The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

آقایون من الان یه جای بازی هستم اگه میشه به این عکس یه نگاه بندازید باید چیکار کنم ممنون
2rzwg2w.jpg

باید همه ی مامورای میتیک دان (اونایی که Robe قرمز میپوشن) رو بکشی. این چیزیه که کوئست میگه...

آقایون ممنون
من یه جای دیگه بازی گیر کردم یه مجسمه زن هستش 3 نفر هم هستند انگار یه مراسم انجام میدن نمیدونم چیکار کنم به عکس پایین یه نگاه بندازید اگه میشه کمکم کنید ممنون
452p0k9.jpg

آقایون ممنون
من یه جای دیگه بازی گیر کردم یه مجسمه زن هستش 3 نفر هم هستند انگار یه مراسم انجام میدن نمیدونم چیکار کنم به عکس پایین یه نگاه بندازید اگه میشه کمکم کنید ممنون

ببین سمیر جان .
یه چند تا راهنمایی بهت میکنم که فکر میکنم بدردت بخوره ;) :

شما هر کوئستی داشتی دیالوگ ها رو نزن بره و گوش کن ، علاوه بر این وقتی F4 رو میزنی یه قسمتی داره به نام Active Quest .
اونجا برو کاملا توضیح داده چکار باید بکنی.
بالاش هم دکمه ی Map رو اگر بزنی نشونت میده کجا باید بری...
هر هدفی هم داری با علامت سبز یا قرمز توی نقشه مشخص میشه و توی بازیاز پایین صفحه هم میتونی بفهمی که به کدوم طرف بری...

امیدوارم کمکت کرده باشم.

کسی نیست کمکم کنه؟

تو این کوئست باید برای مجسمه glow dust ببری راهشم همونطور که دوستان گفتن کشتن اون نورهاست حواست باشه که فقط اسلحه های silver به اونا اثر میکنه اگه اسلحه silver نداری از طلسم flare استفاده کن که همه دارن. بعد از کشتنشون اون چیزایی که ازشون میفته بردار و موقع غروب یا طلوع خورشید بذار پای مجسمه تا مجسمه باهات حرف بزنه.

سلام
بچه ها من یه چند وقتی بود میخواستم در مورد همه ی اضافه شونده ها با عکس توضیح کامل بدم ، ولی بدلیل امتحانات وقت نداشتم . پس این کار رو موکول میکنم به بعد از امتحاناتم و اون موقع 2 تا مقاله تحویلتون میدم. ;)
1- راهنمای ابتدایی بازی آبلیویون : اینجا با عکس چیز های ساده و ابتدایی و کلی بازی رو میخوام آموزش بدم تا کسایی که بدلیل گستردگی بازی جرئت نمیکنن طرف بازی بیان ، یا طرف بازی اومدن ولی در درک برخی مسائل مشکل دارن ، راهنمایی بشن.(که البته آماده کردنش کمی طول میکشه)
2 - شرح اکسپنشن هایی که نصب کردم و چیزهایی که هرکدوم به بازی اضافه میکنن با عکس (که عکسهاش آمادن فقط مونده مطلب بنویسم)

خوب .
ولی یه چیزی توی بازی دیدم ، نتونستم خودمو تا بعد از امتحانا نگه دارم ! باید همین الان میگفتم ! :cheesygri

یادتونه توی بازی رایانه یه چیزایی در مورد کَشتی گفته بود ... ؟؟؟
با نصب یکی از اکپنشن ها ، یک کشتی دزدان دریایی درب و داغون توی غارهای زیرزمینی کنار یکی از رودخانه ها پیدا میکنید.
بعد از یکسری کارها که باید انجام بدید ، میتونید براش خدمه استخدام کنید. :eek:
جالبه ، نه ؟
کسایی که میتونید استخدام کنید : یک مال فروش - یک پیکان ساز - یک مامور امنیتی - یک جاسوس خبره
این خدمه ها می تونن هر هفته یک بار به ماموریت غارت کردن برن و یه جایی رو غارت کنن (البته یکیشون توی کشتی میمونه و مال فروش هم که اصلا کاری به این کارها نداره)
من زدم برن ماموریت و یک هفته صبر کردم تا اومدن. بعد رفتم توی کشتی رو نگاه کردم پر شده بود از انواع تیر و شمشیر و زره و ...
علاوه بر این توی اتاق کاپیتان (اتاق ما ) برامون سهممون رو میذارن.
من رفتم توی اتاق و دیدم 2000 سکه گذاشتن توی جعبه ی کنار تخت ! بیشترین پولی که تا حالا یکجا توی صندوق دیده بودم ! :cool:
2K
بعد زدم دوباره برن ماموریت ، گفت هر بار که از ماموریت برمیگردیم باید یک روز استراحت کنیم .

من که رسما خیلی حال کردم!

امیدوارم شما هم لذت ببرید.
enjoy it ...:love:

وحید جون مشه بیشتر در مورد این اکستنشن توضیح بدی؟؟؟
تو این dvd جدیده هست این اکستنشن؟؟؟
بعضی از شرکتها اون رو با بازی اصلی در یک DVD عرضه کرده اند اما خود اون تو یک CD هم جا میشه که البته تشکیل شده از خود Knight of the Nine و چند مرحله جدید .
من اون رو بازی کرده و تموم کردم . جالب بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or