Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان مشخصات سیستم من این هستش:
AMD Phenom II X2 555 processor ~ 3.2GHz
Nvidia Geforce GT 240
2GB DDR3

تو بازی مشکل زیادی ندارم و فریم خوبی دارم همه ی Option ها هم حد آخرشون هستن
سوال من اینه که آیا واقها این حد آخری که سیستم من نشون میده ماله همه ی سیستم هاست یا ماله من پایین تر نشون میده ؟
دوستان لطفا اگر سیستم شاخ شما از این حد بیشتر توی Optionش داره بگید
آخرین حدی که سیستم من نشون میده اینه:
Antialiasing : 8 Samples
Anisotropic ******ing :16 Samples
Texture Quality :High
Radial Blur Quality :High
Shadow Detail:Ultra
Decal Quantity : Ultra
View Distance هم همه ی گزینه هاش تا 15 بیشر نداره به جز Grass Fade : 7 و Light Fade :35
Distant Object Detail : Ultra
به نظرم میاد بازی باید بیشتر از اینها ساپورت کنه اگه ماله شما میکنه بگین مرسی

همچين باگي ثبت نشده انگار
شما بايد دکمه Z رو خيلي نگه داري تا کل shout مخصوص احظار رو کامل بگه، اگر درست اينکارو ميکني، پس مشکل از تو نيست.
يک بار اينجا سيو کن و اين چيت رو بزن تا تو رو ببره به بعد از قضيه به دام انداختن و سپس آزاد کردن اژدها و ...
دکمه ~ رو بزن و تايپ کن: setmq 303 60
وقتی این عبارت رو تایپ میکنم مینویسه not found
تو چند تا سایت خارجی هم همین مشکل رو دیدم ولی راه حلش نبود....

سلام !
چند تا سوال داشتم
1-چرا هر جا میرم بهم میگن به نظر مریض میای ؟
2-یه تیر گیر کرده تو بدنم هر کاری میکنم ازبین نمیره چی کار کنم ؟
3- تو این بازی مثل فال اوت کارما وجود داره ؟
4-عضو گروه Guild Thieve شدم چطور میتونم از عضویت توی این گروه بیام بیرون ؟

دوستان عزیز این مشکل من حل نشد هر کاری می کنم اون یارو اصلا ً تکون نمی خوره ! قطعا ً باگه (!) حالا اگه چیتی چیزی کسی بلده بگه من اینجا رو رد کنم !

روی اون دایره میرم وایمیستم و جادوی مورد نظر رو هم میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته !!!

چند تا سوال و مشکل دیگه هم دارم :

1- الان مدال مارا رو بدست آوردم باید چجوری با دختر مورد نظرم سر حرف رو باز کنم تا زن من بشه !؟ :دی
2- وقتی یه اژدهایی می کشیم ( غیر از اون اجباری ها ) و Shout ِش رو میگیریم حالا چجوری باید به لیست اضافه کنیم و ازش استفاده کنیم !؟
3- هیوی ویپون ها به مرور کاراییشون رو از دست میدن و اون نوار خاکستریشون در اثر مبارزات کم میشه تا نهایتا ً پیغام میده که سلاح رو عوض کنیم برای این مورد باید چیکار کرد تا اون نوار خاکستری دوباره برگرده و بشه از سلاح دوباره استفاده کرد !؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان 3سوال دارم از خدمتتون :
1.چطوری میشه زن گرفت ؟:d
2. چطور میتونم عضو یکی از این دو گروهی که اول بازی مشخص شد بشم؟ (مپ جای مشخصی رو نشون نمیده)

3. من alduins اخرین اژدها رو با 4 نفر دیگه کشتم (داستان مین بازی تموم شده)؟؟

یه گیمر اهل فنلاند داشته برا خودش تو بازی میچرخیده که یه نکته بسیار بسیار جالب رو کشف میکنه که عظمت و بزرگی این بازی دوباره به رخ میکشه داخل بازی Skyrim سرزمین Tamriel کامل وجود داره که فقط با دستور no-clip میشه بهش دسترسی پیدا کرد این گیمر حتی تونسته بخش های از Morrowind مثل Vvardenfell و همین طور بخش های از Oblivion مثل Cyrodiil هم ببینه!

Pic17.png

این میتونه نشون بده که Bethesda حالا حالا با این بازی کار داره!

آخرین ویرایش:
سلام !چند تا سوال داشتم 1-چرا هر جا میرم بهم میگن به نظر مریض میای ؟2-یه تیر گیر کرده تو بدنم هر کاری میکنم ازبین نمیره چی کار کنم ؟3- تو این بازی مثل فال اوت کارما وجود داره ؟ 4-عضو گروه Guild Thieve شدم چطور میتونم از عضویت توی این گروه بیام بیرون ؟
وقتی میگن مریضی حتما هستی احتمالا داری خون آشام میشی .حتما برو دنباله درمانش چون اگه سریع درمان نشی اون موقع پاره میشی تا دوباره آدم شی.در مورد باقیشم من نمیدونم!!!

