The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

من این کار را کردم ولی هیچ چی نشد؟؟؟؟باید چی کارکنم؟؟؟؟

باهات حرف نزد ؟ حتما ساعتشو اشتباه گرفتم;) Wait بزن چن تا ساعت دیگه برو ببین چی میشه(یادم نیست چه موقع ای باید می رفتی) پیش مجسمه که درست رفتی؟:biggrin1: چون غیر از Azura مجسمه های دیگه ایم هستن

بچه ها من تازه شروع کردم این بازی رو و یه مشکلی دارم ...
من levelup نمیشم :(
البته دلیلش رو میدونم چون نمیتونم illusion خودم رو قوی کنم.
الان هم وسط یه Quest هستم که این levelup نشدن باعث شده خیلی ضعیف باشم وسریع بمیرم.
می خواستم بدونم کاری هست که بتونم همین الان وسط همین Quest بتونم illusion خودم رو ببرم بالا که بتونم levelup بشم ؟

خيلي سادس! بايد بخوابي! اگر نخوابي lvl up نميشي... هر دفعه كه xp bar‌ ـت پر ميشه يكي دو ساعت بخواب بابا اون طفلك بيچاره خوابم لازم داره خوو :cheesygri

ببینم بهتر از این زره وجود داره یا این دیگه آخرشه؟!!
تو یکی از ماموریت های mages به نام mages staff میرم پیش یه مرد سفید پوش میگه برا من some wood بیار خودمم معنیشو میدونم ولی.... رفتید شما؟

وسط اون جزیره کوچک که سر ازش در میاری .. یک تابوت (جعبه .. مکعب .. غیره ) سنگی است .. چوب داخل اونه.

زده که کناره شمع ها بری
یه مجسمه زن هست
ساعت 6 صبح و 6 بعد هم رفتم
چیکار کنم؟؟

بین ساعت 6 شب و 6 صبح .

آقا من رفتم اين چوبه جادوی اين جنارو گرفتم بعد همرو دارم میکشم باهاش
اين ذره پوشا هستن آدم حسابيارو میگم...اونارم خيلی هاشون رو زدم کشتم
مشکلی که به وجود نمیياد؟
بيشتره جاها که میرم زودی ميان طرفم میگن stop......میگه يا بايد بری زندان
يا بايد بجنگی باهاشون..که من میجنگم میکشمشون..ولی چه سودی داره کشتن
اينا آخه.........

مشکلی که به وجود نمیياد؟
اينا آخه........
بابا تو خیلی دیگه باحالی!!
اینا نگهبانای شهر و درکل استان هستن.
اگه با اینا درگیر بشی Bounty ات میره بالا و اونا هم میفتن دنبالت.شاید الان به نظرت مهم نباشه.ولی یه موقع میبینی داری میفتی! میخوای بری توی شهر میفتن دنبالت حالا بیا و درستش کن....
بهترین راه هم اینه که بری پیش آرماند (توی واترفرانت.همون که از طریقش وارد Thieves Guild میشی) واز اون بخوای که در ازای نصف قیمت باونتی هات همه رو پاک کنه.
همین.
دیگه هم با مامورها در نیفت! البته فعلا.ماموریتا که ته بکشه دیگه وقتی میخوای بری خوشگذرونی اونموقع حال میده کشتن اینا!
باتشکر....

مشکلی که به وجود نمیياد؟
اينا آخه.........

:cheesygri
خوب برادر الان تو قانون شکن و فراری و Outlaw هستی ..
چرا خوب .. مشکل که زیاد به وجود میاد .. ممکنه این وسط زده باشی ملتی که ممکن بوده quest بدن رو کشته باشی .. همچنین الان هر جا بری میفتن دنبالت بکشنت .. اومدی دنیا رو نجات بدی نه اینکه نیزوی انتظامی رو از بین ببری .. :)

هز چی داری Drop کن .. بعد برو زندان یا اینکه جریمه بده . چون اگه جنس دزدی داشته باشی ازت میگیرند .. بعد بیا همه رو بردار .. یا اینکه اگه عضو Thieves Guild هستی برو و رشوه بده که پرونده ات رو پاک کنند.

من الان ذره و شميمشيره اينارو گرفتم..عجب شمشير قدرت مندی دارن اينا...
يدونه قدرتی باهاش میزنی میيفتن.......
حالا يه سؤال:
اگه من برم زندان اونوقت اين چوبه جادوی جنارو ازم نمیگيرن که؟
آخه با بختيه من اينه که وقتی میگه stop دوتا راه بيشتر ندارم..يا بايد برم زندان يا اين که باهاشون
بجنگم.......يه دفعه يادمه فقط گفت اگه پول بدی ازاد میشی که منم دادم بعد پشيمون شدم
زدم ياررو کشتم ..هم پولی که داده بودمو گرفم هم پولاشو برداشتم......
از اون موقع به بعد ديگه در خواست پول نمیکنن..میگه يه راست بايد بری زندان..حالا به قول شما
بايد برم پيشه ارمند....البته نميدونم کی هستو چی هست ولی پيداش میکنم
راستی بچها يه غاره هست که انتهاش يه روح ..رفتيد تا حالا؟ بعد روح میيفته دنبالتون
راهی نداره اين روحرو يه جوری بگيری واسه خودت؟؟ خيلی باهاله........
در ضمن من از اوله بازی تا آلان همش تو اين غارا میچرخيدم

کدوم جزیره؟!!!!!!!!!!!!!!! رو نقشه که علامت نمیده... چیکار کنم؟!!!!!!!!:cheesygri

ای بابا .. شما هم که معتاد به این علامت روی نقشه شدید .. :biggrin1:
میگه برو توی یک غار از ملت چوب بگیر دیگه .. که غار هم نزدیک Imperial City است به اسم Wellspring Cave
ته غار میرسه به جزیره .

http://oblivion.gamewikis.org/wiki/A_Mage's_Staff

ممنون گشتم پیدا کردم... فقط الان رسیدم به یه غار (یکی از ماموریت های Mages) فقط نمیدونم چیکار کنم... میگه روی دیوارا رو بخون ولیب وقتی میخونم اتفاقی نمیوفته... فهمیدید کجا رو میگم؟

ممنون گشتم پیدا کردم... فقط الان رسیدم به یه غار (یکی از ماموریت های Mages) فقط نمیدونم چیکار کنم... میگه روی دیوارا رو بخون ولیب وقتی میخونم اتفاقی نمیوفته... فهمیدید کجا رو میگم؟
وقتی همشون رو خوندی برو پیش همون مرده که قبل از اونجا هست تا برات ترجمه کنه
4 نوع جادو هست که باید به طرف اون ستون وسط بزنی

ببنید من این جادوها رو روی یه کاغد نوشتم ولی موجودیم از اونا فقط یکی بود... شاید من درست نفهمیدم... میشه اسم اون چند تا جادو که باید بزنیم بنویسید؟ :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or