the Evil Within بازی جدیدشینجی میکامی رونمایی شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amirsaman2

کاربر سایت
Bethesda دقایقی پیش اولین بازی شینجی میکامی از شرکت تانگو ، بنام The evil Within رو رسما معرفی کرد، The Evil Within بازی ای در سبک Survival Horror میباشد وقرار که برای کنسول های نسل حاضر و کنسول های نسل بعد و همچنین PC در سال 2014 عرضه بشه .

همچنین شینجی میکامی در جایی گفته که :
من بهمراه تیمم به این قضیه متعهد بودیم که یه فرانچایز فوق العاده بسازیم و ترکیبی از ترس و اکشن رو برای فن ها فراهم کنیم .
این لینک میتونید اولین دموی بازی رو ببینید :

Project Zwei revealed as The Evil Within | VG247

evil_within_thumb.jpg

therethere1-859x1024-503x600.jpg

آخرین ویرایش:
جدا از این به نظر من یکی از بهترین اویل ها واسه من نسخه 4 بود !

ریحانا گند زد ! لابد برای اینه که آلبومش اینقدر فروش کرد !

سینگل هاش هم که جای خود دارد. >:d<

ولی من از اون 3 شماره اولش خوشم امد . شماره 4 آغاز نزول و گند کاری تو این سری بود !

دقیقا بر عکس من فکر میکنی! البته من یکی دو از روی آرت های مفهمومی هم حدس زد هبودم که بازی خیلی شبیه به سایلنت هیل میشه اما حالا نمیدونم شاید موفقیت های این بازی بتونه باعث شه که کپکام یه تکونی بخوره و جهت حرکتشو عوض کنه حالا در مورد این بازی میگم تا قبل از اینکه تریلر In-Game رو نبینم نمیتونم نظر بدم از سایلنت هیل خوشم نمیاد اما این بازی از جهاتی هم شبیه به رزیدنت اویل هست موجوداتی شبیه زامبی هم داره توش! محیطها بشدت منو یاد رزیدن تاویل ریمیک میندازه به نظر من واسه نظر قطعی دادن هنوز زوده! فکر میکنم تو یکی دو روز آینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر بشه!
شدیدا موافقم.:-bd

یه اسمی شبیه این بازی شنیدم واسه PC بوده ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد Within داشت توش!

رزیدنت اویل برگشت با شکوهی خواهد داشت من به همه قول میدم! رزیدنت اویل 7 فوق العاده ترسناک میشه! حتی از این هم ترسناکتر قاعدتا باید کپکام از این بازی درس بگیره! کال آو باید از دور خارج بشه تا بازیها از مسیرشون منحرف نشن الان COD دد اسپیس رزیدنت اویل سایلنت هیل همرو از راه منحرف کرده ای خد ابگم چیکارشون نکنه اینارو!

آخرین ویرایش:
یه Warrior within داشتیم که پرنس بود.بقیه دوستان کمک کنن،اسم بازی ریشه یابی شه!
درجه هایپ دیگه قابل شمارش نیست نه؟ :))

یه Warrior within داشتیم که پرنس بود.بقیه دوستان کمک کنن،اسم بازی ریشه یابی شه!
درجه هایپ دیگه قابل شمارش نیست نه؟ :))

نه ریشش که به همون رزیدنت اویل بر میگرده میخواسته حس و حال رزیدنت اویل رو داشته باشه! من همینطوری سوال کردم چون شنیده بودم یه جایی!

اوه اوه:-oچرا من زودتر ندیدم اینو؟؟؟؟؟

اصن از اسمش مشخصه که چی میخواد بسازه.میکامی از اون دست بازیسازهایی هست که واقعا برازنده لقب "استاد" هست.

ایمان دارم میخواد چیزی بسازه که اویل رو با خاک یکسان کنه و به اون کپکام احمق و سازندگان Evil 5-6 نشون بده که Survival Horror یعنی چی.

