نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
چینی ها گله ای دارن رای میدن. هر چی بازی چینیه اومد بالا! فقط یدونه الدن رینگ چینی نیست

این وضعیت بازی‌های F2P بین نامزدهای مردمی، احتمالاً به جز چینی بودن‌شون که باعث می‌شه یه جمعیت عظیمی بریزن رأی بدن، به رشوه هم مربوط بشه! :-" نمی‌دونم امسال هم از این خبرها هست یا نه، ولی قبلاً یکی دو بار یادمه به مخاطب‌هاشون وعده‌های فریبنده می‌دادن و می‌گفتن اگه بازی‌مون اول بشه، چمیدونم فلان آیتم و پول و اینا توی بازی بهتون می‌دیم! یه جورایی شبیه سیب‌زمینی‌های انتخاباتی! :دی
--------
این وسط Balatro هم تعداد جوایزش داره زیاد می‌شه و بعید نیست بازی برتر TGA هم بشه! من که متأسفانه اهل این جور بازی‌ها نیستم ولی جالب می‌شه که بهترین بازی سال بشه، در حالی که نه‌تنها یه تاپیک هم توی بازیسنتر نداره، بلکه حتی صحبتی هم توی بقیه تاپیک‌ها در موردش نمی‌شه و وقتی اسمش رو اینجا سرچ می‌کنیم، کلاً چند تا دونه نتیجه بیشتر نمیاد که تقریباً هیچ‌کدوم هم در مورد تجربه بازی نیست. :دی
در حالت عادی برام عجیبه که یه بازی پوکرمانند بتونه تبدیل به بهترین بازی سال بشه، ولی حتماً چیز خاصی داره که هم متای بالایی گرفته (۹۰) و هم ملت به شدت ازش لذت بردن و توی استیم با درصد رضایت عجیب و غریبی در حد ۹۸ مواجه شده که توی جدیدترین بازخوردها حتی به ۹۹ هم رسیده!
خب مشکل بخش زیادی از گیمرها اینه که اینها رو بازی نمیدونن.
واقعا بازیهایی مثل گنشین ، ZZZ یا حتی WW از خیلی از بازیهای AAAیی که تو این چندساله اومده بارها بهتر هستن.
به شما حق میدم چون اینها رو بازی نمیکنین و خب ایده ای ندارین.

البته در مورد ووکونگ بماند که میلیونها طرفدار چینی قطعا تو هر حالت دیگه ای هم که بود اون رو اول میکردن ، البته واقعا بازی خوش ساختیه.

همین الان توی همین نظر سنجی بازیسنتر خودمون ووکانگ فقط 4 تا رای کمتر اورده از فاینال فانتزی با متای 93
جالب اینجاس 3 نفرتوننن بازی رو تموم نکردین اریا که دستم بهش نزده

نکوبید این بازی رو نکوبید خدارو خوش نمیاد
شبا از زیبایی این بازی و تراژدی غم انگیزش باید اب قلیونا رو سر بکشید بخدا

Last edited by a moderator:
همین الان توی همین نظر سنجی بازیسنتر خودمون ووکانگ فقط 4 تا رای کمتر اورده از فاینال فانتزی با متای 93
جالب اینجاس 3 نفرتوننن بازی رو تموم نکردم اریا که دستم بهش نزده

من بیچاره که کاری با Wukong نداشتم! :-" اون F2Pها رو می‌گم که البته به قول نریمان کیفیت بالایی دارن، ولی به نظرم می‌شه یه جور دیگه بهشون جایزه داد. مثلاً Genshin Impact سال ۲۰۲۲ جایزه این بخش رو گرفت (در برابر بازی‌هایی مثل Elden Ring و GoW Ragnarok) و ۲۰۲۳ هم نامزد شد و امسال هم برای سومین بار نامزد شده و سال بعد برای چهارمین بار و...! :دی
ZZZ و Wuthering Waves امسال اومدن و اولین بار هست که نامزد می‌شن، ولی بعید نیست که اون‌ها هم سال‌های بعد دوباره نامزد بشن و کلاً این‌طوری که داریم جلو می‌ریم، کم‌کم کل اون بخش تبدیل می‌شه به لیستی از F2Pها که شاید نصف‌شون هم برای سال‌های قبل باشن (می‌دونم که این بازی‌ها هر روز در حال آپدیت شدن هستن و چیزهای جدید بهشون اضافه می‌شه، ولی به هر حال تاریخ عرضه‌شون برای یه سال مشخص هست دیگه).
در مورد Wukong هم ۹۹٪ حدس می‌زنم خیلی خوشم بیاد و سبک بازی کاملاً با سلیقه من جور هست. فقط منتظرم از نظر فنی وضعیتش بهتر بشه که فعلاً این انتظار به جایی نرسیده. :دی دیگه می‌ذارم این TGA برگزار بشه و اگه زمان عرضه بازی برای اکس باکس مشخص شد، تا اون موقع صبر کنم و شاید هم‌زمان با اون نسخه یه آپدیتی هم برای PS5 بیاد. اگه توی TGA خبری نشد هم دیگه بی‌خیال آپدیت می‌شم و می‌رم سراغش. :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NaRiiMaN

