Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
یکی میشه یه لینک دانلود برای DLC ِDragonborn به من بده
لطفا ....... :((
هیچ جا نتونستم پیدا کنم
پروفایل :دی
مرسی همه این کارا رو انجام دادم
فقط اون 3 اژدها که میان رو باید بکشم ؟
نه با اژدها‌ها کاری نداشته باش، بذار خودش میکشتشون تا جونش پر شه، فقط بذار وقتی‌ جونش پر شد خودش رو بزن.

یک سوال مهم عزیزان یکی جواب بده :
من عضو Dawn Guard هستم.مراحلش تموم شده،Serana هم خودشو درمان کرد
سوالات :
1-راهی هست بتونم بازم Vampire Lord بشم؟
2-تو اینترنت خوندم اگر زیاد مبارزم با یک Vampire رو کش بدم به مرور مریض می شم و Vampire میشم.آیا قدرت Vampire Lord رو هم میگیرم همراهش؟

پروفایل :دی

نه با اژدها‌ها کاری نداشته باش، بذار خودش میکشتشون تا جونش پر شه، فقط بذار وقتی‌ جونش پر شد خودش رو بزن.

مرسی Unofficial Dragonborn Patch 1.0.3b - BSA Version ریختم درست شد

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:01 PM ارسال شده بود ----------

سوالات :
2-تو اینترنت خوندم اگر زیاد مبارزم با یک Vampire رو کش بدم به مرور مریض می شم و Vampire میشم.آیا قدرت Vampire Lord رو هم میگیرم همراهش؟

نه نمیشه همون اول که میری پیشه ومپایر لرد بهت پیشنهاد میده بری به اون گروه اون موقعه اگه میرفتی میشد ولی الان دیگه نمیشه
دان گارد به نظر من بهتره مخصوصا سگ هاسکی که داره من بیشتر با دان گارد حال میکنم تا ومپایر

سوالات :

خودش رو درمان کرد؟ چطوری؟ پس چرا برای من Vampire مونده؟
الان اگر ازش بخوام منو به Vampire Lord تبدیل میکنه! :ninja:

خودش رو درمان کرد؟ چطوری؟ پس چرا برای من Vampire مونده؟
الان اگر ازش بخوام منو به Vampire Lord تبدیل میکنه! :ninja:
بله باید باهاش صحبت کنی.وقتی مراحل دان گارد تموم شد باید باهاش صحبت کنی و راضیش کنی که درمان کنه خودشو که بعد از اون چشماش دوباره سبز میشه مثل آدم عادی!

داخل دراگون بورن سوار اژدها شدنش خیلی مسخره نمیشه خودت ببریش اون طرف این طرف مدی هست که این قابلیت رو داشته باشه بتونی اژدها رو هم خودت ببری این طرف اون طرف
کمکم کنید لطفا ؟؟؟ !!!

راستی بیاید یه تاپیک درست کنیم توش مد های جالب و به درد بخور رو بزاریم همه استفاده کنن جدیدا نکسوز هم شیلتر کردن

آخرین ویرایش:
کسی میتونه راهنمای قدم به قدم نصب ماد برای اسکایریم رو یاد بده؟؟! :-/

هرچی فایله بریز توی Data بازی بعد لانچرو باز کن علامتشونو بزن برو اگه این طوری بلد نیستی
برو نکسوز مد منیجر رو بگیر با اون راحت دیگه میزنی خودش میریزه

هرچی فایله بریز توی Data بازی بعد لانچرو باز کن علامتشونو بزن برو اگه این طوری بلد نیستی
برو نکسوز مد منیجر رو بگیر با اون راحت دیگه میزنی خودش میریزه
من از اون طریق اول Dawn Guard رو نصب کردم اما یه ماد گرفتم ظاهر Deadric Armor رو عوض میکرد اونم همینکارو کردم و گزینش اومد تیک زدم اما تغییری نکرد!
یه ماد دیگه هم دارم اما خیلی ها دیدم میگند باید از همین نکسوس استفاده کنی.میخواستم ببینم چجوری اینکارو رو بکنم
خودتون از طریق لانچر میزنید میگیره همیشه؟؟
چه مادهایی دارید؟
با تشکر

