Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Xbox Game Studios\Bethesda Softwork]
Release Date/[TBA]
آخرین ویرایش:
خیلی زود گذشت این ماه عسل انحصارطلبی های مایکروسافت، خوشبختانه زود گذشت و قربانی های بیشتری مثل استارفیلد، نگرفت و نمیگیره، همین که یک سری ابرشاهکار که نسل ها یا سال های سال مولتی پلتفرم بودن، اصن مولتی پلتفرم تبدیل به هیت شدند، مثل بازی های بتزدا و اکتی و حتی نسل جدید بلیزارد، رو قربانی اکوسیستم مستقل خودش نمیکنه، به نظرم پیشرفت به شدت بزرگیه...جف گراب میگوید عنوان Elder Scrolls VI همچنین در انحصار اکوسیستم اکسباکس خواهد بود
کی؟نمیدونم حسم درسته یا نه . گرافیک بازی راضیم نمیکنه تو ذوق میزنه
اینطوری که گفتی هنوز کارت به قهر نرسیده که بخوای آشتی کنی.بعنوان کسی که تابحال الدر اسکرولز بازی نکردم، بفرمایید به جز از anniversary edition از این سری، کدوم نسخه هاش قابل بازی روی ps5 هستن؟ تا جایی که فهمیدم، ae کاملترین نسخه از عنوان پنجم هست. درسته؟
تجربه ی فوق العاده ای از fallout 4 دارم و هرگز فرصت نشده بود پا به جهان فال اوت و الدر اسکرولز بزارم. منو آشتی بدید باهاش.
چی کار کرده اشتباهش چی بوده؟کاش با ویدئوهایی از این دست بیشتر در مورد Jeremy Soule صحبت بشه:
اگه نه حتی چندتا کانال بزرگ هم ری اکت برن به این ویدئو کار رو میتونه در بیاره و یه درخواست عمومی شکل بگیره تا بالاخره مشخص بشه که اتهامات غلط بوده یا نه.
اینکه ملت میتونن انتظار داشته باشن که روی اثر دیگه ای کار ایشون رو بشنون یا نه.
یا رویاییش اینکه حتی منجر به این بشه که بتسدا خودش بیفته دنبال برگردوندنش.
واقعا سطح کیفی جرمی با با inon zur و یا اونیکی که موسیقی متن ESO رو ساخته خیلی فاحشه.
اونها هم کارهای خوب دارن ولی Soule رگ اصلی TES تو دستشه و میدونه کجا رو هدف بگیره.
توجیهش هم شاهکارهاییه که پشت به پشت برای این سری ساخته ، موروویند/آبلیویون و اسکایریم.
امیدوارم تو سالهای پیش رو یه خبری از بازگشتش بالاخره بشنویم.
آره ریمستر آبلیویون رو فنها تو انجین آپگرید شده اسکایریم دارن میسازن که 2025 میاد ، Skyblivion.تا عاقد بیاد فکر کنم یه skyrim دستم رو بگیره یه oblivion. آبلوین فکر کنم سال بعد قراره ریمسترش بیاد. داستان هاشون اینا از ربطی به هم نداره؟ stand alone باشن؟
تو اون جنبش me too بهش تهمت تعرض جنسی و... زدن که بعدها اثبات نشد.چی کار کرده اشتباهش چی بوده؟
خیلی اهنگ ساز خوببه هنوز اهنگای نسخه چهارم با پنجمو دارم.اهنگ far horizan با چن تای دیگش خیلی خوبن