The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

من اینجارو رد کردم
توی اون راه رو های پیچ در پیچ هستم
یک در زیر یک شومینه هست وقتی میری داخل از بالا پرت میشی پایین و کفش ها گم میشه بعد فلش میزنه که بری در خونه گری فاکس
بعدش معلوم نیست که چیکار کنم
چیکار کنم؟:confused: ؟؟

اون Elder Scroll رو برداشتی؟!
گری فاکس که خونه نداره . حالا همونجا که هست . میری میگه برو یک انگشتر بده به Lady Umbranox بعدش هم که ادامه ماجرا.

ببخشید دوستان این دروازه های آبلویوین که باید ببندیم چند تا هستن؟ من 21 تاشو پلمپ کردم... راستی ماموریت اصلیش همینه دیگه؟:confused:

خیر .. این ها همینجوری الکی در تمام سرزمین وجود دارند .. سری Quest های Path Of Dawn رو باید ادامه بدی .

یعنی 21 در الکی پلمپ کردم؟!!!!!! ای بابا... آخه سری کوئست اینی که گفتی رو ادامه دادم ولی الان میزنم که چیکار باید کنم جایی رو رو نقشه نشون نمیده...میشه کمک کنید؟ ممنون...:((

یعنی 21 در الکی پلمپ کردم؟!!!!!! ای بابا... آخه سری کوئست اینی که گفتی رو ادامه دادم ولی الان میزنم که چیکار باید کنم جایی رو رو نقشه نشون نمیده...میشه کمک کنید؟ ممنون...:((

آخه من الان چجوری بفهمم که کجای Quest ها هستی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

screenshot .. راهنمایی .. اون Quest الان چی بهت میگه؟!
سری Path Of Dawn الان چی نوشته؟!
آخرین Quest که توی این سری انجام دادی چی بوده !!!

بفرما:
من چند مرحله از این کوئیست the path of down رو انجام دادم حالا رسیدم به این مورحلش که نوشته:
Tar-meena thinks using the first word of each paragraph in the books may reveal a message I need to keep looking and see her this leads.
و هر چی این کوئیست رو میزنم علامتی رو نقشه نشون داده نمیشه... حالا باید چیکار کنم تا تکمیل بشه؟!!!!! راستی این نسخه جدید الحاقی که برا این بازی اومده بهتر از این نسخه هست یا ....؟!!!

اون Elder Scroll رو برداشتی؟!
گری فاکس که خونه نداره . حالا همونجا که هست . میری میگه برو یک انگشتر بده به Lady Umbranox بعدش هم که ادامه ماجرا
Elder Scroll این چی هست کجا باید برمی داشتم
وقتی کفش ها گم میشن ماموریت updateمیشه و درmap علامت میزاره برم همون جایی که
ماموریت رو از گری فاکس گرفتم بیرون خونه

Elder Scroll این چی هست کجا باید برمی داشتم
وقتی کفش ها گم میشن ماموریت updateمیشه و درmap علامت میزاره برم همون جایی که
ماموریت رو از گری فاکس گرفتم بیرون خونه

نباید از اونجا بپری پایین اول باید Elder Scroll رو بدزدی بعد به همون روش که انجام دادی از اونجا بری
باید تمام برج رو مخفیانه بری تا بتونی اون ES رو بدست بیاری تو برج که برسی به Library of Elder Scroll فک کنم اسمش همین بود اونجا کتابخونه ایه که اون طومار توسط مانک های کور نگهداری میشه برو داخل کتاب خونه (با هیچ کدوم از مانک ها نباید حرف بزنی ) یه میز گرد اون وسط هست سر صندلی جلو میز بشین تا مانک ها واست طومار رو بیارن بعد سریع ورش دار و از همون روشی که گفتی فرار کن

بفرما:
من چند مرحله از این کوئیست the path of down رو انجام دادم حالا رسیدم به این مورحلش که نوشته:
Tar-meena thinks using the first word of each paragraph in the books may reveal a message I need to keep looking and see her this leads.
و هر چی این کوئیست رو میزنم علامتی رو نقشه نشون داده نمیشه... حالا باید چیکار کنم تا تکمیل بشه؟!!!!! راستی این نسخه جدید الحاقی که برا این بازی اومده بهتر از این نسخه هست یا ....؟!!!

آهان.
خوب الان هر چهار قسمت اون کتاب Mythic Dawn Commentaries زو داری دیگه؟
یکی دو روز صبر کن بعد برو سراغ Tar-meena .. بهت میگه که رمز کتابها چیه. همینجوریش هم اگه همون اولین کلمه هر پاراگراف رو بگذاری کنار هم رمز در میاد.

ساعت 12 ظهر برو Green Emperor's Way .. پشت یکی از قبرها یک نقشه ظاهر میشه .. اون رو نگاه کنی ماموریت آپدیت میشه و محل قرارگاه Mythic Dawn Cult رو نشون میده.

