The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

من این جاهایی که نور بهشت میتابه رو پیدا نکردم.میشه احمد جون یه آدرسه دقیق بزاری؟
بله من الان خیلی بازی رو روون اجرا میکنم.تنظیمات هم دقیقا طبقه چیزایی هست که احمد آقا گفتن.از نظر من گرافیک قابله قبولیه نسبت به قیمتش...

آخرین ویرایش:
سلام

نوشته شده توسط mohandes_register:
من این جاهایی که نور بهشت میتابه رو پیدا نکردم.میشه احمد جون یه آدرسه دقیق بزاری؟

شهر Kvatch رو که توی نقشه نگاه کنی بالاش اسمشو نوشته
از h همون اسم Kvatch بگیر برو بالا به سمت شمال، تا به یه Fort برسی که Necromancers Stronghold هم هستش. ;)
اونجا یه Alter پیدا می کنی

اگه توضیح نارسا بود بگو تا عکسش رو هم بزارم ;)

احمد جون دستت درد نکنه.دست همونی که خودش میدونه هم درد نکنه!!
برای Attribute ها هم توصیه ی من Strength و Intelligence هستش
خوشبختانه از همون اول برش داشته بودم!!
در ضمن لازم نیست حتماً گرافیک رو به ته بچسبونی
چون یه جایی خوندم گفتی میانگین فریم 15 داری
ملت الان با 7900 هم زیاد راضی نیستن
در ضمن شما Ram کمی هم داری
من خودمم گفتم که الان با یک گیگ رم احساس مطلوبی ندارم
من دوتا گزینه از همه برام مهمتره.یکی میدان دید افراد در دور و ساختمانهای دور.
بقیه رو زیاد حال نمیکنم.
رزولوشن رو شاید پایینترین گذاشتم.البته بچه ها میگن که فرقی نمیکنه.ولی به هر حال.
باتشکر....

بازی فوق العاده است!!!فقط اگه انقدر سخت نبود!!
سخت ترین کار مخ زدنه.تا بخ اینجا که رسیدم تنها مخی که زدم مال یه گدا بوده!
دزدی اصل حاله!هم هیجان داره.هم نسبتا آسونه.هم به درد بخور.
فعلا چون عشق دزدی ام دارم میرم عضو محفل دزدها بشم.دوست دارم ماموریتهاشو انجام بدم.از طرفی دوست ندارم تموم بشه....
بازی بعضی وقتها ارور عجیبی میزنه.یه دفعه میپره بیرون.اواسط بیرون پریدن گوشه تصویر علامت وصل شدن به نت میاد.در صورتی که برای محکم کاری کابل رو قطع کردم.ارورش هم از نوع Send/Dont Send هستش.
من یه سرچی زدم....چندتا سوال دارم(از همون کلیشه ای ها دیگه!!)
چمپیون شدن توی آرنا استفاده ای هم داره؟انگار یه آدم به درد نخور بهت میده که اونقدر ها هم کارآمد نیست.(اینکه نمیتونی وسایل ملتو برداری آدمو به جنون میرسونه!!)
من پوشنهای به درد بخورم داره کم کم تموم میشه.کجا کجا؟
سوالات دیگه ای هم دارم که الان یادم نمیاد!!!
فعلا.
راستی!!
من چون اوایل بازی هستم زیاد سمت جنگ نمیرم.پس زیاد غنیمت خاصی کسب نمیکنم.توی اوایل یک سلاح خوب (ترجیحا شمشیر یک دست یا دو دست و یا یک خنجر مناسب) همچنین یک زره سبک پیدا کنم؟(غیر از آرنا)
یه چیز دیگه.توی بازی کمانهای مختلف هم پیدا میشه؟چون توی مبارزه های آرنا من ندیدم که کسی کمان جالب و جدیدی داشته باشه.
باتشکر....

