The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

توی عکس زیر محلش مشخص کردم بری اونجا اون 7 تا رو از بقیه جدا کرده (اول از همه هستند) دکمشم الان یادم نمیاد شاید F3 بوده...

169rh5h.jpg

میشه تغییر داد ولی با چیت !
و اهمیت زیادی داره همچنین نژادی که انتخاب می کنی (خودم 3/4 بار بازی رو از اول شروع کردم وقتی 50+ ساعت بازی کرده بودم! ... البته دلایل مختلفی داشت ... هربار هم به یه مقدار توی Skill هاش تغییر دادم)
برای اطلاعات بیشتر می تونی صفحات قبل تاپیک رو بخونی که فکر نکنم دیگه برات مشکلی بمونه :-"

توی عکس زیر محلش مشخص کردم بری اونجا اون 7 تا رو از بقیه جدا کرده (اول از همه هستند) دکمشم الان یادم نمیاد شاید F3 بوده...
عزیزم این 7 تا Skill برای هر فرد متفاوت هست. برای دیدنشون هم Tab رو بزن. بعد فکر کنم زبانه سومی باشه. دو تا گروه هست. اولی اصلی ها و دومی فرعی ها هست. خیلی هم مهم هستند. از این جهت که تنها با پیشرفت کردن در Skill های اصلی Level Up میشی.

اقا یه سوال داشتم تو راهنمای بازی گفته بود که از 21 skill گیم می تونیم اول گیم 7 تاشنو انتخاب کنیم و می شن 7 skill اصلی ..من یادم نمی یاد اول بازی چیارو انتخاب کردم..الان از کجا بفهمم که چیارو انتخاب کردم و ایا می شه بعدا هم این skill هارو تغییر داد..انقدر این ها اهمیت دارن که دوباره بیام از اول بازی کنم!؟
تو بازی 21 مهارت (Skill ) وجود داره، بسته به Class ی که انتخاب می کنی (و می تونی Custom Class هم بسازی ) هفت تاشون می شن Major Skill ، برای Level Up شدن باید این هفت تا رو افزایش بدی، در ضمن هر مهارت زیرمجموعه ی یک Attribute است ، که در طول مدتی که داری Major Skill هاتو زیاد می کنی نسبت به زیاد شدن هر مهارت می تونی Attribute ها تو در موقع Level Up شدن افزایش بدی. بهترین نوع Level Up شدن اینه که بتونی سه تا از Attribute هاتو پنج تا افزایش بدی. نسبت افزایش Attribute به Skill هم به این صورته:
1-0 افزایش مهارت:1 Attribute
2-4 افزایش مهارت:2 Attribute
5-7افزایش مهارت:3 Attribute
8-9 افزایش مهارت: 4 Attribute
10+ افزایش مهارت:5 Attribute

برای تغییر دادن کلاس و مهارت ها هم یه سری Cheat هست، ولی سعی کن ازشون استفاده نکنی و تو هر سیو یه شخصیت با توانایی های خاصشو به لول های بالا برسونی.

یه چیز دیگه هم اینکه سعی کن همیشه موقع Level Up شدن Attribute ها تو حداقل دو سه تا افزایش بدی چون با بالا رفتن Level خیلی چیزها تغییر می کنه.
هر چی لولت بالاتر بره :
1-دشمنانت قویتر می شن، مثلا دشمنایی که سر یه Oblivion Gate می بینی تغییر می کنن و مبارزه باهاشون سخت تر می شه.
2-بیشتر آیتم های جادویی و ارزشمند پیدا می کنی که خیلی خوبه.
3-قفل ها سخت تر می شن، مثلا وقتی به لول 15 می رسی اکثر قفل ها پنج تایی می شن.
4- جایزه هایی که برای انجام Quest ها می گیری بهتر و ارزشمند تر می شن.

سلام

لطفا يكي از دوستاني كه Knights of the Nine رو بازي كرده راهنمايي كنه.;)

1-من توي يكي از كوئست هاي Knights of the Nine بدجور موندم

توي اين ماموريت بايد بري سپر اون قهرمان رو پيدا كني.(گرز و زره و كلاه خود و چكمه هاش رو پيدا كردم)
يكي از روح ها ميگه بايد بري توي يه قلعه. من هم رفتم توش و همه دشمنها رو كشتم ولي هر چي گشتم راهي براي ادامه پيدا نكردم همه درها بسته هستند. چه كار كنم؟

2- وقتي ماموريت هاي ناجوانمردانه و خلاف شرع:-" انجام ميدم اشياي مقدس ( مثل وسايل همون قهرمانه) رو ديگه نميشه استفاده كنم و توي انجام ماموريت ها مشكل ايجاد ميكنه.
بايد دوباره برم به معبدهاي خدايان (nine) و طلب بخشش كنم؟

ممنون از 3 تا دوستی که راهنمایی کردن دیگه بازی اومده تو دستم برم یه نگا به skill اصلی بندازم اگه خوب نبود که از اول بازی کنم یه سوال دیگم داشتم به جز استفاده از مربی برای levele up کردن alteration چجوری می تونم اونو ارتقا بدم!؟ هر کاری می کنم رو 14 مونده!!!

