نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
قبل مراسم،منظورم امروز یا فرداس برنده مشخص میشه؟یعنی به بازیساز خبر میدن که بازی سال رو برده؟به نظرم اگه astro برده باشه سونی یه تریلر خفن هم برا مراسم تدارک میبینه

شینوبی تا الان دو بار توی تاپیک ps ارا هینت داده مراسم رو حتما ببینید :دی ضمن اینکه رابط کیلی با ناتی داگ از قدیم خوب بوده. نسخه اورجینال tlou توی مراسم VGA سال 2011 رونمایی شد. گیم اواردز 2015 هم فکر کنم یه تریلر برای انچارتد 4 داشتند. tlou part 1 هم توی SGF 2022 معرفی شد.
درسته این نمایش ها رو یادم نبود :D منتها توی شرایط فعلی پلی استیشن که همه فنها دنبال یه مراسم بزرگ ازش هستند قاعدتا نباید نمایش های اصلیش رو برای جف کیلی بذاره! ناتی داگ الان یک برند هست که شدیدا پشت بازی جدیدش هایپه چرا باید سونی اونو برای مراسم جف کیلی خرج کنه!؟ نمیدونم خیلی تعجب میکنم اگه این اتفاق بیفته!:D

خب به سلامتی هایپ گیم اواردز امسال از سال های دیگه بیشتره...
خدا به خیر بگذرونه :D

نباید منتظر ویچر 4 باشید. تازه رفته تو فول دولوپ و استدیو هم گفته از تجربیات گذشته درس گرفتیم و معرفی زود هنگام نداریم. پس این محاله.
ناتی داگ هم امکانش نیست. 30 درصد احتمالش هست فقط :D
نهایتا سانتا مونیکا ریمیک یا ریمستری چیزی معرفی میکنه.

آخرین ویرایش:
درسته این نمایش ها رو یادم نبود :D منتها توی شرایط فعلی پلی استیشن که همه فنها دنبال یه مراسم بزرگ ازش هستند قاعدتا نباید نمایش های اصلیش رو برای جف کیلی بذاره! ناتی داگ الان یک برند هست که شدیدا پشت بازی جدیدش هایپه چرا باید سونی اونو برای مراسم جف کیلی خرج کنه!؟ نمیدونم خیلی تعجب میکنم اگه این اتفاق بیفته!:D
مهم دیده شدنه خب.
مگه سونی براش مهمه که این SOPهاش تعداد بیننده بیشتری داشته باشه که بتونه اسپانسرهاش رو راضی کنه یا یه همچین مواردی؟
چه جایی بهتر از TGA برای معرفی بازیها؟

از طرفی وقتی همه گنده های صنعت اون پایین بین تماشاگران نشستن که میتونن شاهد معرفی بازی بعدیت باشن و تو این شانس رو داری که سورپرایزشون کنی و فکشون رو بندازی زمین...
کمتر چنین شرایطی پیش میاد و کمتر سازنده ای در سطح ND از این موقعیت فرار میکنه.

تو صفحات قبل هم اشاره کردم که حتی احتمال خیلی خیلی پایینی برای معرفی بمب قرن (HL بعدی) هم وجود داره تو یه همچین مراسم پر بیننده‎‌ای.(حالا تو هرسالی که بخواد اتفاق بیفته)
دیگه بازی بعدی ND که جای خود داره :>

البته اگه بازی بعدیشون آماده باشه.
داریم دور هم احتمال دود میکنیم:D

• Like
Reactions: Nike-90
دوستان دقت کنند که گفته شده بعضی نمایش ها تاریخ عرضشون خیلی دیرتر از ۲۰۲۵ هست یعنی ۲۰۲۶ به بعد. پس باتوجه به سیاست سونی مبنی عرضه ی‌ زودهنگام گیم بعد از معرفی و باتوجه به اینکه سال ۲۰۲۵ دو بازی GoY و DS رو عرضه می کنه خیلی بعیده که چیزی‌ از ND نمایش داشته باشه حتی من فکر می کنم از سایر استودیو هاش هم نیست مگه همین ریمستر و ریمیک ها نمایش داشته باشند چون یکی دو روز پیش هم سونی تریلر بازی های ۲۰۲۵ خودش رو نشون داد و تقریبا می دونیم چیا قرار هست عرضه کنه برای سال بعد.
بخاطر همین من فکر می کنم نمایش ها اکثرا مولتی پلتفرم و نهایتا از مایکروسافت گیمینگ باشه.

من که بیدار نمی مونم. نهایتا صبح بدون دیدن اخبار، مستقیم میرم سراغ دانلود مراسم. این طوری انگار داری زنده می بینی و سورپرایز ها هم سر جاش هست، البته اگه سورپرایزی باشه :D

• Like
Reactions: m.d.makan
مهم دیده شدنه خب.
مگه سونی براش مهمه که این SOPهاش تعداد بیننده بیشتری داشته باشه که بتونه اسپانسرهاش رو راضی کنه یا یه همچین مواردی؟
چه جایی بهتر از TGA برای معرفی بازیها؟

از طرفی وقتی همه گنده های صنعت اون پایین بین تماشاگران نشستن که میتونن شاهد معرفی بازی بعدیت باشن و تو این شانس رو داری که سورپرایزشون کنی و فکشون رو بندازی زمین...
کمتر چنین شرایطی پیش میاد و کمتر سازنده ای در سطح ND از این موقعیت فرار میکنه.

