایش داده شده)

• Prince of Persia: The Sands of Time Remake

• Fable

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg
برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
این سانتا مونیکا که زدید شایعه ای چیزی شده یا همینجوری؟

بهرحال وقتی دیدم دیگران رنگ باختن
عناوینی که در لیست وجود دارن شایعه حضورشون حداقل از طرف لیکرهای مطرح تا امروز و تا جایی که اطلاع دارم کامل رد نشده، فراموش نکن پارسال Intergalactic توی TGA معرفی شد.
در مورد HL3 رد شده حضورش و چون عنوان تگ "شایعه" هم داره برای همین اضافه نشده Half-Life 3 is “Not Supposed to” be Unveiled at The Game Awards 2025 – Rumour، البته والو ممکنه سنت شکنی کنه ولی طبق مارکتینگشون خودشون ممکنه قبل یا بعد TGA یحتمل عنوان رو نمایش می دن ولی کجا بهتر از TGA
لیست هم جای بیشتری نداشت وگرنه می شد یکی دو عنوان دیگه هم اضافه کرد

سانتا
اوئدا
سایلنت هیل

دیگه محدودیت باعث شد اینارو بزنم :D

اما برای بازی جدید احتمالی فرام سافور (به نظرم منطقی نیست وقتی داسک بلاد رو داره ولی شاید خواستن زودتر معرفی کنند که کامیونیتی ذوق کنه و بره رو حالت رویاپردازی و گفتگو پیرامون بازی) و مکس پین هم حتما دوست دارم ببینم، پرنس اف پرشیا همینطور، اسسینز کرید تکلیفش روشنه (بلک فلگ) و بازی خوبیه نبینم هم چیزی نمیشه ولی خب دوسش دارم... اگزودوس هم قطعا عالیه و جایگاه خاصی داره.. میستریس تی جی ای گیم هم هایپش نیستم ولی خب میبینیم دیگه بلاخره :دی هف لایف 3 هم طبیعتا معرفی بشه عالیه و در هر صورت این بازی رو میترکونم اگه وجود داشته باشه، ولی از سر کار قرار گرفتن خوشم نمیاد، مسئولیت این سرکار رفتن هم طبیعتا با ولو نیست و با لیکر و میکر و اینسایدر و اوتسایدر و این نخاله ها هست. ولو هر وقت مناسب ببینه بازیش رو معرفی میکنه ما هم مثل قدیم میترکونیم.

برای من شخصا معرفی hl3 از همه چیز جذابتره ولی توی لیست نظرسنجی ریمیک مکس پین و پرینس اف پرشیا دیدنی ترینه بعلاوه اون مجسمه مرموز که حالا که معلوم شد گاد اف وار و دیابلو نیست احتمال میدم دی ال سی doom باشه که شدیدا منتظرشم.
گرچه چشمم آب نمیخوره ولی شخصا با توجه به شایعه های اخیر اگه حتی یک درصد هم احتمال حضور HL3 تو مراسم باشه دیگه هیچ چیزی من رو به اون اندازه هیجان زده و مشتاق نمیکنه.
جلوی ایشون باقی همه کثافتن و هجویات:D
برای همین هیچکدوم رای من نیستن.

گرچه چشمم آب نمیخوره ولی شخصا با توجه به شایعه های اخیر اگه حتی یک درصد هم احتمال حضور HL3 تو مراسم باشه دیگه هیچ چیزی من رو به اون اندازه هیجان زده و مشتاق نمیکنه.
جلوی ایشون باقی همه کثافتن و هجویات:D
برای همین هیچکدوم رای من نیستن.
خدا وکیلی Gears E-Day و ریمیک مکس پین رو باید بهشون رای داد :دی یعنی خود گوردون فریمن هم بیاد اینجا به این دوتا رای می ده:دی

خدا وکیلی Gears E-Day و ریمیک مکس پین رو باید بهشون رای داد :دی یعنی خود گوردون فریمن هم بیاد اینجا به این دوتا رای می ده:دی
درسته ولی آخه اینها که قبلا معرفی شدن و هیجانش رو قبلا پس دادیم:دی
من فقط:

سانتامونیکا که اصلا حرفی درش نیست قاعدتا مورد انتظار ترین چیزه برام :D بعدش ریمیک سایلنت هیل یکه چون بیشترین خاطره رو با سایلنت هیل از شماره یکش دارم. فیبل رو هم با اینکه روز به روز بیشتر احتمالش میره که چیز آشغالی دراومده باشه ولی باز منتظرشم :D

مورد انتظارترین ها برای من دیدن گیم پلی بازی اوئدا، معرفی بازی کوری، گیم پلی اینترگلکتیک و گیم پلی E-Day هست:دی باقی برام فاقد ارزش و اهمیته:دی یعنی حالا هر موقع صلاح دونستن نشون بدن، مهم نیست واقعا:دی

پ.ن: به نظرم سونی باید هورایزن آنلاینش رو هم نشون بده! قبل اینکه اون چینیا بیان کپیش کنن کلا دودمانش بر باد بره باید رو کنه چی ساختن بده بیرون.

مورد انتظارترین ها برای من دیدن گیم پلی بازی اوئدا، معرفی بازی کوری، گیم پلی اینترگلکتیک و گیم پلی E-Day هست:دی باقی برام فاقد ارزش و اهمیته:دی یعنی حالا هر موقع صلاح دونستن نشون بدن، مهم نیست واقعا:دی

پ.ن: به نظرم سونی باید هورایزن آنلاینش رو هم نشون بده! قبل اینکه اون چینیا بیان کپیش کنن کلا دودمانش بر باد بره باید رو کنه چی ساختن بده بیرون.
ریمیک این چی :-s
Max Payne Loop GIF by Apogee Entertainment

• Like
Reactions: Cloud Strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or