The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

سلام به همگی
:(( :((
من یه مشکلی برام پیش اومده دیگه اتوماتیک خط جادوم پرنمیشه؟:(
25717q9.jpg

2571sog.jpg

تصویر جادو های فعال رو هم گزاشتم تا ببینید چه جادو های رو من اثر کرده .(در ضمن هیچ وسیله جادویی باعث این وضعیت نشده چون وقتی همه رو کندم بازم همین جوری بود:(( :(( :((

من الان آرچ میج هستم میخواستم بدونم که ماموریت هام تموم شد توی جادو گری

نوشته شده توسط MOH3N:
سلام به همگی
25717q9.jpg

2571sog.jpg

تصویر جادو های فعال رو هم گزاشتم تا ببینید چه جادو های رو من اثر کرده .(در ضمن هیچ وسیله جادویی باعث این وضعیت نشده چون وقتی همه رو کندم بازم همین جوری بود:(( :(( :((

اجيبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!1
تازه اينجوري شده يا از اول بود؟ آخه يكي از birth sign ها اينجوريه
ببين اگه ميتوني يه عكس از حالتي بزار كه موست روي stunted magicka باشه كه توضيحشو ببينم چون احتمال 99 در صد مال اونه...
آقا من یه مشکل دارم توی کوئست Untaxing the poor توی Thives Guild
وقتی میرم توی اون برج دیده بانی !!!
باید تا حدود ساعت 9 صبح صبر کنم که همه برن طبقه بالا که بخوابن .
همه رفتن بالا ( نردبون داره ) و خوابیدن .
بعد من رفتم بالا به حالت Sneak و حتی Walk ( حتی Run هم نه ) میخوام برم از بقلشون رد شم که برم طبقه بالاییش
اما یکی از گارد ها هی بیدار میشه
چیکار کنم ؟!
اين تيكه رو با استفاده از جادويه invisibility برو ببين چي ميشه.:cheesygri
تا حالا به Blackwood Company رفتین؟
جای عجیبیه.اونجا میتونین هر چی دلتون خواست وردارین و دزدی هم محسوب نمیشه.
اما......
اونجا همه افراد اسلحه های در حد توپ!! دارن.همگی حداقل اسلحه شون شیشه ایه.البته نمیتونم بدزدمشون چون اونا رو Equip کردن....
ولی.میخواستم منتظر بمونم که مثل بقیه گیلد ها بخوابن و بعد برم سروقتشون.اما رئیسشون میاد میگه برو بیرون میخوام درو قفل کنم!!!
وقتی هم که میام بیرون دیگه نمیتونم برم تو.هیچکودوم از اعضاشون هم کلید در رو نداشتن.جیبشون رو گشتم نبود.....
خلاصه.میخوام بدونم کلید در این کمپانی رو دارین؟
و یه سوال دیگه.نمیشه توش عضو شد؟
آخراي Fighters Guild اون جا رو يه زيارتي ميكني و همه رو ميكشي خيلي نگاران نباش.:cheesygri
عضوشم نميشه شد.

نوشته شده توسط MOH3N:
این هم عکسی که گفته بودی ؟
تازه اینجوری شده فکر کنم آحرین مرحله MAGE GUILD بود .

2573o6v.jpg
اينجوري كه من فهميدم از يه بيماريه به اسم astral vapors دقيق نميدونم چيه ولي چند تا كار بكن ببين درست ميشه يا نه
1.اگه حال داري از سيو قبل از اين اتفاق برو(اگه پايينيا جواب نداد)
2. برو توي يه كليسا دعا كن بعدم بگير بخواب ببين بعدش درست ميشه يا نه
3. ممكنه از يه وسيله باشه به همون اسم بالا(كه اين خيلي بعيده ولي چك كن) اگه از يه وسيله ي خاصي بود unequip بكنش.:cheesygri
اميدوارم مشكلت حل شه.
اسم جادوش چیه ؟؟!
برو توي bravil mages guild و كساني رو كه جادو ميفروشن پيدا كن
روي هر جادويي كه موس رو نگه داري يه توضيح كوچولو ميده
اگه مثلا نوشته بود invisibility for 60 sec يعني واسه 60 ثانيه غيبت ميكنه
اونو بخر و ازش استفاده كن
مال من اسمش Ghost walk هستش جادوم. ببين اينو داره يا نه.:cheesygri

نوشته شده توسط MOH3N:
سلام به همگی
25717q9.jpg

2571sog.jpg

برو کلیسا دعا کن به احتما 99.9% مشکلت حل میشه اون 0.1% هم ممکنه از Birth Sign باشه!