من همچین دیالوگی ندارم! /:)
برای درمانش وسطای بازی موقعی که توی قصر Volkhir هستی باید یکم درباره خانواده و سرگذشتش باهاش صحبت کنی تا آخر کار هم دیالوگش بیاد هم هم بره خودشو درمان کنه
در غیر این صورت باید از یک Console Command استفاده کرده که تنها راهشه و اصطلاحا Force میکنه که این دیالوگ بیاد
بعد که قبول کرد بره خودشون درمان کنه از قصر Dawn Guard میره تا دو سه روزی پیداش نمیشه بعد میاد میبینی نشسته روی صندلی و چشماش به جای قرمز شده سبز!
بعد این دیالوگ زیبا میاد که میتونید بگید :
"You Are Not A Vampire Anymore ؟؟؟ "
لازم به ذکر است توی قدرتاش هیچ تاثیری نداره.نه ضعیفتر میشه نه قوی تر فقط وجدان ما راحتتر میشه! :d

من از اون طریق اول Dawn Guard رو نصب کردم اما یه ماد گرفتم ظاهر Deadric Armor رو عوض میکرد اونم همینکارو کردم و گزینش اومد تیک زدم اما تغییری نکرد!
یه ماد دیگه هم دارم اما خیلی ها دیدم میگند باید از همین نکسوس استفاده کنی.میخواستم ببینم چجوری اینکارو رو بکنم
خودتون از طریق لانچر میزنید میگیره همیشه؟؟
چه مادهایی دارید؟
با تشکر

من از نکسوس مد منیجر استفاده نمیکنم خودم میریزم دستی
اینم نام مد هایی که دارم
Animal Retextures - Armor خیلی بهتر میشه ظاهرشون
boars of skyrim گراز هم به حیوانات اسکایریم اضافه میشه
Enchantment Cleanser بعضی از سلاح ها اینچنتمنت هستن و من خوشم نمیاد غیر طبیعی میشه اینو بریزی میری توی وایت ران دراگون ریچ جایی که جادو گره هست یه صندق عجیب هست هر سلاحی دوست داری اینچنتمنت نباشه میزاری کنارش یه دکمه میزنی اینچنت من از بین میره
Geared Housecarls خدمت کارات توی Hearthfire ظاهرشون خیلی بهتر میشه
LC Assassin of Shadows Armor لباس نظامی خشگل
LC Become KingofRiverhelm پادشاه میشی و شهرش هم که پادشاهی خیلی خشگه پیشنهاد میکنم بریز چون میتونی تا 200 سرباز هم بگری ببری با خودت جنگ جالبه ولی میخوای پادشاه بشی پول زیادی میخواد که پادشها بشی
LC CastleInvasion یه قلعه دیگه به بازی اضافه میشه و توش پره سربازه برای کسانی که میخوان برن جنگ تازه خزانه پادشاشم پره غنیمت و طلا ست
LC Elite Archer Armor لباس نظامی شبیه اساسین باحاله
Prides of Skyrim این یه شیر نر با 4 شیر ماده توی بعضی از جاهای اسکایریم لونه کردن جالبه میشه مثل حیات وحش D:
Reapers Real Elk Male Replace این شاخ گوزن رو بهتر میکنه
Unofficial Dawnguard Patch برای باگ های دانگارد
Unofficial Dragonborn برای باگ های دراگون بورن
Unofficial Hearthfire برای باگ های Hearthfire
Unofficial Skyrim برای باگ های خوده اسکایریم

ولی من جدیدا یه باگ پیدا کردم ماهی هام بالاتر از سطح رودخونه و دریا دارن رو هوا شنا میکنن کسی میتونه کمکم کنه درستش کنم ؟ هرچی سیو میکنم لود میکنم درست نمیشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or