The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

سلام.:love:
تورو خدا كمك كنين.بعد كلي بدبختي بالآخره يه DVD shivering isles رو گير آوردم ولي وقتي ميخواد نصب كنه اين error رو ميده
unable to find your oblivion instalation.please reinstall oblivion
ولي من كه oblivion رو رو سيستمم دارم هنوزم دارم بازي ميكنم:((:((:((:((
بازي رو توي درايو F نصب كردم.ويندوزم هم توي درايو D هست.مشكل از اين جا نيست؟
لطفآ كمك كنيد::((:(:((
مرسي:love::love:

ببین چند تا آپشن وجود داره....
اول و مهمتر از همه اینه که شما بازی رو از جایی خریدی که setup اصلی نیست... یعنی یا win rar هست یا چیز دیگه.... که در اینجور نصب ها فایل های که توی درایو ویندوز بازید نصب بشن...نصب نمیشن و پچ ها و اضافه شونده های بازی نصب نمیشه ;)
دوم...ممکنه شما oblivion رو روی سیستم نصب کرده باشی (ستاپ اصلی) ولی بعد از مدتی ویندوز عوض کردی و در نتیجه فایل هایی که در بالا ذکر شد پاک شده اند و باید بازی رو از اول نصب کنی .

سوم نداره یکی از 2 تا راه بالا جواب میده ;)

سلام.:love:
تورو خدا كمك كنين.بعد كلي بدبختي بالآخره يه DVD shivering isles رو گير آوردم ولي وقتي ميخواد نصب كنه اين error رو ميده
unable to find your oblivion instalation.please reinstall oblivion
ولي من كه oblivion رو رو سيستمم دارم هنوزم دارم بازي ميكنم:((:((:((:((
بازي رو توي درايو F نصب كردم.ويندوزم هم توي درايو D هست.مشكل از اين جا نيست؟
لطفآ كمك كنيد::((:(:((
مرسي:love::love:

دست دست برای شرکت Takin و Easysetup و غیره .. همانگونه که بقیه فرمودند بازی جنابعالی از این تیریپ های extract شده است .. حالا به هر حال .. من کلیدهای registry خودم رو export کردم.
شما این فایل رو دانلود کن http://rapidshare.com/files/37206672/Oblivion-reg.reg.html

بعد با notepad بازش کن و "Installed Path"="d:\\Gamez\\Oblivion\\" رو عوض کن به جایی که خودت بازی رو نصب کردی .. فقط به اون که داحل بجای یک \ از دو تا \\ استفاده کرده دقت کن. چه میدونم مثلا اگه توی c:\program files\oblivion است میشه "Installed Path"="c:\\program files\\Oblivion\\".
بعد اون فایل reg رو اجرا کن.
شاید درست شد .

من یک سوال دارم شما ها شهنوز این بازی رو , بازی می کنید ؟!
این گیم ماله 1سال 0.5 پیش !! :x
عزيزم مثل بازي هاي ديگه نيست كه با يه بار تموم كردن تكراري بشه من كه خودم بعد از 54 ساعت بازي هنوز نتونستم همه جا رو كامل ببينم.تازه اين بازي اصلي هست كه مال 1 سال پيشه ولي expansion هاش سه چهار ماه بيشتر نيست كه اومده.
در ضمن از همگي ممنون فعلآ كه دارم دانلود ميكنم خدا كنه بشه ولي اگه كار نداد فكر كنم بايد برم oblivion رو دوباره بخرم

راست میگی ... چرا اصلا به فکر خودمون نرسید.
میگم یک سر به سفارت کره جنوبی در تهران بزن و بگو که همه تورنمنت های starcraft در کره و پولهایی که خرجش میشه رو تعطیل کنند .. مثل اینکه هنوز نمیدونند نه سال از عرضه بازی گذشته !

من 3 یا 4 ماهی بود که بازی نمیکردم ولی امشب دوباره شروع کردم و دارم بازی میکنم... واقعا عشق کردم... این بازی هیچ وقت کهنه نمیشه واسه من....تازه امشب یه چیزی کشف کردم جدید....ولی وقتش رو ندارم که توضیح بدم انشالله واسه فردا ;)

MultiTES4: Multiplayer Oblivion

اینجا رو : MultiTES4: Multiplayer Oblivion

http://csusap.csu.edu.au/~mloxto01/index.htm

مثل اینکه هنوز تا shared quests و غیره خیلی مونده ولی به نظر میاد کار مناسبی باشه !

پ.ن : باید یک نفر از بچه های کلن رو خفت کنم ببینیم وضعیت چطوره. انشاا... در LAN Party بعدی !

عزيزم مثل بازي هاي ديگه نيست كه با يه بار تموم كردن تكراري بشه من كه خودم بعد از 54 ساعت بازي هنوز نتونستم همه جا رو كامل ببينم.تازه اين بازي اصلي هست كه مال 1 سال پيشه ولي expansion هاش سه چهار ماه بيشتر نيست كه اومده.
در ضمن از همگي ممنون فعلآ كه دارم دانلود ميكنم خدا كنه بشه ولي اگه كار نداد فكر كنم بايد برم oblivion رو دوباره بخرم

ببخشید من با بازی زیاد حال نکردم ... چون :

1-اگه یک خورده انگلیسیت خوب باشه بازی مثل اب خوردن میشه !!
چیز های سیکرت زیاد هم نداره ...
اگه یک مپ باگر باشی بازی رو تماما تو 6-7 روز می بری اخر ...

