Multi Platform The Finals

سازنده
Embark Studios
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Embark Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
Release date: December 7, 2023
Developer: Embark Studios
Genre: First Person Shooter
THE_FINALS_KeyArt_A_Footer.jpg

بازی جدید سازندگان سابق Battlefield چندی پیش معرفی شد و The Finals نام گرفت.
این بازی که شباهت هایی با Battlefield هم دارد و تمرکز ویژه ای بر روی تخریب پذیری گذاشته است، بصورت رایگان (F2P) در تاریخی نامشخص در دسترس قرار خواهد گرفت.

تریلر گیمپلی آلفای بازی:

آخرین ویرایش:
راهی نیست با کنسول بشه تست کرد؟
روی گوشی با نرم افزار رادار به یکی از سرور ها ترجیها de وصل شو و بعد با every pr*xy شیر کن روی کنسول (با ست کردن port و hostیی که این نرم افزار بهت میده توی تنظیمات کانکشن کنسولت)

• Like
Reactions: Destro
پیک ۲۳۰ هزار هم زد تو استیم. واسه پلی تست یه ای پی جدید از یه استودیو جدید واقعا رقم چشمگیریه. فقط ای کاش فیلتر نبود سرورا
فـیلتر نیست که!
با الکترو راحت وصل میشه قطع هم نمیشه.

فقط مشکلی که باهاش دارم اینه که بشدت پینگ رو تجربه آدم تاثیر داره، یعنی مثل بقیه بازیا نیست که فقط به دیر رجیستر شدن تیرا و ... خلاصه شه!
رسما راه رفتن و بالا رفتن از درودیوار هم بستگی به پینگ داره، اگه پینگت بالا باشه با تاخیر جابجا میشی و کلا یه Delay رو اعصابی داره که تجربه رو خراب میکنه.

دیگه این مدلیشو ندیده بودم رفتم تو گیم زده اکانت بن. معمولا میزنن آیپی هارو میبندن نه اینکه اکانت های رو بن کنن :|
برا منم همینو میزنه.میگه به خاطر رفتارم تو بازی منو بن کرده.منم قسم جلاله خوردم که برا اولین باره بازیت رو دارم ران میکنم

• Smile
Reactions: z2s sas
دیگه این مدلیشو ندیده بودم رفتم تو گیم زده اکانت بن. معمولا میزنن آیپی هارو میبندن نه اینکه اکانت های رو بن کنن :|
برا منم همینو میزنه.میگه به خاطر رفتارم تو بازی منو بن کرده.منم قسم جلاله خوردم که برا اولین باره بازیت رو دارم ران میکنم
کلا اکانتا بهم ریختس انگار.

مثلا دیشب بازی رو اجرا کردم میبینم با یه اسم دیگه اومدم داخل، تو پروفایلمم زده بود 11 ساعت پلی تایم درصورتی که کلا 1.5 ساعت بازی کرده بودم.
اونجا یکی از دوستامو اد کردم تو فرندلیست، بازی کردم باز دفعه بعدی که اومدم داخل میبینم ایندفعه با اسم خودم اومده اما پلی تایمو زده 22 ساعت :| اون دوستی رو هم که اد کردم کلا نیست تو فرندلیست!

البته اپن بتاس دیگه انتظار میره این باگا.

• Smile
Reactions: TeTration
11 ساعت پلی تایم درصورتی که کلا 1.5 ساعت بازی کرده بودم.
پلی تایمو زده 22 ساعت :|
84eihs.jpg
----
من یه مچ بازی کردم حقیقتا زیاد حال نکردم با core بازی، کسل کننده بود یجورایی. ولی فکر کنم فقط من این حس رو دارم :-"

کلا اکانتا بهم ریختس انگار.

مثلا دیشب بازی رو اجرا کردم میبینم با یه اسم دیگه اومدم داخل، تو پروفایلمم زده بود 11 ساعت پلی تایم درصورتی که کلا 1.5 ساعت بازی کرده بودم.
اونجا یکی از دوستامو اد کردم تو فرندلیست، بازی کردم باز دفعه بعدی که اومدم داخل میبینم ایندفعه با اسم خودم اومده اما پلی تایمو زده 22 ساعت :| اون دوستی رو هم که اد کردم کلا نیست تو فرندلیست!

البته اپن بتاس دیگه انتظار میره این باگا.
والا دیگه ندیدیم بخاطر باگ بن شه اکانت, ببینیم حالا ریلیز اصلی چی میشه.

View attachment 316984
----
من یه مچ بازی کردم حقیقتا زیاد حال نکردم با core بازی، کسل کننده بود یجورایی. ولی فکر کنم فقط من این حس رو دارم :-"
من بعد از یه مچ بازی کردن تنها عبارتی که اومد تو ذهنم این بود:
«فورتنایت استیم»
احتمال موفقیتش زیاد هست چون خیلی ها دوس دارن فورتنایت بازی کنن ولی رو استیم نیست سراغش نمیرن. البته که من خودم شخصا کلا ازین سبک خوشم نمیاد.

• Like
Reactions: TeTration
یه اپدیت دیگه بدم برای کنسول باز ها
بازی میشه گفت موس و کیبورد ساپورت میکنه
تست کردم توی منو بازی موس نمیاد و باید با دسته بزنید بازی رو سرچ کنه
اما داخل بازی موس و کیبورد کار خودشون رو انجام میدن فقط نمیتونید حساسیت موس رو کم و زیاد کنید یا جای کلید های کیبورد رو عوض کنید اونم بخاطر بتا بودنه فکر کنم
من برای حساسیت موس از dpi موسم استفاده کردم عالی عملکرده با دسته تو هر دست 2 تا 4 تا کیل میگرفتم با موس و کیبورد بالای 8 تا هر دست دارم کیل میگیرم و کلا بازی روون تر میشه
لعنت به بتلفیلد 2042 که هنوزم یه ساپورت نصفه نیمه مثل این بازی برای موس وکیبورد نذاشته

آدم جرأت نمیکنه بگه بازی میترکونه دیگه مد شده یه بازی معرفی شه هیجان بره بالا بعد کلا میبینی هزار پله از چیزی که فکر میکردی پایین تره ، در هر صورت استریم brokenmachine رو دیدم بازی درست حسابی به نظر میاد

آدم جرأت نمیکنه بگه بازی میترکونه دیگه مد شده یه بازی معرفی شه هیجان بره بالا بعد کلا میبینی هزار پله از چیزی که فکر میکردی پایین تره ، در هر صورت استریم brokenmachine رو دیدم بازی درست حسابی به نظر میاد
من بعد از چندین وقته که اینطوری دلم میخواد صبح تا شب بشینم پای یه بازی
واقعا فان عه نمیدونم چرا بعضی ها میگن فورتنایت چون اصلا شوتر این متفاوته شبیه به cod ها و بتلفیلد هاست ترکیبیه و اصلا ربطی به فورتنایت نداره
فقط سرعت بازی به شدت بالا عه یعنی اگر پینگ بدی داشته باشی کار تمومه
البته روی xbox من با نت شاتل چه بدون dns چه با dns نمیتونم تو بازی مچ پیدا کنم و مجبورم چیزپی شکن بزنم تا بتونم بازی کنم اما اگر چیز پی شکن خوب بزنید پینگ رو نمیبره بالا و راحت میشه بازی کرد

• Like
Reactions: RaminZero21

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or