من عاشق بازی obilivion بودم اما الان تنها پسرفت میبینم - اول اینکه گرافیک بازی اصلا اون چیزی نیست که تو E3 نشون دادن - دوم هم منو های بازی یه جوریه انگار فقط میخواستن سریع سنبل کاری بشه , خدایش منوهای obilivion با اون آیکون های خوبش کجا این کجا
البته این های که گفتم دلیل نمیشه یه 4 یا 5 باری بازی رو تموم نکنم چون حداقل بازی یه استاندارد هایی رو رعایت کرده
نوچ.تو بازی های سبک نقش افرینی گرافیک تو اولویت نیست ولی انصافا گرافیک بازی چشمنوازه و انتظارات من براورده شد...شروع بازی هم خوب بود البته حماسی نبود ولی خوب بود بنظر من...این بازی هست که نمیشه ازش گذشت
تا الان نقش افرینی بازی کردی؟:d
منظورم سبک نقش افرینی بود:d اگر بازی نکردی که من چیزی نمیتونم بگم چون شبه خودشه این بازی:dنوچ.
مگه بازیگرم!:d
پـَ این رو جواب بده چون کسی نداد !منظورم سبک نقش افرینی بود:d اگر بازی نکردی که من چیزی نمیتونم بگم چون شبه خودشه این بازی:d
یکی که The Witcher ۲ رو هم بازی کرده یه مقایسه بگه مثلا بهتر ، بدتر ... (بیشتر گیم پلی مد نظرم هست)
البته من ویچر رو کامل نکردم ولی از نظر گرافیکی ویچر یه سر و گردن بالاتره ولی از نظر گیمپلی میشه گفت تقریبا شبیه هم هستنپـَ این رو جواب بده چون کسی نداد !
شما با این سرعت احتمالا بازی رو عنقریب تموم میکنی:d ولی انصافا عالی شده خصوصا از وقتی اون کلاخود شاخ دار رو رو سَر شخصیت بازی گذاشتم لذتش دوچندان شده>:dدوستان چه حالی میده این مبارزه با اژدها! کلاً خیلی حماسیه.هر چی بیشتر پیش میری جذابیت بازی بیشتر میشه و گیرایی بازی هم زیاد میشه.ماموریت های جانبی خیلی حال میده.مخصوصاً درو کردن سیاه چال ها!
به همه توصیه می کنم که بازی رو انجام بدن.حتی اگه از نقش آفرینی هم بیزار باشید.من خودم خیلی با نقش آفرینی حال نمی کنم ولی این یکی بدجوری فاز میده.
سلام.من با وجود اینکه از این سبک خوشم نمیومد ولیmass effect 2 بعضی کردم و بنظر جزو ۳بعضی برتر ایکسباکس.حالا میخوام ببینم این بازی هم انجام بدم مثلmass effect 2 لذت میبرم یا مثل اون اکشن نیست بیشتر rpg؟