The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

فکر کنم توی کوست Blood of the daedra مشکل همه تو اینه که اول بازیه ومعمولا همه Level1 هستن و برای این کوست باید level2 باشن در غیر این صورت همه چی واضحه:thinking:

بچه ها هرکی خواست واسه بازی MOD دانلود کنه من دیروز این سایتو پیدا کردم واسه همه بازی ها هم MOD داره
/http://www.moddb.com
اول باید عضو شین البته :biggrin1:

سلام
دوتا سوال مخصوص روکی ها:
چند وقتیه این دیالوگ ها انقدر تند میگزرن که اصلا وقت نمیشه بخونمشون کسی میدونه چطور میشه کند ترشون کرد؟
این نقشه انقدر بزرگه که باید دوساعت دنبال یه جاهایی گشت راهی برایه زوم اوت نداره؟

سرعت دیالوگها کاملا مناسبه...من خودم حتی سریع میخونم و بعد ردشون میکنم!...نه آپشن اونجوری نداره.
زوم آوت؟؟؟ دنبال چه جاهایی؟؟
اگه دنبال آبجکتیو ماموریتتون میگردین کافیه روی دکمه Map بالای هر ماموریت کلیک کنین.
باتشکر....

يكي از كوئستهاي mages guild هستش كه بعد از اين كه ومپايرهاي معدن رو ميكشيم ميگه بايد حالا با vampire hunter ها معامله كنيد كه وقتي باهاشون صحبت ميكنم باهام حرف نميزنن بايد چيكار كنم

سرعت دیالوگها کاملا مناسبه...من خودم حتی سریع میخونم و بعد ردشون میکنم!...نه آپشن اونجوری نداره.
زوم آوت؟؟؟ دنبال چه جاهایی؟؟
اگه دنبال آبجکتیو ماموریتتون میگردین کافیه روی دکمه Map بالای هر ماموریت کلیک کنین.
باتشکر....
سلام
ممنون ولی اینا رو خودم میدونم
در مورد سرعت دیالوگ خیلی خوب بود ولی از دیروز یه دفعه انقدر سریع شده که هیچی رو نمیتونم بخونم:eek:
در مورد دکمه مپ هم میدونم ولی بعضی وقتها میخوام همینطوری برایه گردش به جایی برم باید 2 ساعت رو نقشه بگردم:((

يكي از كوئستهاي mages guild هستش كه بعد از اين كه ومپايرهاي معدن رو ميكشيم ميگه بايد حالا با vampire hunter ها معامله كنيد كه وقتي باهاشون صحبت ميكنم باهام حرف نميزنن بايد چيكار كنم
اگه منظورتون كوئست information at a price هستش بايد با رهبرشون Eridor حرف بزنيد.
البته كار خودتونو سخت كردين،اگه قبل از كشتن Vampire ها جاشونو به Hunter ها گفته بودين مي رفتن همديگرو لت و پار مي كردن. شما هم ميتونستين كسايي كه زنده مي مونن رو بكشيد.

سلام
من توی این ما موریتگیر کردم
ماموریت برای mages guildهست
اسم ماموریت این هستmages guild suspension
in order to regain favor with the guild. i must gather 20 vampire dust and 20 deader
hearts and deliver them to raminus polus at the arcane university
من اینا رو کجا باید پیدا کنم؟؟؟/:confused::confused:

اگه منظورتون كوئست information at a price هستش بايد با رهبرشون Eridor حرف بزنيد.
البته كار خودتونو سخت كردين،اگه قبل از كشتن Vampire ها جاشونو به Hunter ها گفته بودين مي رفتن همديگرو لت و پار مي كردن. شما هم ميتونستين كسايي كه زنده مي مونن رو بكشيد.

من قبلش باهاش حرف زدم و جاشونو بهش گفتم ولي خودم هم رفتم ومپايرها رو كشتم حالا كه باهاش حرف ميزنم چيز ديگه اي نميگه

من قبلش باهاش حرف زدم و جاشونو بهش گفتم ولي خودم هم رفتم ومپايرها رو كشتم حالا كه باهاش حرف ميزنم چيز ديگه اي نميگه
تا اونجايي كه يادمه بايد بزني بكشيشون.
اگه رفتن توي غاري كه بهشون گفتي كه بكششون
ولي اگه توي شهرن و Bounty هم برات مهمه كه بالا نره از يكي از Vampire هايي كه كشتي vampire dust بردار و به عنوان مدرك كه Vampire ها رو كشتي بهشون بده تا از شهر برن.

لطفا به من پاسخ دهید.

سلام به همه ی ابلیویون بازهای خفن :cool: من دیروز عضو شدم وبه شدت از دنیای بازی(بخصوص ابلیویون)عقب افتاده ام.
اگر هنوز هم گیمرهای حرفه ای به این تالار نگاهی می کنند لطفا به سوال من جواب دهید و من را راهنمای کنید.
اولین سوال من در تالار این است که با مشخصات سیستم من که در زیر دادم باید تنظیمات گرافیکی بازی را حدودا(اگر متوانید کمی هم دقیق) در چه حدی قرار دهم تا بتوانم از گرافیک این بازی لذت ببرم ودرعین حال فریم ریت وسرعت قابل قبولی هم در بازی داشته باشم. :confused:
مشخصات سیستم من:
System: 3 Ghz Intel Pentium 4
RAM: 1.5 GB
Video Memory: MSI NX7300GS[NVIDIA Geforce 7300 GS

ببخشید که من این قدر دیر این سوال را پرسیدم امآ مطمئن هستم که همه با من موافق هستید که هیچوقت برای شروع چنین شاهکاری دور نیست. :biggrin1:
باتشکر. :bye:

خوب نظر من اینه
antialising نه تو این بازی بلکه تو هر بازی تا جایی که میتونی بالا حداقل 4
Shadow توی همه بازیها پایین ترین حد ممکن (غیر بازیهای مخفی کاری چون فعلا من که سایه با کیفیت خوب ندیدم) همه جور سایه بدون استثنا
bloom on
blood high بازی بدون خون که بازی نمیشه
grass اگه میکشه سیستمت آخر بزارش و اگر نه کلا برش دار چون ظاهر شدن علفها یجورهایی تو ذوق میزنه (برش داری بهتره سیستمت راحت نفس میکشه)
actor ,object , item بهترین حالت چون خیلی مهمن و سنگین نیستن
tree بیشتر از نصفه بزاریش خوبه (عقب جلو کن ببین تو کدوم حالت ظاهر شدن درختها تو ذوقت نمیزنه)
distant landscape رو به نظر من خاموش کن چون خیلی رو فریم تاثیر میگذاره و بافت زمینهای دوردست ظاهرشون افتضاحه (حتی تو نسخه های کنسولی) همون بهتره که یه مه آبی ببینی با فریم بالاتر
view dist هم روی آخرش بزاری خیلی بهتره
spcular dist هم کمتر از وسط چون نورپردازی دوردست خیلی کمتر از فریمهای با ارزش تو چشم میاد
آب هم ظاهر خوشگل براش کافیه refflect , ripple لازم نیست
و مهمترینها که حتما میدونی یکی res که عشق من 1024*768 و texture اگه تونستی large اگر نتونستی normal (درسته خیلی موثره روی ظاهر بازی ولی بیشتر توی مکالمه ها و نماهای خیلی نزدیک توچشم میاد)
امیدوارم به دردت بخوره البته من فقط نظر خودمو گفتم
و واقعا هیچ وقت برای شروع کردن این شاهکار دیر نیست شروع هم که بشه دیگه تموم نمیشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or