سلام
به به. من بعد از یک ده سالی به این موضوع سر می زنم. هنوز هم مثل روز اول جون داره. (مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم. یوزر قبلی رو یادم نمیاد چی بود.).
هیچ موضوعی بهتر از این نیست.
آقا این expansion pack جدید چند تا سی دی هست. از کجا گیر بیارم؟ با knight of the nine روی یک دی وی دی هست؟
در ضمن کسایی که میگند بازی قدیمیه. همچنان بازی ای نیومده که روی گرافیک این رو کم کنه.
وسعت که هیچ. من شاید بیش از 400 ساعت بازی کردم. ولی هنوز هم تموم نکردم. دیروز داشتم راه می رفتم یک موجود جدید هم دیدم. با حال بود. شبیه سوسمار بود.
در ضمن مدهای جدیدش هم که دیگه عالیه. مخصوصا Bartholm که خودش یک شهر جدید بود با ماموریت و صداهای جدید.
یک اژدها هم گرفتم باهاش پرواز می کنم. چه صفایی میده.
و عزیز دل برادار شما انگلیسی ات خوب باشه و حتی اگه movetoqt بزنی. تموم کردن ماموریت اصلی 30 ساعت وقت می خواد. اگر انگلیسی خوب بلد باشی میری تو بازی. کلی بهت حال میده.
حالا همه بگند از کدوم ماموریت بیشتر فیض بردند؟
به شخصه از اون ماموریت خوشم اومده که عضو اون گروه ضد خون آشام ها میشی. بعدا می فهمی رییسش خودش این کاره بوده.
حتما مدها جدید رو هم دانلود کنید. ;)
راستی یک بار یک unicorn گیر اوردم فکر کردم اگر شاخش رو بردارم خیلی ازم می خرند. کشتمش و شاخش رو برداشتم. فقط یک سکه می ارزید. بعدا توی یک کتاب خوندم شاخ اسب نحصه! دیگه هم اسب تک شاخ گیر نیاوردم. خیلی ضایع شدم. :cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام
به به. من بعد از یک ده سالی به این موضوع سر می زنم. هنوز هم مثل روز اول جون داره. (مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم. یوزر قبلی رو یادم نمیاد چی بود.).
آقا این expansion pack جدید چند تا سی دی هست. از کجا گیر بیارم؟ با knight of the nine روی یک دی وی دی هست؟
در ضمن کسایی که میگند بازی قدیمیه. همچنان بازی ای نیومده که روی گرافیک این رو کم کنه.
وسعت که هیچ. من شاید بیش از 400 ساعت بازی کردم. ولی هنوز هم تموم نکردم. دیروز داشتم راه می رفتم یک موجود جدید هم دیدم. با حال بود. شبیه سوسمار بود.
در ضمن مدهای جدیدش هم که دیگه عالیه. مخصوصا Bartholm که خودش یک شهر جدید بود با ماموریت و صداهای جدید.
و عزیز دل برادار شما انگلیسی ات خوب باشه و حتی اگه movetoqt بزنی. تموم کردن ماموریت اصلی 30 ساعت وقت می خواد. اگر انگلیسی خوب بلد باشی میری تو بازی. کلی بهت حال میده.
به شخصه از اون ماموریت خوشم اومده که عضو اون گروه ضد خون آشام ها میشی. بعدا می فهمی رییسش خودش این کاره بوده.
راستی یک بار یک unicorn گیر اوردم فکر کردم اگر شاخش رو بردارم خیلی ازم می خرند. کشتمش و شاخش رو برداشتم. فقط یک سکه می ارزید. بعدا توی یک کتاب خوندم شاخ اسب نحصه! دیگه هم اسب تک شاخ گیر نیاوردم. خیلی ضایع شدم. :cheesygri

اضافه کننده هاش که تو بازار هست .
این دو بازی گرافیکشون از ابلیویون بالاتر :
1-Gothic III
2-Two Worlds
-----------
مراحل کل بازی که یک روز هم طول نمیکشه ( چون باگ مبارزه زیاد داره ) ( همش می خوای راه بری )
بعد این هم بگم که اسب تک شاخ فقط یکی بیشتر نیست . ( ارزشش هم نداره اسب Shadowmere بهتره )

سلام

نمیدونم .. شاید در ایران با هم باشند من جدا دانلود کردمShivering isles حدود 1.1GB بود و Knight of the nine حدود 200MB .

بهترین ماموریت به نظر من یکی اون ماموریت آخر Thieves Guild بود و دزدیدن Elder Scroll از کتابخانه.
یکی هم quest مربوط به sheogorath .
http://oblivion.gamewikis.org/wiki/Shrine_of_Sheogorath

این شاخ unicorn هم که شما برداشتی .. برای این ماموریته .. http://oblivion.gamewikis.org/wiki/Shrine_of_Hircine

پ.ن : Do NOT Feed the Troll !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or