تو صفحات قبل هم اشاره کردم که حتی احتمال خیلی خیلی پایینی برای معرفی بمب قرن (HL بعدی) هم وجود داره تو یه همچین مراسم پر بیننده‎‌ای.(حالا تو هرسالی که بخواد اتفاق بیفته)
دیگه بازی بعدی ND که جای خود داره :>

البته اگه بازی بعدیشون آماده باشه.
داریم دور هم احتمال دود میکنیم:D
فرق sop های پلی استیشن یا مثلا نینتندو دایرکت ها یا مراسم های xbox با گیم اواردز اینه که شما توی اون مراسم های اختصاصی هر پلتفرم هولدری یا ناشری که یه کفرانسی برای خودش در نظر میگیره اینو میخواد نشون بده که برندش چه چیزی برای عرضه داره و ارزش برندش رو اونجا به قولی به نمایش میذاره. حالا من میگم چرا باید همچون سورپرایز خفنی رو که دست خود سونی هم هست و میتونه حسابی بوستی باشه برای پلی استیشن مخصوصا پرو چرا باید اونو خرج جف کیلی کنه درصورتی که میتونه با کلی زرق و برق توی یه مراسم مخصوص پلی استیشن رونمایی بشه و همه رو اونجا مبهوت کنه.

فرق sop های پلی استیشن یا مثلا نینتندو دایرکت ها یا مراسم های xbox با گیم اواردز اینه که شما توی اون مراسم های اختصاصی هر پلتفرم هولدری یا ناشری که یه کفرانسی برای خودش در نظر میگیره اینو میخواد نشون بده که برندش چه چیزی برای عرضه داره و ارزش برندش رو اونجا به قولی به نمایش میذاره. حالا من میگم چرا باید همچون سورپرایز خفنی رو که دست خود سونی هم هست و میتونه حسابی بوستی باشه برای پلی استیشن مخصوصا پرو چرا باید اونو خرج جف کیلی کنه درصورتی که میتونه با کلی زرق و برق توی یه مراسم مخصوص پلی استیشن رونمایی بشه و همه رو اونجا مبهوت کنه.
خب من این دیدگاه رو قبول ندارم که کمپانیها بازیهاشون رو صرف اینکه تو TGA نمایش بدن اونها رو خرج جف کیلی کردن.
TGA یه مراسم پربینندست و حداقل جایگاه خیلی پایینتری به نسبتِ SOPهای سونی نداره که هیچ شاید خیلی وقتها آمار بهتری رو هم به جا گذاشته باشه و احتمالا پوشش رسانه ای بیشتری هم داشته بوده باشه.

قطعا همه کمپانیها هدف از نمایش بازیهاشون دیده شدنه ، اون هم تو وسعت هر چه بیشتری.
و خب در آخر مشخصه که بازی انحصاری سونیه ، ND ساخته و خب اعتبارش میره تو جیب سونی.
چرا فکر میکنی قراره که خرج جف کیلی بشه؟

این یه رابطه دو طرفست و بقولی برد برده.
==========
از طرفی این برای گیمرها هم جذابتره.
از سونی که دیگه بعیده نمایشهایی مثل TGA/E3 و... رو خودش برگذار کنه.
این نوع معرفی بازیها رو به نظر سونی به پلیرها بدهکاره .
کجا بهتر از TGA یا نمایشگاههایی از این دست که ماها که بیننده ایم با دیدن و شنیدن بازخورد تماشاگرها هرچه بیشتر با نمایشها ارتباط بگیریم و برگردیم به زمانی که این نوع نمایشها روتین بود و شکل دیگه ای وجود نداشت.

• Like
Reactions: uriel and jdepp
چرا فکر میکنی قراره که خرج جف کیلی بشه؟
چون اینجا جف کیلی میزبانه :D
قاعدتا برای پلتفرم هولدرها باید مراسم های اختصاصی خودشون براشون اولویت بیشتری داشته باشه. چون اونجا تمرکز بیشتری روی برند خودشون وجود داره و تاثیر بیشتری روی مخاطب میذاره و دید بهتری رو میتونن به مخاطب و فنها نسبت به برند خودشون بدن. هرچه محتوای بهتری زیر نام خودشون ارائه بشه ارزش اون برند هم بیشتر میشه. اصلا دلیل برگزاری کنفرانس های اختصاصی همینه دیگه همون‌طور که دلیل داشتن بازی های انحصاری هم همینه یا حتی گرفتن حق تبلیغات بازی ها و نمایشش توی شوکیس های خودشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or