من اصلا مشکلی با ووکانگ ندارم. بهترین بازی امسال بعد از دی ال سی الدن رینگ همین بازیه. بیشتر منظورم اونای دیگه بود. والا ووکانگ که حقشه. حالا این وسط چون بازی چینیه خود بخود در کنار اون سه تای دیگه قرار میگیره😂

نه انصافا منم گفتم که بازی خوش ساختیه ولی خب هجوم گیمرهای چینی برای بالابردن آمار فروش روی پلتفرمهای مختلف یا میانگین نظراتش توی استیم هم یه حقیقته.
(یه دوره ای بعد انتشار روی استیم یه آمار 80-70 درصدی داشتن پلیرهای چینی ، الان رو نمیدونم)
میخوام بگم جدای از اینکه خودش بازی خوبیه ولی اگه حتی متوسط رو به خوب هم که میبود باز پلیرهای چینی میاوردنش تو 5تا.

مثلاً Genshin Impact سال ۲۰۲۲ جایزه این بخش رو گرفت (در برابر بازی‌هایی مثل Elden Ring و GoW Ragnarok) و ۲۰۲۳ هم نامزد شد و امسال هم برای سومین بار نامزد شده و سال بعد برای چهارمین بار و...!
اونوقت چطوری جف کیلی بیاد با تعداد رای های صادر شده Flex کنه وقتی این بازی ها نباشند ؟

دیگه تبدیل به رسم شده. برنده که بشن به پلیر ها Wish میدن و نامزد هم که بشن باز Wish

مشکل من با جف کیلی و به طور کلی گیم اواردز اینه که به صورت خصوصی و شخصی برگزار میشه و توسط یک نهاد معتبر یا حتی مربوط به ویدیو گیم اداره نمیشه. 100 تا رسانه داوران این مراسم هستند که فقط به فکر کلیک خودشون هستند.

• Like
Reactions: Dinosaur
ووكانگ واقعا اثر درخورى بود شوخى نگيريدش.
بازى سال كه نه ولى به نظرم تو پنج تاى اول سال هست.
دورد به مرامت درود به عظمتت درود به بزرگیت به جسارتت به شجاعتت

من بیچاره که کاری با Wukong نداشتم! :-" اون F2Pها رو می‌گم که البته به قول نریمان کیفیت بالایی دارن، ولی به نظرم می‌شه یه جور دیگه بهشون جایزه داد. مثلاً Genshin Impact سال ۲۰۲۲ جایزه این بخش رو گرفت (در برابر بازی‌هایی مثل Elden Ring و GoW Ragnarok) و ۲۰۲۳ هم نامزد شد و امسال هم برای سومین بار نامزد شده و سال بعد برای چهارمین بار و...! :دی
ZZZ و Wuthering Waves امسال اومدن و اولین بار هست که نامزد می‌شن، ولی بعید نیست که اون‌ها هم سال‌های بعد دوباره نامزد بشن و کلاً این‌طوری که داریم جلو می‌ریم، کم‌کم کل اون بخش تبدیل می‌شه به لیستی از F2Pها که شاید نصف‌شون هم برای سال‌های قبل باشن (می‌دونم که این بازی‌ها هر روز در حال آپدیت شدن هستن و چیزهای جدید بهشون اضافه می‌شه، ولی به هر حال تاریخ عرضه‌شون برای یه سال مشخص هست دیگه).
در مورد Wukong هم ۹۹٪ حدس می‌زنم خیلی خوشم بیاد و سبک بازی کاملاً با سلیقه من جور هست. فقط منتظرم از نظر فنی وضعیتش بهتر بشه که فعلاً این انتظار به جایی نرسیده. :دی دیگه می‌ذارم این TGA برگزار بشه و اگه زمان عرضه بازی برای اکس باکس مشخص شد، تا اون موقع صبر کنم و شاید هم‌زمان با اون نسخه یه آپدیتی هم برای PS5 بیاد. اگه توی TGA خبری نشد هم دیگه بی‌خیال آپدیت می‌شم و می‌رم سراغش. :دی