سلام !
چند تا سوال داشتم
1-چرا هر جا میرم بهم میگن به نظر مریض میای ؟

چون یه effect منفی داری . برو تو قسمت magic گزینه آخر . لیست effect های فعال رو نشون میده . اکثرشون سبزن یعنی تاثیر مثبت دارن . اونایی که تاثیر منفی دارن قرمزن . مثلا -25 تا stamina . برای حلش هم باید بری تو معبد ها پلوی priest ها . یا potion of cure disease استفاده کنی .

یه گیمر اهل فلاند داشته برا خودش تو بازی میچرخیده که یه نکته بسیار بسیار جالب رو کشف میکنه که عظمت و بزرگی این بازی دوباره به رخ میکشه داخل بازی Skyrim سرزمین Tamriel کامل وجود داره که فقط با دستور no-clip میشه بهش دسترسی پیدا کرد این گیمر حتی تونسته بخش های از Morrowind مثل Vvardenfell و همین طور بخش های از Oblivion مثل Cyrodiil هم ببینه!

Pic17.png

این میتونه نشون بده که Bethesda حالا حالا با این بازی کار داره!

ای یعنی بقیه این بخش ها رو Bethesda برای مثال با dlc هایی که میده باز میکنه ؟

چند تا perk که به نظر من خیلی خوبن اینا هستن . و خودم برنامه ریزی میکنم همشونو بگیرم

Lockpicking > Golden Touch
Lockpicking > Treasure Hunter این واقعا عالیه

Enchanting > Extra Effect البته گرفتنش سخته چون این Enchanting و بالا بردن یکمی سخته

Pickpocket > Extra Pockets که 100 تا به وزنی که میتونید حمل کنید و کند نشید اضافه میکنه

Speech > Haggling حتما یکبار این و بگیرید چون برای بار اول 10% به خرید و فروش کمک میکنه

Sneak > Stealth حتما یکبار اینو بگیرید چون برای بار اول 20% به sneak کمک میکنه

Smithing > Arcane Blacksmith خوب اینم کمک میکنه تا لوازم جادوییتون رو بهتر کنید و تاثیر زیادی داره

توجه کنید اینها برای همه خوبن ولی تمرکز اصلیتون روی perk هایی باشه که برای نوع کاراکترتون بدرد میخوره . mage یا warrior یا thief هر کدوم باید perk های خودشونو تو اولویت بذارن . perk های بالا بدرد همه میخوره.

مثلا من که mage هستم روی Destruction , Restoration , و Alteration و در درجه بعد Conjuration و Illusion تمرکز دارم

دوستان عزیز این مشکل من حل نشد هر کاری می کنم اون یارو اصلا ً تکون نمی خوره ! قطعا ً باگه (!) حالا اگه چیتی چیزی کسی بلده بگه من اینجا رو رد کنم !

روی اون دایره میرم وایمیستم و جادوی مورد نظر رو هم میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته !!!

1- مشکل بعدی من اینه که فروشنده های بازی هر چقدر هم زمان میگذره دیگه پولاشون ریکاوری نمی شه تا دوباره بهشون جنس بفروشم !!! ساعت رو چندین بار جلو میکشم و چند تا 48 ساعت تا حالا گذشته ولی پولشون همون مقداریه که اول بازی وجود داشت !!!
2- الان پولم 50000 تا شده و می خوام یه خونه بگیرم و بعدش هم زن بگیرم از کجا خونه واسه خرید گیر بیارم !؟
3- در بعضی از میزهای جادو جمبل یه آیتمی ازم می خواد به نام enchantment اینو از کجا گیر بیارم !؟

مشكل اولتو نميدونم چون هنوز نرسيدم اونجا
1-فروشنده هاي بازي هم معمولاً 48 ساعت يه بار موجوديشون ريفرش ميشه. احتمالاً باگه كه مال شما ريست نميشه. توصيه ميكنم بري يه مد (اسمشو دقيق نميدونم) نصب كني كه ريست شدن پول فروشنده ها بجاي 48 ساعت، 24 ساعت طول بكشه
2-هر شهري واسه خودش حاكم يا Jarl داره. با انجام دادن يه سري مأموريت واسه اون مي توني از همون شهر خونه بخري. مثلاً تو وايت ران با كشتن اژدهاي خارج شهر بهت امكان خريد خونه رو ميده. ارزونترين خونه هم تو وايت رانه كه 5000 تا قيمت داره. گرونترين خونه تو Solitude هست و 25000 سكه قيمتشه. البته واسه مبلمان كردن خونه پول جدايي بايد پرداخته بشه.
3- Enchantment آيتم نيست. اسم اون پروسه هست. تو ميز انچنتمنت 2 كار اساسي ميشه كرد. يكي ديس انچنته كه مخصوص يادگيري جادوهاي جديده و تو اون قسمت مي توني با منهدم كردن يه آيتم جادوئي، جادوي اونو ياد بگيري و استفاده كني و ديگري ساخت آيتم هاي جادوئيه كه واسه ساختنش به يه آيتم معمولي (مثل انگشتر، گردن بند، سلاح، زره و ...)، جادوئي كه با منهدم كردن آيتم جادوئي ياد گرفتي و يه soul Gem نياز داري. هرچه لول انچنينگت بالا باشه، آيتم هاي جادوئي اي كه مي سازي قويتره.