آخرین ویرایش:
یه پیشنهاد دارم بهت.تا سمته جنگ نری lVl زود بالا نمیره و به درده سر میخوری.از غنائم هم خبری نیست.شمشیر هم میتونی تو Market شهره Imperial پیدا کنی.برای اول کار شمشیرای خوبی داره.
حالا سوال از احمد آقایه گل:cheesygri :
من تو ماموریت Finger of the mountain part II گیر کردم.اونجایی که میگه نوشته رو از Erena گرفتی برگد به بالای همون تپه.رفتم اونجا یه جنازه بود که قبلا از توش یه سری چیزایی برداشتم.(اولایه همین ماموریتو میگم)بعد حالا بالای کوهم و Erena note رو هم خوندم ولی هیچ اتفاقه خاصی نمیفته.باید چیکار کنم؟

نوشته شده توسط mohandes_register:
یه پیشنهاد دارم بهت.تا سمته جنگ نری lVl زود بالا نمیره و به درده سر میخوری.از غنائم هم خبری نیست.شمشیر هم میتونی تو Market شهره Imperial پیدا کنی.برای اول کار شمشیرای خوبی داره.
حالا سوال از احمد آقایه گل:cheesygri :
من تو ماموریت Finger of the mountain part II گیر کردم.اونجایی که میگه نوشته رو از Erena گرفتی برگد به بالای همون تپه.رفتم اونجا یه جنازه بود که قبلا از توش یه سری چیزایی برداشتم.(اولایه همین ماموریتو میگم)بعد حالا بالای کوهم و Erena note رو هم خوندم ولی هیچ اتفاقه خاصی نمیفته.باید چیکار کنم؟
باید به اون ستونه وسط یه جادویی بزنی که shock damage داشته باشه بعد یه جادوی جدید بهت اضافه میشه و معموریت تموم میشه (توی همون متن ترجمه شده هم نوشته)

سلام به همه
من این بازی رو خریدم dvd مال شرکت امپرور اما وقتی نصب کردم میخواستم برم داخل بازی روی آیکون کلیک کردم یه صفحه اومد و زیرش هم پیغام dont sent رو زد
میشه بگین مشکل چیه اگه مشکل از کرک هست لینک کرک حتما بذارید
خیلی ممنون

نوشته شده توسط Meysam:
سلام به همه
من این بازی رو خریدم dvd مال شرکت امپرور اما وقتی نصب کردم میخواستم برم داخل بازی روی آیکون کلیک کردم یه صفحه اومد و زیرش هم پیغام dont sent رو زد
خیلی ممنون
می دونی مشکل از چیه؟
مشکل از امپروره.
همه بازیهاش خرابه.
من چند تا بازی ازش خریدم هیچکدوم اجرا نشدن و یکی هم که اجرا شد دموهاش حذف شده بود.
امپرور با بسته بندی های جذابش همه رو گول میزنه. اگه دیده باشید اسم بازی ها هم از خودش در میاره اون کنار مینویسه. مثلا همین oblivion رو نوشته قلعه ی فراموش نشدنی و خیلی های دیگه که من وقتی داشتم می دیدم ، از خنده میخواستم بمیرم. خنده از اینکه بعضی از اسم ها هیچ ربطی به اسم انگلیسی بازی نداشت حتی یه کم.
من خودم آخرین بازی سایکونات ها بود که خریدم و خراب بود و همین eror شما رو میدا. حتی ویندوز هم نصب کردم درست نشد.
خلاصه اینکه امپرور همه ی بازیهاش خرابن و ازش هیچی نخرین.
از همه مخصوصا مدیران هم عذر میخوام ولی خوب بالاخره جواب آقای میثم رو دادم.