اوه اوه:-oچرا من زودتر ندیدم اینو؟؟؟؟؟

اصن از اسمش مشخصه که چی میخواد بسازه.میکامی از اون دست بازیسازهایی هست که واقعا برازنده لقب "استاد" هست.

ایمان دارم میخواد چیزی بسازه که اویل رو با خاک یکسان کنه و به اون کپکام احمق و سازندگان Evil 5-6 نشون بده که Survival Horror یعنی چی.

خیلی تند نرو هنوز اول راهه! بزار بازی حداقل یک تریلر In-Game ازش بیاد بعد کپکام و رزیدنت اویل رو اگه خواست با خاک یکسان کنه ... lol

والا من که چیز خفنی ندیدم از این ویدیو فیلم بیشتر چندش آور بود تا ترسناک یه جورایی مثل فیلم SAW و... دیگه .

هرچند باید منتظر شد و گیم پلی بازی رو دید و نظر داد اما والا من که هایپ نشدم هرچند از شینجی میکامی هرچی برسه خداست .

خیلی تند نرو هنوز اول راهه! بزار بازی حداقل یک تریلر In-Game ازش بیاد بعد کپکام و رزیدنت اویل رو اگه خواست با خاک یکسان کنه ... lol
میکامی رو خوب میشناسم.یکی از محبوبترین بازیسازها برای من هست.

اویل هم البته خیلی وقته با دستهای خودش خاک شده.

دیدن همین شات واسه من کافیه تا بدونم میکامی،طبق معمول میخواد یه شاهکار بسازه.

The-Evil-Within_IGN_04-19_003-280x158.jpg

به فضا سازی و این لوکیشن خوب دقت کنید.فوق العادست.واقعا فوق العادست.

فضا سازی و لوکشین در یک بازی ترسناک مهمترین مولفه هست.چیزی که دقیقا از اویل 4 به بعد دیگه وجود نداشت.

قضیه چیه؟ این عکس‌ها توش هم RE هست، هم SH، هم Alone in The Dark و هم ون هلسینگ!!!!‌:دی تازه اون خیابونه منو یاده AW هم انداخت!
آخر قراره چی بشه این بازی!! خیلی مریض میزنه.

آخ آخ چه انتقامی بگیره میکامی از این رزیدنت اویل:dیعنی دمش گرم میدونه چطوری بازی رو خیلی راحت به سمت ترس پیش ببره..!!عکسها رو که دیدم چند سانتی متر عقب رفتم:d

خدا کنه تریلر In-Game بازی اگه قبل از E3 بیاد خیلی بهتره! هر چند تو E3 میتونه سورپرایز کننده باشه!

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:47 PM ارسال شده بود ----------

میکامی رو خوب میشناسم.یکی از محبوبترین بازیسازها برای من هست.

اویل هم البته خیلی وقته با دستهای خودش خاک شده.

دیدن همین شات واسه من کافیه تا بدونم میکامی،طبق معمول میخواد یه شاهکار بسازه.

The-Evil-Within_IGN_04-19_003-280x158.jpg

به فضا سازی و این لوکیشن خوب دقت کنید.فوق العادست.واقعا فوق العادست.

فضا سازی و لوکشین در یک بازی ترسناک مهمترین مولفه هست.چیزی که دقیقا از اویل 4 به بعد دیگه وجود نداشت.

هم هی اینها رو منم قبول دارم اما داستان بازی هم یکی از مهمترین فاکتور های جذابیت بازی هست! خداییش داستان رزیدنت اویل واقعا پیچیده بود و بازیباز رو درگیر میکرد! داستان اینو تا جایی که میدونم مربوط به شیاطین میشه و مدرن نیست مثل سایلنت هیل! دوست داشتم ترسش از نوع مدن بود! شاید میخواسته خیلی شبیه رزیدنت اویل نشه! نیمدونم! ولی بعضی از عکس های دشمنای بازی کاملا شبیه رزیدنت اویل 5 6 هست! منظورم همونا که مشعل دستشون گرفتنه!