====-----====

آقا برين تو نخ Smithing كه خدااااست! هم لذت بخشه و هم يه منبع لايتناهي واسه پول درآوردن.
اولين كاري كه بايد بكنين اينه كه يه Pickaxe تهيه كنين و بزين به كوه و بيابون و پوست حيوونا رو جمع كنين و از معادني كه سر راهتون مي بينين سنگ معدن (آهن، نقره، طلا و ...) جمع كنين ببرين تو smelter و شمش بسازين و پوست حيوونارو به چرم تبديل كنين. اگه كيمياگري هم بلدين كه آهناتونو به طلا تبديل كنين. بعد برين با اين شمشا و چرما زره و سلاح بسازين، آپديت كنين، تيز كنين، جواهر بسازين و ... آخر كار هم بفروشين. عـــــاليه! :X

====-----====

من هنوز 10% بازي رو تموم نكردم و فعلاً دارم اطراف Whiterun ميچرخم. لولم 20 شده تازه. نميدونم دوستان با چه عجله اي با لول 23 بازي رو تموم كردن!؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Molana
چند تا perk که به نظر من خیلی خوبن اینا هستن . و خودم برنامه ریزی میکنم همشونو بگیرم

Lockpicking > Golden Touch
Lockpicking > Treasure Hunter این واقعا عالیه

Enchanting > Extra Effect البته گرفتنش سخته چون این Enchanting و بالا بردن یکمی سخته

Pickpocket > Extra Pockets که 100 تا به وزنی که میتونید حمل کنید و کند نشید اضافه میکنه

Speech > Haggling حتما یکبار این و بگیرید چون برای بار اول 10% به خرید و فروش کمک میکنه

Sneak > Stealth حتما یکبار اینو بگیرید چون برای بار اول 20% به sneak کمک میکنه

Smithing > Arcane Blacksmith خوب اینم کمک میکنه تا لوازم جادوییتون رو بهتر کنید و تاثیر زیادی داره

توجه کنید اینها برای همه خوبن ولی تمرکز اصلیتون روی perk هایی باشه که برای نوع کاراکترتون بدرد میخوره . mage یا warrior یا thief هر کدوم باید perk های خودشونو تو اولویت بذارن . perk های بالا بدرد همه میخوره.

مثلا من که mage هستم روی Destruction , Restoration , و Alteration و در درجه بعد Conjuration و Illusion تمرکز دارم

افرین به شما دوست عزیز بله برای یک جادوگر خوب بودن این مهارتها لازمه شما یک ار پی جی باز خوب خواهی شد. کلا در این بازی ساخت کلاس مورد نظر دست شما خواهد بود اما چیزی که مهمه نباید استعداد هم فراموش بشه هر کارکتر رو باید با در نظر گرفتن استعدادش انتخاب کنیم تا در بازی به بهترین نتیجه ممکن برسیم و یک قهرمان کامل شویم

آقا برين تو نخ Smithing كه خدااااست! هم لذت بخشه و هم يه منبع لايتناهي واسه پول درآوردن.
اولين كاري كه بايد بكنين اينه كه يه Pickaxe تهيه كنين و بزين به كوه و بيابون و پوست حيوونا رو جمع كنين و از معادني كه سر راهتون مي بينين سنگ معدن (آهن، نقره، طلا و ...) جمع كنين ببرين تو smelter و شمش بسازين و پوست حيوونارو به چرم تبديل كنين. اگه كيمياگري هم بلدين كه آهناتونو به طلا تبديل كنين. بعد برين با اين شمشا و چرما زره و سلاح بسازين، آپديت كنين، تيز كنين، جواهر بسازين و ... آخر كار هم بفروشين. عـــــاليه! :X

تایید میشه

آخرین ویرایش:
اساتید کسی نیست بتونه درست درمون ما رو راهنمایی کنه !؟ :

1- الان مدال مارا رو بدست آوردم باید چجوری با دختر مورد نظرم سر حرف رو باز کنم تا زن من بشه !؟ :دی
2- وقتی یه اژدهایی می کشیم ( غیر از اون اجباری ها ) و Shout ِش رو میگیریم حالا چجوری باید به لیست اضافه کنیم و ازش استفاده کنیم !؟
3- هیوی ویپون ها به مرور کاراییشون رو از دست میدن و اون نوار خاکستریشون در اثر مبارزات کم میشه تا نهایتا ً پیغام میده که سلاح رو عوض کنیم برای این مورد باید چیکار کرد تا اون نوار خاکستری دوباره برگرده و بشه از سلاح دوباره استفاده کرد !؟

آخرین ویرایش:
بچه ها کمک من تو این زندان هستم 3نفر می ریزند سرم حریفشون نمیشم خسته شدم میشه یه رمزی زد همشون بمیرند یا من همه وسایل قبلم بیاد تا بهشون بگم ...دنیا دسته کی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or