The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

بابا منم Dvd تکین رو خریدم.... اصل بازی ...به همراه هر چی پچ بوده تو Dvd هست....
من همین پچ جدیده رو نصب کردم.. این پچ گویا یه گیلد جدید به بازی اضافه میکنه.... این گیلد حالا کجا هست؟؟؟

بچه ها یه expansion دیگه داره میاد با اسم Elder Scrolls IV: Shivering Isles
گیم اسپات گفته زمین و مکان های جدید با کوست های جدید ازافه میشه به ازافه ی 30 ساعت
game play
Shivering Isles due for release in Spring 2007 will feature new lands, quests, foes, and 30 hours of gameplay.

The Shivering Isles

ببخشید اگه بد ترجمه شده. از این بهتر نمیتونستم.

منبع : Gamespot
اولین بسته مکمل برای بازی پرطرفداری The Elder Scrolls IV: Oblivion در حال آمدن است,گزارش مجله های انگلیسی PC Gamer , PC Zone این عنوان را از قبل اعلام کرده که این اضافه شونده به تنهایی مثل The Knights of the Nine فروخته خواهد شد.

این اضافه شونده Shivering Isles (جزایر لرزان) نامیده شده. اولین اضافه شونده کامل Oblivion یک سرزمین جدید بزرگ را برای گردش فراهم خواهد کرد؛ جزیره ها؛ جاهایی که همچنین قلمرو دیوانگی (Realm of Madness) نامیده میشوند. در یک محیط شمالی (Mania) و یک محیط جنوبی (Dementia) تقسیم خواهند شد. یک شهرک به نام Split در Mania-Dementia فقط دو شهروند دارد(!)؛ و یکی از کوئست ها حل این معماست!.

جزایر لرزان از یک دروازه که در یک مجسمه عجیب که در یک جزیره کوچک قرار دارد که داخل آب در Niben Bay نزدیک شهر Bravil است قابل دسترسی می باشند.
بازیکنان قادر خواهند بود که آزادانه بین دو مملکت Cyrodiil (سرزمین اصلی بازی!) و جزایر لرزان حرکت کنند.

این بسته مکمل بیشتر از 30 ساعت گیم پلی جدید را همراه با خط داستانهای کوئست های شاخه به شاخه شامل خواهد بود؛ و چشم انداز بازی بر اساس تصمیمهایی که بازی کن ها در بین ماجراجویی ها انجام میدند تغییر خواهد کرد. همچنین موجودات و سیاه چالها و کوئست های جدید اضافه خواهند شد. دو غول جدید دروازه بان خواهند بود!!!! , یک موجود شبیه آدم جدید که ساخته شده از تیکه های دوخته شده بهم بدن انسان!. و شوالیه های Order که از ریشه درختان ساخته شدند!.

بسته مکمل عرضه شده در نوامبر؛ نسخه کامپیوتر Knights of the Nine شامل یک کوئست چند بخشی جدید بود؛ مثل همه بازی های قبلی که با دانلود کردن آپدیت میشوند. Knights of the Nine برای Xbox360 هم بعنوان یک موجودی دانلود در Xbox Live عرضه شد و در نسخه PS3 هم خواهد بود.

یک سخنران شرکت Bethesda Softworks وجود این بسته الحاقی را تایید کرد اما جزئیات بیشتری درباره بازی تابحال ارائه نکرده است.

اقايون كمك:
من اين كوئست هستم:
quest.jpg

داستان از اين قراره كه بايد يه مجسمه رو تو كمد يه "dark elf" كه تو عكس اسمش هست قرار بدم بعد برم به يه گارد ارشد امپراطور به اسم hieronymus lex بگم كه اين مجسمه تو كمد خونه اين dark elf هست اما بعد از گفتن با پيغام زير مواجه ميشم:

خيلي كارا كردم تا شايد اين جوابو نده...رفتم زندان،رفتم كليساو.. اما همچنان رو حرفش محكم وايساده لعنتي
97.gif

آقا کسی نیست به من بد بخت بگه این گیلد جدی که اسم پچش knights of the nine هست... رو وقتی نصب کردی به کجای بازی مراجعه کنی تا این گیلد رو پیدا کنی؟؟؟

اعتبار؟! بيشتر راهنمايي ميكني؟
مخشو بالای 70 بزن فکر کنم حل بشه...
در ضمن ببین اگز گزینه ای تو قسمت گفتگو اگر چیزی در مورد اون دارک الف هست بهش بگو

مخ زدن یعنی اینکه یه کاری کنی بیشتر دوستت داشته باشه .
برای اینکار وقتی داری باهاش حرف میزنی ، یه آیکون پایین سمت چپ هست ، اونو بزن.

یه دایره میاد که طرز استفادشو بچه ها 300 دفعه توضیح دادن ؛ اگه بلد نیستی یه سرچ بکن پیدا می کنی.;)

بچه ها یه چیز عجیب شخصیتی که دارم باهاش بازی میکنم انگار داره به vampire تبدیل میشه چشماش قرمز شده سورتش داره سرخ میشه یکم هم ازش دود میاد این خوبه بده لطفا یه توضیحی بدید

من که خودم توی این 4 ،5 ماهی که دارم بازی میکنم تا حالا خون آشام نشدم.

ولی اینکه چجوری خوب شی رو یکی قبلا توضیح داده بود : ehsan_62

باید بگم که توی یکی از مراحلی آزادی که داری نوشته Cure Vampire
اول میری پیشه یه مردی(اسم مرده RAMINUS POLUS هستش توی ARCANE UNI) ، یه داستانی برات تعریف میکنه که زنش هم همینطوری شده و یک زنی را میشناسه که میتونی اینا علاج کنه، آدرسش را توی Map بهت میگه با پای پیاده یا با اسب میری اونجا (چون هنوز مکان غیر معلومی هست نمیتونی Travel کنی) بعد یه سری چیزا میگه باید تهیه کنی که یکیش اینه که یک خون آشاما باید بکشی و خاکسترش را بیاری براش من لیست اون مواد را دارم
6 تا دونه سیر (garlic)
5 تا گل اگر اشتباه نکنم بنفشه (nightshade)
یه خنجر هم بهت میده که باید خون یک موجودی به نام Argoanian را باهاش بگیری در واقع باید یه ضربه با این خنجر بهش بزدی ، این موجود کلش مثل اژدهاست ولی بدن انسان (گرچه انسان محترمی هستش ) توی شهر ها خیلی پیدا میشه ، البته وقتی که بهش ضربه میزنی پلیس جرمیت میکنه (لوازمی را که داری بزار توی یک جعبه و یاد باشه که دقیقا کجا میزاریشون چون وقتی که پلیس دستگیر کنه ( همون گاردها) لوازمی را که دزدیدی را ازت میگیره ، بعد که جرمیه دادی بر گرد وسایلتا بردار ، خلاصه میری پیشه پیره زنه و برات 2 تا از این دارو درست میکنه یکیش را خودت میخوری یکیش را میبری پیشه اون مرده که به زنش بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or