من هم بلخره این بازی رو تموم کردم .فکر کنم جزو اخرین نفر ها باشم که این بازی رو تجربه کرد

===============
به شخصه شماره اول این بازی برام یه بازی خوب بود و امید زیادی به شماره دومش داشتم .بنظرم شماره اول بازی با همه نکات مثبت و منفی که همه دوستان دربارش می گفتند بیشتر از همه برای من دو نکته منفی بزرگ داشت یک دوربین بازی دو هم ارتباط برقرار کردن با شخصیت اول بازی .از همین الان بگم با تمام تلاش خوبه سازنده ها همچنان دوربین بازی رضایت بخش نبود برای من اما در مورد خود کارکتر اول بازی واقعا زمین تا اسمون فرق کرده و تو طول بازی دیگه مثل شماره اول اون سباستین ساکت رو نداریم ( واقعا این شماره خیلی سباستین بهتر احساساتش رو نشون می دادو منتقل می کرد)
در رابطه با ow بودن بازی در کنار خطی بودنش بگم که قبل از گرفتن بازی احساس اصلا خوبی بهش نداشتم ولی وقتی در جریان بازی قرار گرفتن خیلی تجربه خوبی داد بهم .
نکته مهمی که خیلی تو چشم بود برای من مفید واقعا شدن اسکیل ها و اپگرید ها نسبت به شماره قبل بود واقعا خیلی تاثیر داشتن .
در مورد باس اخر بازی هم بگم که واقعا بعد از مدت ها تو این ژانر یه باس فایت درست و حسابی تجربه کردم .
==========================
در کل بنظرم یه تجربه خیلی خوب بود و نشون دادن که برای ادامه یه بازی لازم نیست حتما ساختار شکنی در کل بازی بشه (قابل توجه اویل 7

)
یه نکته ای هم باید اینا توجه کنند که اویل 4 از ps2 تا ps4 و همه جور کنسول دیگه روش هست لازم نیست انقدر از اون بازی اسکی کنند همه تجربه کردن اون بازی رو.
=========================
برای شماره بعد هم اگه بیاد بنظرم واقعا سازنده ها باید به فکر یه داستان و کارکتر ها و همه چیز کاملا جدید باشن چون بنظرم داستان سباستین و ماجراش دیگه کاملا چلونده شده و شماره بعد اگه همین روال باشه واقعا بازی تو خطر تکراری شدن می افته.