The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

وااااااااای دوباره اررور داد
فکر کنم مال اینه که Dep را فعال کردم (data Execution Prevention) یه بار Reboot میکنم ببینم درست میشه یا نه
شما میتونی Unzip کنی ؟
اگر میشه Unzip شدش را برام Up کن خیلی ممنون میشم

سلام بچه ها.
من یک کرک فارسی برای این بازی ساختم.
این فایل رو همون جایی که Oblivion رو ریختید بریزید.
بعد روی دکمه ی کرک کلیک کنید.
(در ضمن یه کپی از فایل اصلی OBLIVION.EXE بگیرید نا در صورت مشکل جایگزین کنید)
در ضمن من خودم این پچ جدید رو دارم و این کرک هم برای همون پچ هست و کاملا هم سالمه .
لینک دانلود

سلام
جواب سوال قبلی رو که ندادین ... بیخیال ! حالا توی یه مشکل بزرگم!!! :(
هرجا که میرم میخوابم. وقتی بیدار میشم خوناشام (vampire) ام میکنه!!!
شما هم اینجوری شدید؟ :( :((

نوشته شده توسط SHvIRUS:
سلام
این پست رو بخون
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=44869&postcount=274

این فایلOblivionLauncher وقتی اجرا میکنم همه چیزیش غیر فعاله به جز سایت ELDERSCROLLS،COM
نمیتونم وارد تنظیمات OPTION بشم خیلی بهش احتیاج دارم

احسان احیانا بازی رو از رو DVD یا CD کپی نکردی رو هارد؟اگه آره که خوب باید بری نسخه اینستالی رو پیدا کنی،اگه هم نه یه بار Install/Uninstall کن.

نوشته شده توسط SHvIRUS:
سلام
سلام
توی Dark Brotherhood بعد از اینکه کارت با اون خون آشامه Vincent Valchieri نموم میشه، بهت پیشنهاد میده که اگه دوست داری تو رو تبدیل به خون آشام کنه و تو رو از این نعمت :-" برخودار کنه.
اگه بهش جواب مثبت بدی میگه دفعه ی بعدی که بخوابی میاد سراغت و گازت می گیره تا به خون آشام تبدیل بشی. وقتی هم از خواب بیدار می شی یه کادر باز میشه و بهت می گه که رد یک گاز گرفتگی روی گردن کاراکترت هستش و 3 روز زمان می بره تا خون آشمامیت کامل بشه.
برای رفع این مشکل دو راه داری:
1: اینکه از Save های قبلی لود کنی و به وینست در مقابل اهدای Gift خون آشامی پاسخ منفی بدی. که این باعث میشه Quest تبدیل به خون آشام شدنت به حالت معلق در بیاد تا با ادامه ی مراحل Dark Brotherhood و ...
2: اینکه بعد از خون آشام شدن بری دنبال Vampirism Cure که یکی از دوستان در چند صفحه ی قبلی بطور کامل توضیح داده بودش.

لام
توی Dark Brotherhood بعد از اینکه کارت با اون خون آشامه Vincent Valchieri نموم میشه، بهت پیشنهاد میده که اگه دوست داری تو رو تبدیل به خون آشام کنه و تو رو از این نعمت برخودار کنه.
اگه بهش جواب مثبت بدی میگه دفعه ی بعدی که بخوابی میاد سراغت و گازت می گیره تا به خون آشام تبدیل بشی. وقتی هم از خواب بیدار می شی یه کادر باز میشه و بهت می گه که رد یک گاز گرفتگی روی گردن کاراکترت هستش و 3 روز زمان می بره تا خون آشمامیت کامل بشه.
من بعد از grand champion شدن توی آرنا که اون یارو اومد بخوابم و گفت بیا عضو dark brothershit شو پیشنهادشو قبول نکردم. و اونی رو که گفتن بکشم تا عضو گروه شم رو نکشتم.(خیلی +ام :cheesygri )
اما وقتی میخوابم بعد از خوابم مینویسه که خواب دیدی یه نفر اومده بالای سر یکی که خیلی آروم رو تخت خوابیده و گازش گرفته بعد که چهره طرف که خوابیده رو دیدی متوجه شدی که صورت خودته و با جیغ از خواب پریدی !!!! :eek:
: اینکه از Save های قبلی لود کنی و به وینست در مقابل اهدای Gift خون آشامی پاسخ منفی بدی. که این باعث میشه Quest تبدیل به خون آشام شدنت به حالت معلق در بیاد تا با ادامه ی مراحل Dark Brotherhood و ...
2: اینکه بعد از خون آشام شدن بری دنبال Vampirism Cure که یکی از دوستان در چند صفحه ی قبلی بطور کامل توضیح داده بودش.
توی گیم اسپات دیشب تاپیک زدم و پرسیدم دو ثانیه بعد جوابمو دادن!!!
یکیشون گفت از سیو قبل از خوناشامیت لود کن بازی رو برو توی کلیسا دعا کن بعد هم همونجا بخواب... :confused:

احسان احیانا بازی رو از رو DVD یا CD کپی نکردی رو هارد؟اگه آره که خوب باید بری نسخه اینستالی رو پیدا کنی،اگه هم نه یه بار Install/Uninstall کن.

نه کاملا به صورت INESTALL ریختم روی هارد

==============================
شایان جان مشکل شما از DARK BROTHERHOOD نیست
شما اگر با یک VAMPIER توی یکی از معدن ها درگیر بشی بهت ضربه بزنه
در واقع باهاش CONTACT پیدا میکنی و بالای صفحه مینویسه که شما با یک ومپایر تماس پیدا کردی
از اون به بعد حدودا یادم نیست ولی فکر کنم 3 شب طول میکشه که تبدیل به یک ومپایر بشی ، شبای دیگه هم یه سری از خصوصیت ها تا بعد از بیدار شدن بهت گزارش میده
شما باید مرحله ی CURE VAMPIERISM را تموم کنی بعد پیره زنه بهت میگه که من به اندازه ی زیادی از این دارو را درست کردم هر موقع که خواستی بیا از من بخر
با این معجون مشکلت حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or