خب تا الان 5 ساعت از بازی رو رفتم ولی بیشتر به گشت و گذار گذشت
خدا رو شکر aiming بازی رو تو این نسخه درست کردن که اصلا استانداردش همینه پس نمیشه گفت پیشرفت بزرگی کرده

ولی همچنان مشکل دوربین رو داره کمتر شده یعنی مثلا اگه من هیشه میگفتم این مشکلاتی که بازی داره مشکلاتیه که بازی های نسل شش داشتن الان شده مشکلاتی که بازیا نسل هفت داشتن

یه پله سعود کرد تبریک میگم واقعا

کنترل بازی هم به سختیه نسخه قبل نیست ولی همچنان این مشکل تو بازی هست
گرافیک بازی متغیره یجا واقعا خوب کار شده یجا اصلا حس نمیکنی داری بازیه نسل هشت بازی میکنی برایه مثال تو محیط ها بسته گرافیک عالیه ولی زمانی که وارد محیط های سندباکس میشی گرافیک نابوده

طراحی دشمن ها هم که مثل نسخه قبل عالی
ولی بزرگترین ایرادی که میتونم به این بازی بگیرم سندباکس شدن محیط و از همه بدتر پیدا کردن اسلحه های مهم بازی تو این محیط های مسخره و همچنین تو ماموریت های فرعیه

اخه یعنی چی یکی از بهترین اسلحه ها رو باید تو مراحل فرعی پیدا کنی؟

وجود مراحل فرعی مشکلی نداره ولی به شرطی که تو مراحل اصلی سلاح ها و ایتم های ویژه رو بدست بیاری یعنی اینطوری براتون بگم اگه محیط بازی رو نگردین تنها اسلحه ای که دارید همون کلته

نسخه قبل خیلی از این لحاظ بهتر بود محیط ها همه بسته با طراحیه فوق العاده اینجا هم این ویژگی رو فقط برا اوپنینگ بازی حفظ میکنه بعد که وارد محیط باز میشه عمق فاجعه رو میبینید
به قول دوستمون نسخه قبل تکلیفش با خودش مشخص بود اینجا اصلا هنگ میکنی داری چی بازی میکنی من نمیدونم نسخه قبل از لحاظ این ویژگی چه مشکلی داشت که اومدن عوضش کردن الان مثلا اویل 7 چه مشکلی داشت محیط ها بسته با تنوع و طراحیه فوق العاده که ادم اصلا خسته نمیشد
امیدوارم بازی همینطور ادامه پیدا نکنه باید بیشتر بازی کنم تا ببینم چی میشه