نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• Next Santa Monica Game

• Gears of War E-Day Gameplay Trailer

• Neon Giant's Project Impact (Confirmed)

• Max Payne Remake Cinematic Reveal Trailer

• Exodus (Confirmed)

• Silent Hill Remake

• Persona 4 Revival

• Fumito Ueda's Robot Project GamePlay

• Tomb Raider

• Control: Resonant

• The Duskbloods/Project FMC | Mandatory FROM Appearance

• Assassin's Creed: Black Flag Resynced

• TGA Mysterious Statue Game (مجسمه نمایش داده شده)

• Prince of Persia: The Sands of Time Remake

• Fable

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg
برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
با این همه سر و صدا بعیده چیزی نباشه و سرکار باشیم

ولی در نظر بگیرید

اگه قراره ساعت 4 صبح بیایید پای مراسم بدونید که TGA یه مراسم دو ساعت و خورده ایه.
من یادمه پارسال و پیارسال هم معرفی های خوبی داشتیم (و حتی قبلش، معرفی جوکر و سفیروث برای اسمش یکی از اون تکرار نشدنی ترین لحظات کل تاریخ TGA بود واقعا)
ولی اورآل اعصاب من از مراسم خیلی خورد بود به خاطر مدت زمان طولانیش و عدم توجه به یه سری جوایز مهم مثل بهترین موسیقی و اینا

امسال هم احتمال زیاد همینه
واقعا نمیشه دو ساعت استریم نگاه کنی سر ساعت 4 صبح و خسته نشی و اعصابت به هم نریزه :دی
معرفی سوییچ 2

معرفی سوییچ 2

معرفی Series X تو TGA خیلی چیز نادری بود
بعید میدونم سوییچ بعدی این جا معرفی شه
احتمالا نینتندو ژانویه یه تریلری بده بیرون و خودش معرفی کنه
ولی عالی میشه اگه همین جا بمب شو زمین بندازه
خیلی موقعیت محشریه

کلا انگیزه برای معرفی بازیها بالاست ، استودیویی که دوسال ازش خبر خاصی نبوده هم یه تیزر از بازیش داده.
از الان تا صبح باید ببینیم که خون به پا میشه یا مثل سالهای قبل جوب جاری میشه :))

View attachment ILL – Listen.mp4

اگه براتون سواله که این چیه ، اسم بازی ILL است.
برای توضیحات بیشتر برید این تو:

Steam فروشگاه رسمی Valve [پست اول خوانده شود]

فقط دو تا عنوان هستن که میتونن تو این سن و سال منو مث یه جوون 18 ساله هایپ کنه و شخصا حاضرم بابتشون 70 دلار که سهله ' حتی 150 دلار هم بدم :D یکیشون ادامه ی سری gears حالا با هر پسوند و پیشوندی که میخواد باشه ' که خوشبختانه داره اتفاق میوفته و اون یکی هم شاهکاره راک استاره . قطعا منظورم red dead و gta 6 نیس :D واقعا از ته دلم آرزو میکنم یروزی L.A. Noire 2 معرفی بشه و بتونم یبار دیگه نسخه ی جدید این شاهکار رو تجربه کنم . باقی بازیا بمونه برا اهلش :D

در ضمن اگه astro bot بعنوان بازی سال انتخاب نشه ' مراسم رسمیتشو برام از دست میده :D بازی که فریم به فریمش جذاب و هیجان انگیزه و ترکیب ( خلاقیت + طنز ) که با گیم پلی گره خورده ' جزو امضاهای عناوین سونی هست . خلاصه امیدوارم به حقش برسه .

من امسال برای اینکه بخشهای حوصله سربر مراسم رو بتونم تحمل کنم یکی دوتا گیم ساده میریزم رو سوییچ هر جاش دیدم مزخرفه، گیم میزنم. حداقل اینطوری تا ۷ صبح زنده میمونم و بعدش به خودم فحش نمیدم که چرا از خوابم زدم:دی به شما هم پیشنهاد میکنم با یه گیم موبایلی یا سوییچ خودتونو زنده نگه دارید:دی

معرفی Series X تو TGA خیلی چیز نادری بود
بعید میدونم سوییچ بعدی این جا معرفی شه
احتمالا نینتندو ژانویه یه تریلری بده بیرون و خودش معرفی کنه
ولی عالی میشه اگه همین جا بمب شو زمین بندازه
خیلی موقعیت محشریه
بنظرم اگه تو سه ماهه اول بیاد، الان زمان مناسبیه که معرفی بشه و پیش فروش قبل کریمس باز بشه
واقعا از ته دلم آرزو میکنم یروزی L.A. Noire 2 معرفی بشه و بتونم یبار دیگه نسخه ی جدید این شاهکار رو تجربه کنم . باقی بازیا بمونه برا اهلش :D
l.a.noire فکر نکنم اگه بازم بخوان جهان باز بسازن و با هزینه های بالای تولید، فروش مناسبی در برابر هزینه بخواد بکنه.
l.a.noire رو دیشب قبل خواب بهش فکر میکردم و بهترین عنوان کارآگاهی بود ولی اون محیط اوپن ورلد ساختن الان هزینه بالایی میطلبه.
مگه جمع و جورش کنن. تو یه برهه سازنده هاش رفتن ادامشو بسازن ولی تهش نتونستن و لغو شد wh.o.re of orient

• Like
Reactions: Hamidreza
l.a.noire فکر نکنم اگه بازم بخوان جهان باز بسازن و با هزینه های بالای تولید، فروش مناسبی در برابر هزینه بخواد بکنه.
l.a.noire رو دیشب قبل خواب بهش فکر میکردم و بهترین عنوان کارآگاهی بود ولی اون محیط اوپن ورلد ساختن الان هزینه بالایی میطلبه.
مگه جمع و جورش کنن. تو یه برهه سازنده هاش رفتن ادامشو بسازن ولی تهش نتونستن و لغو شد wh.o.re of orient

با توجه به فروشش منم خیلی بعید میدونم برنامه ای بخوان برای ادامه ش داشته باشن . اما انقد عنوان ارزشمندی برام بود که حتی تو top 5 یا حداقل top 10 های بهترین عناوینی تا حالا انجام دادم میتونه قرار بگیره . هرچند فکر میکنم نهایت در حد آرزو برام باقی بمونه :D

امسال من که بیدار نمیمونم

برنده بازی سال برام مهم نیست اینا هم 100 ٪ جایزه به DLC نمیدن البته نمیشه هم ایرادی گرفت.

از طرفی معرفی گیم هایی مثل Dishonored 3 یا Deus Ex یا The Elder Scrolls یا Sekiro 2 یا گیم بعدی فرام سافتور منو خوشحال میکنه که جز یک گزینه بقیه محاله :D

امیدوارم بقیه به مراد دلشون برسن

• Like
Reactions: jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or