ممنون ولی من سه تا انداختم دور... فقط نسخه چهارم کتاب پیشمه...
الان چیکار کنم؟ از کجا پیداشون کنم؟ راه دیگه ای نیست؟
راستی یه سیو از اولای بازی نگه داشته بودم اونو لود کردم تو اون کتابها رو نگه داشته بودم... ولی الان نزدیک به 30 ساعت بعد این مرحله من بازی کردم و نمیتونم دوباره به خاطر کتابها از اولش شروع کنم... کمممممممممممممککککککککککککککککککک:( :((

ممنون ولی من سه تا انداختم دور... فقط نسخه چهارم کتاب پیشمه...
الان چیکار کنم؟ از کجا پیداشون کنم؟ راه دیگه ای نیست؟
راستی یه سیو از اولای بازی نگه داشته بودم اونو لود کردم تو اون کتابها رو نگه داشته بودم... ولی الان نزدیک به 30 ساعت بعد این مرحله من بازی کردم و نمیتونم دوباره به خاطر کتابها از اولش شروع کنم... کمممممممممممممککککککککککککککککککک:( :((

ای بابا .. این کارها چیه میکنی .. حالا مهم نیست .. صبر کردی ببینی Tar-Meena چی بهت میگه؟!
ببین برای پیدا کردن رمز همه اون چهار تا کتاب رو میخواد یا نه؟!
به اون Green Emperor's Way سر زدی ببینی نقشه ظاهر میشه یا نه؟! یکهو دیدی اصلا کتاب ها رو نخواست و تونستی اون تیکه رو بپیچونی ...

ببین اینجا نوشته که این کتابها کپی هاشون کجا هستند .. اگه خواستی دوباره پیداشون کنی میتونی این جاها بری سراغشون.
http://oblivion.gamewikis.org/wiki/Mythic_Dawn_Commentaries

نباید از اونجا بپری پایین اول باید Elder Scroll رو بدزدی بعد به همون روش که انجام دادی از اونجا بری
باید تمام برج رو مخفیانه بری تا بتونی اون ES رو بدست بیاری تو برج که برسی به Library of Elder Scroll فک کنم اسمش همین بود اونجا کتابخونه ایه که اون طومار توسط مانک های کور نگهداری میشه برو داخل کتاب خونه (با هیچ کدوم از مانک ها نباید حرف بزنی ) یه میز گرد اون وسط هست سر صندلی جلو میز بشین تا مانک ها واست طومار رو بیارن بعد سریع ورش دار و از همون روشی که گفتی فرار کن
دستت درد نکنه ولی دیگه دیر شده من روی save هام save دادم و فکر نکنم بتونم کاری کنم
چند تا سوال دیگه داشتم
دراین ماموریت گیر کردم
BRUMA RECOMMENDATION
i need tounlock Jeanne,s desk in room up stairs in the bruma mages guild
and find her manual of spellcraft.if i bring it to volanar o,he s agreed
to help me find j,skar

expelled from the fighter guild
in order to be accepted back in to the figters guild i must collect
twenty bear pelt sand return them to vilena donton in chool
دراین ماموریتfighter guild با هر کدوم از افراد fighter guildحرف میزنم فقط یک چیز میگن تو map هم چیزی نمی زنه

ای بابا .. این کارها چیه میکنی .. حالا مهم نیست .. صبر کردی ببینی Tar-Meena چی بهت میگه؟!
ببین برای پیدا کردن رمز همه اون چهار تا کتاب رو میخواد یا نه؟!
به اون Green Emperor's Way سر زدی ببینی نقشه ظاهر میشه یا نه؟! یکهو دیدی اصلا کتاب ها رو نخواست و تونستی اون تیکه رو بپیچونی ...

ببین اینجا نوشته که این کتابها کپی هاشون کجا هستند .. اگه خواستی دوباره پیداشون کنی میتونی این جاها بری سراغشون.
http://oblivion.gamewikis.org/wiki/Mythic_Dawn_Commentaries

آره میگه برو 4 تا کتاب رو پیدا کن...نه سر نزدم ولی سر میزنم ببینم چی میشه... خیلی ممنون...فقط تو این لینک همش انگلیسیه و عکس هم نداره که سر در بیارم...:(( میشه کسی که بلده نگاه کنه مکانشو بگه تا اون کتابا رو گیر بیارم؟!

دستت درد نکنه ولی دیگه دیر شده من روی save هام save دادم و فکر نکنم بتونم کاری کنم
چند تا سوال دیگه داشتم
دراین ماموریت گیر کردم
BRUMA RECOMMENDATION
i need tounlock Jeanne,s desk in room up stairs in the bruma mages guild
and find her manual of spellcraft.if i bring it to volanar o,he s agreed
to help me find j,skar

in order to be accepted back in to the figters guild i must collect
twenty bear pelt sand return them to vilena donton in chool
دراین ماموریتfighter guild با هر کدوم از افراد fighter guildحرف میزنم فقط یک چیز میگن تو map هم چیزی نمی زنه

BRUMA RECOMMENDATION
این که واضحه:confused:
باید بری طبقه بالای Mages Guild ه Bruma و کتاب Manual of Spellcraft ه tounlock Jeanne رو از میزش بدزدی ببری واسه volanar

از فایترز گیلد انداختنت بیرون;) باید 20 تا Bear Pelt ببری واسشون تا دوباره برگردی به گیلد

دوستان من كركم ويروسيه كرك همين بازي رو ميخواستم ازتون خواهش ميكنم بيش از نصف بازيرو رفتم تازه فهميدم ويروسيه اگه ممكنه كركشو بذارين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or