برو کلیسا دعا کن به احتما 99.9% مشکلت حل میشه اون 0.1% هم ممکنه از Birth Sign باشه!
. برو توي يه كليسا دعا كن بعدم بگير بخواب ببين بعدش درست ميشه يا نه
حل شد :cheesygri :) :cheesygri

کسی میدونه ؟؟؟ :confused:

نوشته شده توسط MOH3N:
کسی میدونه ؟؟؟ :confused:
بله تموم ميشه
فقط توي اتاق مخصوص arch mage چند چيز هست كه بدرد بخوره
1.دستگاه enchanting كه مخصوص جادويي كردن وسايل هست
2.دستگاه spell maker كه مخصوص ساختن جادو هست
3. يه صندوق مخصوص كه ميشه هفته اي يه بار يه گياه رو توش گذاشت و اگر بعد از 24 ساعت بري سراغش ميبيني كه تعداد اون گياه چندين برابر شده. ولي بايد حواست باشه كه بيش از چند روز نشه(حداكثر 1 هفته) چون بعد از اين مدت هرچي تو صندوق باشه از بين ميره

سلام

نوشته شده توسط MOH3N:
اینجا باید چی کار کنم؟؟؟

از روی زمین زندان مسیر خون رو دنبال کن تا برسی به دیوار رو برو
توی این دیوار یه در مخفی هست که با Activate کردن یه Lever ی چیزی که همون اطراف روی دیواره باز میشه ...

کجا میتونم nightshade پیدا کنم؟

دیگه سورس هاشو یادم نیستش
ولی گل تاجریزی رو می تونی توی خیلی از Ingredient Shop ها پیدا کنی، اکثرشون حداقل 2 تایی دارن ...

قضیه گرفتن روح حیون های چیه؟

Soul Trap یا ربودن روح
یه جادوی Soul Trap روی هدف اجرا کن و هدف رو بکش
و یا از یه سلاح Magical Enhanced که با Soul Trap Enhanced باشه برای کشتن هدف استفاده استفاده کن
البته باید قبل از این کار انواعی از Soul Gem های خالی رو توی Inventory داشته باشی تا بتونی روحشو ذخیره کنی

---------------------------------------------------------

نوشته شده توسط m_unknown_r:
سلام من يه باره ديگه بازي رو شذوع كردم.لصفا يكي بگه اينجا بايد چي كار كنم؟
level من هم 4 است.

برای Summon کردن این Shrine باید یک دونه Glow Dust نیاز داری که از موجودی بنام will-o-the-wisp که شبیه به یه شبه زرد رنگه و همون اطراف پرسه میزنه بدست میاد.
این موجود رو با یه جادوی تهاجمی مثل Fire Ball بکش و از توی باقیمونده ش Glow Dust رو بردار و بعد این Glow Dust رو به Shrine تقدیم کن تا ...

من 3 -4 تا از اون موجوده به كمك يه يارو كشتم و اونم برداشتم.حالا چه جوري ميتونم از اون استفاده كنم؟
وقتي ميزنم روي مجسمه ميگه كه nothing?
احمد اقاي گل دستت طلا مرسي.

نوشته شده توسط m_unknown_r:
من 3 -4 تا از اون موجوده به كمك يه يارو كشتم و اونم برداشتم.حالا چه جوري ميتونم از اون استفاده كنم؟
وقتي ميزنم روي مجسمه ميگه كه nothing?
احمد اقاي گل دستت طلا مرسي.

سلام

باید حتماً Glow Dust داشته باشی
یه نگاهی توی Inventory بنداز ببین که داری یا نه ؟؟؟

برای Summon کردن Azura (که همین Shrine ی که توی عکس انداختی باشه) شما نیاز به دو چیز داری:
اول اینکه حداقل Level 2 باشی (که گفتی 4 هستی)
ثانیاً اینکه یه دونه Glow Dust داشته باشی.