سلام

نوشته شده توسط SUPERMHR:
بازی فوق العاده است!!!فقط اگه انقدر سخت نبود!!
سخت ترین کار مخ زدنه.تا بخ اینجا که رسیدم تنها مخی که زدم مال یه گدا بوده!
دزدی اصل حاله!هم هیجان داره.هم نسبتا آسونه.هم به درد بخور.
فعلا چون عشق دزدی ام دارم میرم عضو محفل دزدها بشم.دوست دارم ماموریتهاشو انجام بدم.از طرفی دوست ندارم تموم بشه....
بازی بعضی وقتها ارور عجیبی میزنه.یه دفعه میپره بیرون.اواسط بیرون پریدن گوشه تصویر علامت وصل شدن به نت میاد.در صورتی که برای محکم کاری کابل رو قطع کردم.ارورش هم از نوع Send/Dont Send هستش.
من یه سرچی زدم....چندتا سوال دارم(از همون کلیشه ای ها دیگه!!)
چمپیون شدن توی آرنا استفاده ای هم داره؟انگار یه آدم به درد نخور بهت میده که اونقدر ها هم کارآمد نیست.(اینکه نمیتونی وسایل ملتو برداری آدمو به جنون میرسونه!!)
من پوشنهای به درد بخورم داره کم کم تموم میشه.کجا کجا؟
سوالات دیگه ای هم دارم که الان یادم نمیاد!!!
فعلا.
راستی!!
من چون اوایل بازی هستم زیاد سمت جنگ نمیرم.پس زیاد غنیمت خاصی کسب نمیکنم.توی اوایل یک سلاح خوب (ترجیحا شمشیر یک دست یا دو دست و یا یک خنجر مناسب) همچنین یک زره سبک پیدا کنم؟(غیر از آرنا)
یه چیز دیگه.توی بازی کمانهای مختلف هم پیدا میشه؟چون توی مبارزه های آرنا من ندیدم که کسی کمان جالب و جدیدی داشته باشه.
باتشکر....

اولاً باید مخ زنیت بیش از این باشه
مثلاً Imperial هستی
در ضمن مخ زنی به همراه معجون سازی از کارای مورد علاقه ی من بودن
شاید اولش یکم سخت باشه ولی بعداً که برات جا بیفته خیلی کارت راحته چون وقتی با Imperial م گزینه ی SpeechCraft رو بعنوان Major برداری برات گزینه ی Rotate هم فعاله که خیلی کاربردیه

برای ارور با توجه به ورژنی که داری Crack شو از Game Burn World بیار ببین چی میشه

توی Arena درسته که الان نمی ذاره چیزی برداری
ولی بعداً که Grang Champion of Arena شدی اونوقت هفته ای دو سه هزار سکه برای یه جنگ مسخره در انتظارت خواهد بود
در ضمن اون یارو رو هم بهت نمی دن
اون یکی از طرفداراته
بدرد هم نمی خوره
همونجا جلوی Arena بکارش تا زیر پاش علف سبز بشه

اگه Follower می خوای باید بری توی Dark BrotherHood و اونجا Listener شی بعد ...
ویا اینکه توی Arcane University به مقام Arch Mage ی برسی

زره و شمشیر خوب هم توی Level های پایین گیرت نمی یاد
بهترینش می تونه از جنس نقره باشه
در ضمن بجای یه دست و دو دست بگو Sword و Claymore
بهترینشون هم از جنس Ebony (آبنوس) و Daedric هستش که حالا حالا ها گیرت نمی یاد.

راستی از هر جنسی که بخوای کمان و تیرش هست مثلا نقره، یا آهن یا آبنوس و یا هرچی فکرشو بکنی

برای بدست آوردن مفتی هم توی Level های پایین بهتره بری سراغ فتح غارها

نوشته شده توسط Grim Reaper:
باید به اون ستونه وسط یه جادویی بزنی که shock damage داشته باشه بعد یه جادوی جدید بهت اضافه میشه و معموریت تموم میشه (توی همون متن ترجمه شده هم نوشته)

با اجازه ی شما تکمیل می کنم:

اولاً اینکه این جادوی جدیدی که بهت میده یه Shock Damage خیلی بدرد خور هست که برا خود من خیلی کاربرد داشت.

ثانیا اینکه اول اون کتابه رو ندی دست Erena که از Recomendation خبری نیست
اول باید کتابو بدی به Mage Guild Master (یه Argonian بود تا جایی که یادمه) و بعد کتابو از اون بدزدی و بدی به Erena .