نه انصافا منم گفتم که بازی خوش ساختیه ولی خب هجوم گیمرهای چینی برای بالابردن آمار فروش روی پلتفرمهای مختلف یا میانگین نظراتش توی استیم هم یه حقیقته.
(یه دوره ای بعد انتشار روی استیم یه آمار 80-70 درصدی داشتن پلیرهای چینی ، الان رو نمیدونم)
میخوام بگم جدای از اینکه خودش بازی خوبیه ولی اگه حتی متوسط رو به خوب هم که میبود باز پلیرهای چینی میاوردنش تو 5تا.

من اخه شما 2 تا رو 10 ساله میشناسم دیگه اینجا سلیقتون رو میدونم روزی که بشینین پای این بازی از عمق داستان، گیم پلی و جزئیات این بازی دیوانه میشید
اصلا دیالوگای بازی توی یک لول دیگس لامصب پر از تیکه های معنوی و قابل تعمل و هماهنگ با فضا و اتمسفری که پیش بردین

این دیوسا مشکلشون فقط اینه بقیه گیمر ها رو بهشون بها ندادن و بازی رو براشون باز نکردن سردرگم شدن اما چینیا که کل رمان رو حفظن به اون جزئیاتی که توی بازی رعایت شده واقفن که پشماشون رخته
نیازه که 2 هفته چینی بشید برید همش توی تاپیک های ردیت چینی جرنی تو وست بچرخین بعد میفهمید عسله لامصب عسل

یه سوال
دوستان چینی که اینترنت شون بسته است و دسترسی به نت جهانی ندارن
چجوری ریختن رای دادن ؟ اصلا چجوری خبر دارن؟ همه با چیز پی ان رفتن ؟!

Hazelight هم حضورش رو تایید کرد :

یه سوال
دوستان چینی که اینترنت شون بسته است و دسترسی به نت جهانی ندارن
چجوری ریختن رای دادن ؟ اصلا چجوری خبر دارن؟ همه با چیز پی ان رفتن ؟!
با چیز پی ان کاملا دسترسی دارن. استیم رو بیشتر ورژن Global ـش رو استفاده میکنن و ورژن سانسور شدش که چند سال پیش واسه چین منتشر شد رو اصلا استفاده نمیکنن . جدیدا هم چینی داخل توئیتر و اینستاگرام و یوتیوب زیاد شده .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pouria.sh
همین الانش من همچنان شاکیم که گنشین رو تو بخش موسیقی نامزد نمیکنند هر سال:-" وقتی سالی 100~150تا آهنگ کاملا جدید میدن:دی
یعنی از بازی های جدید هر سال، و مخصوصا از ادامه ها که معمولا سبک آهنگاشون یک شکل هست هم حتی بیشتر! :دی (این بخشی که گفتم شامل GOW R که عشق خودمم هست میشه، حس و حال اکثر موزیک ها مثل شماره قبلشه، یا TLOU هم همینطور، ولی گنشین اصلا یه فاز متفاوتیه آهنگ های هر سالش نسبت به سال قبل:دی )

مخصوصا دو سال پیش که اصلا یه چیز عجیب غریبی بود آهنگاش:x

تازه بین لیست انتخاب های مردمی به نظرم باید استار ریل هم میبود:-" حداقل جای ززز باید میبود...از این خیلی بیشتر حقش بوده:دی

حق خوری اصلی هم که مربوط به بخش best community و best ongoingه :دی
اصلا نبود و انتخاب نشدن این بازی ها اونجا ، یه جوکه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or