-من توي يكي از كوئست هاي Knights of the Nine بدجور موندم

توي اين ماموريت بايد بري سپر اون قهرمان رو پيدا كني.(گرز و زره و كلاه خود و چكمه هاش رو پيدا كردم)
يكي از روح ها ميگه بايد بري توي يه قلعه. من هم رفتم توش و همه دشمنها رو كشتم ولي هر چي گشتم راهي براي ادامه پيدا نكردم همه درها بسته هستند. چه كار كنم؟

2- وقتي ماموريت هاي ناجوانمردانه و خلاف شرع:-" انجام ميدم اشياي مقدس ( مثل وسايل همون قهرمانه) رو ديگه نميشه استفاده كنم و توي انجام ماموريت ها مشكل ايجاد ميكنه.
بايد دوباره برم به معبدهاي خدايان (nine) و طلب بخشش كنم؟
1. این قسمت فکر کنم یه مهما هست که 4 تا ردیف سه تایی سنگ هست که اگر از رو بعضی هاش بپری صدای خاصی میده.
از رو اونا اگه طوریی بپری که به زمین نخوری و روی سنگ فرود بیای در باز میشه.
2. بله. باید همین کار رو بکنی ! :cheesygri
چجوری می تونم اونو ارتقا بدم!؟ هر کاری می کنم رو 14 مونده!!!
با استفاده از Spell های Alteration مثل باز کردن قفل و ...
توی قسمت Spell هات زیر هر Spell نوشته School : Something که واسه پیشرفت کردن در Alteration باید School : Alteration رو انتخاب کنی.

:ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :cursing: :cursing: :cursing:

ديگه اين بازي مغز و اعصابم رو....

انقدر باگ و اشكال داره . هر جاييش رو درست ميكنم باز هم خرابه دو هزار دفع از اول نصبش كردم ولي تمام اشكالات و بدبختي ها توي save بازي ميمونه:eek:

يعني هر كاريش هم بكنم Save هام خرابه....

قبلا هم گفتم از وقتي Mode ها رو نصب كردم fighter guild و Arena خراب شدن

كسي نميتونه كمك بكنه؟؟؟

1. بازی رو دوباره نصب کن.
2. کرکش رو نریز به جاش Patch 1.2 رو نصب کن.
3. با یه Save جدید بازی کن.
تنها راهش همینه. عجیبه چون من تا حالا چنین اشکالی ندیده بودم.

به خاطر major skill ها ... دوباره از اول شروع کردم
منم تجدید خاطرات :love:
اگه خاطرتون باشه اول بازی که پادشاه میمیره وقتی می خواد کلا از اونجا خارج بشه می پرسه که می خوایedit کنی brith و skill و face ...دقت کنید نوشته fade نه face :laughing:
یه زندانی هست تو زندان قصره می شه ازادش کرد!؟البته جز questها نیست همین جوری می پرسم چون وقتی رو درش کلیک می کنم می نویسه کلید می خواد پس حتما می شه! بعد نصفه شب رفتم تو اتاق زندان بانها وقتی موقع خواب می گردیشون کلید همراهشه ولی بیدار می شه...راهی نیست بشه ازادش کرد اگه اشتبا نکنم تو prison empire هستش

آخرین ویرایش:
یه زندانی هست تو زندان قصره می شه ازادش کرد!؟البته جز questها نیست همین جوری می پرسم چون وقتی رو درش کلیک می کنم می نویسه کلید می خواد پس حتما می شه! بعد نصفه شب رفتم تو اتاق زندان بانها وقتی موقع خواب می گردیشون کلید همراهشه ولی بیدار می شه...راهی نیست بشه ازادش کرد اگه اشتبا نکنم تو prison empire هستش
اون زندانی آزاد نمی شه . توی Quest های Dark Brotherhood باید اونو بکشی، کلید هارو هم باید از گارد ها Pickpocket کنی یا از روی میزی که ته راهرو زندان هست برداری.

سلام ! میگم هنوز راهی نیست آنتی آلیاسینگ و HDr رو با هم فعال کرد ؟

با کارت گرافیک های سری 8 و بالاتر می شه. یعنی اونایی که Shader Model 4.0 دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or