نوشته شده توسط Meysam:
سلام به همه
خیلی ممنون

به لینک زیر برو و از توش Crack متناسب با ورژن بازیت رو دانلود کن:

http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/theelderscrolls4oblivion.shtml

کمک فوری !
من توی اون مرحله ای هستم که باید با Matius بریم تو Kvatch و Castle اش .
آخرای مرحله میگه برو Count رو پیدا کن .
ممنم پیدا کرم ولی مرده بود . برگشتم پیش ماتیوس گفت حلقه ی Count رو داری ؟
گفتم No I don’t Have it
بعد دوباره برگشتم سر جسد count و حلقه رو برداشتم
حالا که بر میگردم پیش ماتیوس ، دوباره میپرسه حلقه رو داری ؟!
منم الان غیر از No I don’t have it چیزی ندارم بگم .
کمکم کنین . چجوری حلقه رو بدم بهش ؟!
( اگه نامفهوم بود بگین با عکس بگم )

نوشته شده توسط SamFisher:
کمک فوری !
من توی اون مرحله ای هستم که باید با Matius بریم تو Kvatch و Castle اش .
آخرای مرحله میگه برو Count رو پیدا کن .
ممنم پیدا کرم ولی مرده بود . برگشتم پیش ماتیوس گفت حلقه ی Count رو داری ؟
گفتم No I don’t Have it
بعد دوباره برگشتم سر جسد count و حلقه رو برداشتم
حالا که بر میگردم پیش ماتیوس ، دوباره میپرسه حلقه رو داری ؟!
منم الان غیر از No I don’t have it چیزی ندارم بگم .
کمکم کنین . چجوری حلقه رو بدم بهش ؟!
( اگه نامفهوم بود بگین با عکس بگم )
سلام

گاهی از این مشکلات پیش میاد
یه جورایی باگ هستش
مثلا یادمه آرشام یه دفعه می گفت که نمی تونه وارد Sanctuary بشه

بهر حال راهش اینه که از یکم عقب تر لود کنی (قبل از اولین مرتبه که بهش گفتی حلقه رو نداری) و بعد ایندفعه حلقه ی Count رو هم با خودت برگردونی و بهش تحویل بدی تا ...

خوب....
مخ زدن رو هم یاد گرفتم!!فقط نمیدونم عدد هرکی چنده؟!
در مورد کمانها هم راست میگی....همون دختره که باید باهاش رقابت میکردیم.....اون اوایل من حواسم نبود جلو چشم یه نگهبان قفل خونهه رو باز کزدم رفتم تو.هرکار میکردم برگشتنی خرم رو میگرفت.خلاصه گفتم از دختره بدزدم....نتیجه اش این شد که فهمیدم یه کمان آهنی و چندتا تیر فولادی و کلید خونشون!!و چندتا لاکپیک (حیف...همون اول چون بلد نبودم 40-50 تا لاکپیک رو حروم کردم) و... داشت.خلاصه یه بار لود کردم از اول....خلاصه نه تنها بردمش بلکه جیبش هم خالی کردم!!!آی حال داد.آی حال داد.میخواستم ببینم میتونم لباسش هم بدزم که نشد.براش یه اسلحه موند و لباسش!حتی جیب اون مارمولکه توی محفل دزدها رو هم زدم!!!البته هنوز عضو نشده بودم.
برای اونایی که توی جیب زدن تازه کارن یه پیشنهاد دارم(مثل خودم)
اگر میخواین چندتا چیز از یه نفر بدزدین.برین پشتش و سیو کنین.بعد همینطور امتحان کنید تا جنس اول رو با موفقیت بدزدید.بعد دوباره سیو کنین و الی آخر.
راستی یک سوال:
چطوری با اسب از دروازه ها رد شم؟هربار که Space رو میزنم پیاده میشه از اسب و بعد میره تو.
خلاصه اینکه همینطور میری جلو تازه به عمق فاجعه (شاهکار!!) پی میبری.
دفعه بعد یه عکس هم از کاراکترم میذارم.
یه سوال دیگه.چطور لوازم اضافی رو همینطور رو زمین بندازم؟فقط میتونم بذارم توی جعبه و یا جیب ملت!!.
سوالها همینطور داره زیاد میشه.هر کدوم رو باید بنویسم تا یادم نره.
فعلا.
باتشکر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or