Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اونجایی که میریم مهمونی...بعد باید از زندان چندتا چیز برداری...بعد میری یه زندانی رو آزاد میکنیم ولی بعدش کلیدی نیست که از اون دره فرار کنیم(کلید میخاد)

اونجا 2 تا گارد میان که توی یکیشون کلید هست.

• Like
Reactions: Thomas_Anders
سلام به برو بکس گل بازیسنتر .
امروز آخرین میانترمم بود ، تا میانترم رو دادم ، بقیه کلاس ها رو توش کردم اومدم Skyrim رو گرفتم ، حول و حوش 4 اینا که نصبوندمش تا حالا پاش بودم !!! فقط میتونم بگم شاهکار ، شاهکار ، شاهکار ... اینقدر جذب این بازی شدم که یادم رفت از بازی بیام بیرون تنظیمات گرافیکی رو به دلخواه تنظیم کنم ، خیلی بازی توپیه ، میتونم بگم بهترین بازی عمرم !
و 2 تا سوال : 1 : دوستان تو آپشن کلیدی بر مبنای Quick Quest ندیدم ( یعنی کلیدی که برام صفحه ماموریتها رو بیاره ) شما نمیدونین چه طوری سریع کؤست هام رو ببینم ؟ خیلی رو مخه هی بری تو منو و آخرین گزینه رو ببینی و ...
2: تیرکمون زوم نداره ؟ و اینکه چه طوری میشه تیر رو که با گرفتن کلیک موس نشونه گرفتی کنسل کرد ؟
سلام
1.j
2.وقتی کمان رو زه کردی اسکرول موس رو بچرخون برو سوم شخص کمی زوم میشه....با دکمه r

• Like
Reactions: pedramstalker
دوستان من فکر کنم بد بخت شدم.
تو کوئست diplomatic immunity(ماموریت مهمونی) وقتی اون قسمت که باید وسیله هامو به دوست دلفی میدادم ندادم!!!!
و آلان ماموریت تموم شده و من هیچکدوم از وسایلم رو ندارم.تمام اینها به کنار 9000 خورده ای سکه داشتم!!
چه کار باید کـــرد! اصلا کاری میشه کرد؟ هیچ انگیزه ای دیگه ندارم که بازی رو ادامه بدم.
نوشته من اسپویل نداشت پس ناظمین اسپویل نکنن

دوستان من فکر کنم بد بخت شدم.
تو کوئست diplomatic immunity(ماموریت مهمونی) وقتی اون قسمت که باید وسیله هامو به دوست دلفی میدادم ندادم!!!!
و آلان ماموریت تموم شده و من هیچکدوم از وسایلم رو ندارم.تمام اینها به کنار 9000 خورده ای سکه داشتم!!
چه کار باید کـــرد! اصلا کاری میشه کرد؟ هیچ انگیزه ای دیگه ندارم که بازی رو ادامه بدم.
نوشته من اسپویل نداشت پس ناظمین اسپویل نکنن
1 روز کامل برو آفتابه ، کاسه ، کوزه اینا بفروش تا پول در بیاری :)) شوخی !! مگه سیو از قبل نداری ؟

آلان چه وقته شوخی کردن ـه آخه! همه زندگیم رفت آقا:-s
نه سیو ندارم!! اگه داشتم که غمی نداشتم :دی
اصلاً مگه میشه بدون دادن بری مهمونی؟ توی یک Chestـه لباسات توی همون اتاقِ زیرزمینیِ پشتِ کمد توی Barـه Riverwood (همونجایی که با دلفی میرید حرف بزنید یه میز Enchant و Alchemy هم داره)

اگه نبود دکمه ~ رو بزن بعد بزن player.additem f 9000 (اینجوری 9000 تا گلد میگیری. برو Armor و غیره بخر. می تونی با همین کنسول Item هاتو به خودت اضافه کنی)

• Like
Reactions: POOYA1989
اصلاً مگه میشه بدون دادن بری مهمونی؟ توی یک Chestـه لباسات توی همون اتاقِ زیرزمینیِ پشتِ کمد توی Barـه Riverwood (همونجایی که با دلفی میرید حرف بزنید یه میز Enchant و Alchemy هم داره)

اگه نبود دکمه ~ رو بزن بعد بزن player.additem f 9000 (اینجوری 9000 تا گلد میگیری. برو Armor و غیره بخر. می تونی با همین کنسول Item هاتو به خودت اضافه کنی)
دمـــت گرم برادر!
درسته توی chest تو همون زیر زمین ـه مسافر خونه بود.دستت درد نکنه.
نجاتم دادی ممنون واقعا :دی

خوب دوستان من در کالج به مشکلی خودم که عکسشو میذارم :

روی اون دایره میرم وایمیستم و جادوی مورد نظر رو هم میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته !!!

سه تا سوال دیگه هم داشتم :
1- یه آموزشی از آهنگری هم بذارید من هر سری میرم آهنگری بهم اجازه ی هیچ کاری نمیده با اینکه الان لول 12 هستم !
2- سریعترین راه پول در آوردن چیه !؟
3- من با فروش اجناسم همیشه مشکل دارم و کلی باید دنبال خریدار بچرخم سریعترین راه فروش این خرت و پرتها چیه !؟

دوستان اونجایی که باید بریم مهمونی من یادم رفت ایتم هام رو به malborn بدم برای همین توی اون صندوق نیست و کلا همه چیم پرید و سیو اخریم هم خیلی دوره میشه بگین باید چیکار کنم ؟ البته یه سیو دارم که بعد از malborn هست ولی ولی از اونجایی که ایتم هامو بهش ندادم دیگه با من صحبت نمیکنه.

آقا مارو هم دریابید :

روی اون دایره میرم وایمیستم و جادوی مورد نظر رو هم میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته !!!

سه تا سوال دیگه هم داشتم :
1- یه آموزشی از آهنگری هم بذارید من هر سری میرم آهنگری بهم اجازه ی هیچ کاری نمیده با اینکه الان لول 12 هستم !
2- سریعترین راه پول در آوردن چیه !؟
3- من با فروش اجناسم همیشه مشکل دارم و کلی باید دنبال خریدار بچرخم سریعترین راه فروش این خرت و پرتها چیه !؟

اینجا باید بری روی همون مکانی که با فلش مشخص کرده وایسی...بعد یه جادو بهت یاد داده که اسمش وارد هست و در واقع یه سپر مدافع آبی رنگ جلوت ایجاد میکنه که باعث دفع جادوهای دشمن میشه...باید این جادو رو بزنی و اون یارو هم یه جادو سمتت میفرسته که به سپر مدافعت میخوره و دفع میشه .

آخرین ویرایش:
اینجا باید بری روی همون مکانی که با فلش مشخص کرده وایسی...بعد یه جادو بهت یاد داده که اسمش وارد هست و در واقع یه سپر مدافع آبی رنگ جلوت ایجاد میکنه که باعث دفع جادوهای دشمن میشه...باید این جادو رو بزنی و اون یارو هم یه جادو سمتت میفرسته که به سپر مدافعت میخوره و دفع میشه .

گفتم که اینکار رو می کنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته اون یارو کاری که می گی رو نمی کنه !!! یعنی ممکنه از باگ باشه ؟

منم چند بار این کارو کردم تا جواب داد...اگه نشد باهاش صحبت کن...بعد خودش میگه که میخواد اسپل رو بزنه...و بعد باید اون اسپل رو بزنی....فکر نکنم باگ باشه...به هر حال یه چند باری امتحان کن ببین جواب میده یا نه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or