The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

سلام

1- تو Questـئه به اسمه Search your Roots یا یه همچین چیزی، باید 10تا از گیاه Ninroot پیدا کنم، رفتم جایی که گفته ولی فقط 4تا پیدا کردم.

2- کلی گل و گیاه و مواد غذایی جمع کردم، اونایی که شبیه هم هستن رو وقتی قاطی میکنم باهم معمولا نتیجه خوبی نمیده، پیشنهادی در این مورد دارین که چیا رو قاطی کنم بهتره؟

سلام

1- تو Questـئه به اسمه Search your Roots یا یه همچین چیزی، باید 10تا از گیاه Ninroot پیدا کنم، رفتم جایی که گفته ولی فقط 4تا پیدا کردم.

2- کلی گل و گیاه و مواد غذایی جمع کردم، اونایی که شبیه هم هستن رو وقتی قاطی میکنم باهم معمولا نتیجه خوبی نمیده، پیشنهادی در این مورد دارین که چیا رو قاطی کنم بهتره؟

Nirnroot رو اگر خوب بگردی پیدا میشه . کلا هرجا اب دیدی اونجا رو بگرد کنار برکه ها دریاچه رود خانه و اینطورجاها

wow،این تاپیک هنوز مشتری داره،:eek:
یادمه 2 سال پیش این بازیو خورده بودم.189 ساعت از وقتمو روی این بازی گذاشتم.
فقط می تونم بگم شاهکار بود.یادش بخیر.:love:

کنار آب که همیشه هست .. اونجایی که توی خود Quest نشون میده یک چند تایی هست.
به جز اون همون جور که کورش گفت توی خونه ها رو هم بگرد.. توی اکثر خونه ها معمولاً یک گلدونی هست که توش Nirnroot ـه .. یک چیزی حدود یک هفته از زمان داخل بازی هم گذشت میتونی برگردی و جاهایی که توی طبیعت چیدی، دوباره احتمالاً سبز شده .. شاید هم وقت بیشتری باید صبر کرد ولی خوب دوباره سبز میشن .. در مورد داخل گلدون چیزی نمیدونم که باز هم سبز میشند یا نه.

...
اولآ باید در کیمیاگری (یا هر چی که هست!) مهارت داشته باشی.
دومآ اگه تونستی لوازم کیمیاگریت (4 تا هستن) باید کامل و همین طور به روز باشه... مثلآ وقتی شما لولتون +20 هست فکر کنم بتونید وسایل کیمیاگری با پیشوند Master هم پیدا کنید یا بخرید.
سومآ هر چی رو با هر چی قاطی نکنید... بعضی Effect ها در بعضی مواد هستن که خیلی با ارزش هستن و کم یاب. مثل (فکر کنم) اثر افزاینده سرعت در گلابی و night eye در هویج و shield در سیب زمینی و مخصوصآ قارچ ها و ...!!
البته اگه یه کیمیاگر حرفه ای بشی می تونی یه شبه با فروش محصولات خودت(!) پولدار بشی!!
و صد البته طرفداران کلی نرم افزار بابت همین سوال شما طراحی کردن... یه گوگل سرچ لازم شد!!!

سلام

تو یه quest به اسمه Paranoid، آخرین قسمتش میگه که فلانی رو بکش، میخواستم ببینم راهی هست که مثله بازیه Thief بشه مثلا قایمکی یه میوه سمّی گذاشت سر راهش که اونو بخوره و بمیره؟ جنگ رو در رو که همیشه نگهبان ها رو خبر میکنه.

سلام

تو یه quest به اسمه Paranoid، آخرین قسمتش میگه که فلانی رو بکش، میخواستم ببینم راهی هست که مثله بازیه Thief بشه مثلا قایمکی یه میوه سمّی گذاشت سر راهش که اونو بخوره و بمیره؟ جنگ رو در رو که همیشه نگهبان ها رو خبر میکنه.
اگه انقدر حوصله داری این کارو بکن:
تمام کارای یک روزش رو زیر نظر داشته باش. کی می خوابه... که موقع خواب که سپرهاش رو در میاره بکشیش... کی غذا می خوره... که سیب رو میزش بزاری تا بخوره که احتمالش کمه...
البته اگه تیر انداز ماهری باشی خیلی بهت کمک میکنه...

نه دیگه ولش کردم.
یه چیز دیگه، من اولای بازی هستم و تو یه Questـه رفتم تو یه دروازه Oblivion ! میخواستم ببینم احیانا زود نرفتم اونجا؟!

من Guide دارم و بلدم سرچ کنم ولی تو اینطور چیزا خیلی Spoiler هست واسه همین مزاحم بچه ها میشم.

شما لول 1 هم باشین مثل آب خوردن می تونید دروازه Oblivion رو ببندید... اگه هم منظورتون Quest نجات کاواچ یا یه همچین چیزایی هست میتونید همون اول ورود اون گارد بدبخت زنده تو دروازه رو مجبور کنید دنبالتون بیاد.
پ.ن: با Wait هم می تونی جون دوستانی که دنبالت میان رو 100% کنی.

نه دیگه ولش کردم.
یه چیز دیگه، من اولای بازی هستم و تو یه Questـه رفتم تو یه دروازه Oblivion ! میخواستم ببینم احیانا زود نرفتم اونجا؟!

من Guide دارم و بلدم سرچ کنم ولی تو اینطور چیزا خیلی Spoiler هست واسه همین مزاحم بچه ها میشم.

لازم نیست همه دروازه ها رو ببندی فقط فکر کنم 9 تا بودن که نزدیک شهر ها باز میشدن و باید میبستی بقیه که
اینور اونور باز میشن رو ببندی یا نه فرقی نداره
اول در وازه ای که حتما باید ببندی هم کنار شهر کواچ هست وگرنه وقتتو تلف نکن

آقا من یه مشکلی با این خون آشام شدنم دارم:

من پارسال بازی رو تموم کردم و 3 بار هم تاحالا خون آشام شدم اما معمولا این مشکلو دارم. بعد از اینکه ویسنته منو گاز گرفت، میگه سه روز صبر کن (یا بخواب) تا تبدیل به خون آشام بشی. نشانه اش هم اینه که هرشب کابوس میبینی.:>
اما برای من هیچی نمیاد. =((
چیت God mode رو غیرفعال کردم، همه داروهام رو هم یه جا گذاشتم. اما هیچ تاثیری نداشت. کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟؟ :-/

ویرایش: راستی من یه khajiit هستم، تاثیری که نداره؟ :دی

آخرین ویرایش:
مشکل بالا حل شد. :d
---------------------------------------
یه سری سوال برام راجع به نصب این مدها برام پیش اومده. کسی میتونه به صورت جامع بهم بگه معمولا چجوری باید نصبشون کنیم و اطلاعات مربوط به اونها.
من رفتم توی سایت tesnexus چیزای جالبی پیدا کردم. مثل اینها:
نمیدونم چه سوالی در این باره بپرسم. خودتون هرچی میدونید بگید ;):d
و یه مسئله دیگه، کسی لینک این زره رو داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or