نمیدونم دوستان گفتن یا نه ، بازی با آخرین ویرایش انجین id Tech 5 ساخته میشه ! :دی
قبلاً خبرش بود میکامی برای بازی جدید و انونس نشده ش UE3 لایسنس کرده (اخ و پیف دوستان تاپیک رو برداشته بود). یهو شد id tech !!.
اصلان به قیافه شاتها نمیخوره. من فقط UE3 میبینم توشون :دی.

ما هم یکم تفکر کردیم و توی PM با بعضی بچه ها بحس کردیم !
ولی به نتیجه نرسیدیم !
ولی فکر کنم تم و داستان بازی سایلنت هیلی هست و گیم پلی شبیه اویل 4 !
با دوربین {زاویه نه} منظورم نوع تصویر مثل سایرن و پازل سایلنت هیل !
چه شاهکاری میشه !
فقط خداکنه AIMING نداشته باشه !
منطورم این هست که لیزر باشه یا یک چیز نوآوری هدف کامپیوتری نداشته باشه چون بازی مصنوعی میشه !
هاد و منو و مپ و زیرنویس و کمک هم نداشته باشه !
میشه خدا !

خدا کنه تریلر In-Game بازی اگه قبل از E3 بیاد خیلی بهتره! هر چند تو E3 میتونه سورپرایز کننده باشه!

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:47 PM ارسال شده بود ----------

هم هی اینها رو منم قبول دارم اما داستان بازی هم یکی از مهمترین فاکتور های جذابیت بازی هست! خداییش داستان رزیدنت اویل واقعا پیچیده بود و بازیباز رو درگیر میکرد! داستان اینو تا جایی که میدونم مربوط به شیاطین میشه و مدرن نیست مثل سایلنت هیل! دوست داشتم ترسش از نوع مدن بود! شاید میخواسته خیلی شبیه رزیدنت اویل نشه! نیمدونم! ولی بعضی از عکس های دشمنای بازی کاملا شبیه رزیدنت اویل 5 6 هست! منظورم همونا که مشعل دستشون گرفتنه!
حميد جان چه گيري دادي به سايلنت هيل؟
همين سايلنت هيل نسخه اول ودومش كل سري رزيدنت اويل رو از لحاظ محتواي داستاني و فلسفي به زير ميكشه.
اتفاقا من خيلي خوشحال ميشم كه بازي شباهت هايي به سايلنت هيل پيدا كنه چون واقعا ديگه از ويروس بازي خسته شدم برعكس شما دوستدارم يه بازي با داستان فلسفي و مذهبي ببينم.
همون رزيدنت اويل هايه كلاسيك هم به اندازه سايلنت هيل ترسناك نيستن چون از همون rseident evil 1 بازي كمي چاشني اكشن داشت و در نسخه 4 شكوفا شد ولي در اين بازي جديد ميكامي با توجه به عكس ها ما با اتمسفر و جو بسيار سنگين تر از رزيدنت اويل طرف هستيم كه واقعا عاشق اين جو بازي شدم يه جورايي جو بازي منو ياد فيلم هايه horror قديمي مثل evil dead ,scare crows ,.. ميندازه.
يه نكته ديگه هم بگم جو بازي شباهت زيادي هم به نسخه RE4 داره.
بعدش اون دشمناني كه مشعل در دستشون ميگيرن برايه اويلن بار در re4 ديده شدن نه re5 ,6 نميدونم چه اصراري داري كه از كپكام دفاع كني درحالي كه همون كپكام هم به واسطه افرادي مثل ميكامي و كاميا واينافونه درخشيد.
مقايسه re7 هم با همچين شاهكاري بيشتر شبيه به جوك ميمونه چون كپكام بدون ميكامي هيچوقت نميتونه يه re در سطح استانداردهايه نسخه هاي كلاسيك بسازه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or