به مجرد اینکه هر دو شرط فوق رو داشتی، حدودای ساعت 6 صبح و یا 6 عصر (سپیده ی سحر و یا غروب) برو به سمت مجسمه و دکمه ی Activate (پیش فرضش space هستش) رو بزن تا ازت بپرسه که آیا مایلی که این Glow Dust ت رو به Shrine اهدا کنی یا نه.
اگه بگی آره، مجسمه باهات صحبت می کنه و می فرستت دبنال یه ماموریت که در صورت تکمیل اون ماموریت یه Gift ی بنام Star of Azura بهت میده که یه Reusable Grand Soul Gem هستش که البته باید مر مراحل Quest های اصلی دودستی تقدیمش کنی به Martin Septim ;)

البته اگه از من می شنوی
301.gif
فعلاً دنبال ماموریت مارتین نرو و برو سراغ Quest های فرعی مثل Guild ها، چون این وسیله خیلی بدرد خوره و اگه بدی به مارتین دیگه هیچ وقت نمی بینیش ;)

نوشته شده توسط zxc0012004:
سلام

باید حتماً Glow Dust داشته باشی
یه نگاهی توی Inventory بنداز ببین که داری یا نه ؟؟؟

برای Summon کردن Azura (که همین Shrine ی که توی عکس انداختی باشه) شما نیاز به دو چیز داری:
اول اینکه حداقل Level 2 باشی (که گفتی 4 هستی)
ثانیاً اینکه یه دونه Glow Dust داشته باشی.

به مجرد اینکه هر دو شرط فوق رو داشتی، حدودای ساعت 6 صبح و یا 6 عصر (سپیده ی سحر و یا غروب) برو به سمت مجسمه و دکمه ی Activate (پیش فرضش space هستش) رو بزن تا ازت بپرسه که آیا مایلی که این Glow Dust ت رو به Shrine اهدا کنی یا نه.
اگه بگی آره، مجسمه باهات صحبت می کنه و می فرستت دبنال یه ماموریت که در صورت تکمیل اون ماموریت یه Gift ی بنام Star of Azura بهت میده که یه Reusable Grand Soul Gem هستش که البته باید مر مراحل Quest های اصلی دودستی تقدیمش کنی به Martin Septim ;)

البته اگه از من می شنوی
301.gif
فعلاً دنبال ماموریت مارتین نرو و برو سراغ Quest های فرعی مثل Guild ها، چون این وسیله خیلی بدرد خوره و اگه بدی به مارتین دیگه هیچ وقت نمی بینیش ;)
مرسي.كاش يكم زودتر ميگفتي چون من اونجارو رد كردم و مارتين او تاره هرو پيچوندش رفت.
بايد ساعت 5 صبح ميرفتم سراغه مجسمه.
اون ايتمه خيلي مهمه؟اگه اره كه برم ببينم يه سيوي از قبل دارم يا نه(كه احتماله 99% ندارم:D(
بازم ممنون.

احمد آقا ، شما هم نمیدونی چه طوری میشه روی یک لباس چند تا جادو گذاشت ؟ هیچ کس بلد نیست مثل اینکه .....

اون صندوقه هم که میگین یه گیاه رو میذارین بعد چند برابرش میکنه کجائه؟؟ Nirnroot رو هم چند برابر میکنه؟
دقیقا چند برابر میکنه؟

البته من دیگه بازی نمیکنم.اعصابم رو خیلی ریخت به هم. بعد از یک عالمه تلاش و کوشش Inteligence رو به 100 رسوندم ، ولی جادوم 200 تا بیشتر نیست.
بعد گفتم برم یکی از زره هام رو جادو کنم که 100 تا ، 120 تا به خط جادوم اضافه بشه ، دیدم حداکثر میشه 30 تا اضافه کرد.
بعد گفتم باشه ، همه ی زره هام رو (کفش و کلاه و تن پوش و دستکش و شلوار و دو تا انگشتر و گردنبند ) جادو میکنم که هرکدوم 30 تا به جادوم اضافه کنن. ولی حالا دیدم باز هم نمیشه ، چون هر زره فقط یک جادو میتونه داشته باشه...من هم خیلی برای زره هام نقشه داشتم ، نمی تونستم همه رو با یک جادو بذارم ، پس دیگه اعصابم خورد شد و بازی رو ول کردم.

آخه فکر کنید ، از اول بازی 2 تا هدف داشته باشی. هم روی Armorer کار کنی تا بتونی زره های جادویی خفن درست کنی (مثل ردای Darkbrotherhood) رو تعمیرشون کنی ، هم روی inteligence ، تا جادوت رو به 300 برسونی .
ولی بعد هم ببینی که هر لباس فقط یک جادو ، هم ببینی جادو فقط تا 200 ........ :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or