The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

البته فکر کنم ( تاکید میکنم ، فکر کنم ) برای گرفتن این کوئست باید یک کاره ای باشید . یعنی یک عامل شهرتی داشته باشید و سرتون به تنتون بیارزه.
مثلا Arch-Mage , Hero of Kvatch , Grand Champion Of Arena
وحید دستت درد کنه توضیحات جامعی بود
من هنوز این چیزایی که گفتی تست نکردم... ولی در مورد این پچ بگم که من grand champion arena هستم ولی هنوز چون هنوز کوئست های اصلی بازی رو انجام ندادم hero of kvatch نشدم... فعلا هم سراغ mages guild نرفتم....
ولی dark brother hood رو تموم کردم و الان اونجا listener هستم...هفته ای یه بار میرم گوش میدم ببینم این night mother چی میگه بعد میام به یکی از از این speaker ها میگم و ازش پول میگیرم... معمولا هم 200 سکه میده....

ولی وحید من چون قبل از دارک برادر هود رفتم آرینا و اونجا رو تموم کردم به خاطر پول...
fame من 31 بود و infamy هم 3 بود .. چون gray prince رو کشتم... البته بعد از انجام کوئست مربوطه....
ولی از وقتی رفتم تو این dark brother hood عضو شدم infamy من از 3 به 30 افزایش پیدا کرد..
فکر کنم به همین خاطر هست که مردم بهم هیچی نمیگن....

(قابل توجه عزیزانی که هنوز خونه نخریدن)
من فقط اون خونه حقارت بار تو امپریال سیتی رو خریدم در water front اونم قیمت 2000 تا بود که با یه استورج واسن نزدیک 2500 آب خورد :(

Wizard's Tower

این اکسپنشن هم از اکسپنشن های خوبیه که عرضه شده و من که شخصا خیلی خوشم اومد.
با نصبش کوئستی به نام Frostcrag Spire اضافه میشه .
"با توجه به سندی که به من تحویل داده شده ، من دارایی ِ یکی از فامیل های دور و گم شده ام روبه ارث بردم ، که اسم ِ اون دارایی Frostcrag Spire هست (به معنی ِ "منار ِ تخته سنگ ِ سرمازده" ) . . . . . . . در اولین فرصت باید به اونجا برم و در مورد ِ ملکِ جدیدم تحقیق کنم."
{این شیوه ی اطلاع رسانی بعد از نصب هر اکسپنشن خیلی جالبه . . . }
وقتی به اون مکان میرید و اونجا رو میگردید ، یک کتاب خاک گرفته پیدا میکنید و با خوندنش میفهمید که برای رسوندن اون مکان به جلال و شکوه قبلیش ، باید به Mystic Emporium در Market District ایمپریال سیتی برید و هرچی لازمه بخرید.
با خریدن چیزهایی که لازمه ، اون برج به مکانی رویایی برای یک جادوگر تبدیل میشه . طوری
که اگه جادوگر باشید ، ممکنه هرچی تو خونه تون توی ایمپریال سیتی و شهر های دیگه دارید ، بردارید و به اینجا منتقل کنید و محل زندگیتون بشه اونجا.
واقعا مکان پر امکاناتی هست و برای زندگی عالیه. (قابل توجه عزیزانی که هنوز خونه نخریدن)
از امکانات اینجا به چند مورد اشاره میکنم :
1- در بالکن این برج ، به Mages Guild ِ هر شهر حتی Kvatch یک پورتال هست . پس اگه اینجا زندگی کنید ، میتونید در وقتتون صرفه جویی کنید و در چند ثانیه به هر شهر برید. فرقش با Fast Travel اینه که وقتی Fast Travel میکنید ، مثلا 18 ساعت میگذره و شما خودتون رو در مقصد میبینید. یعنی مثلا اگه بخواید از ایمپریال سیتی به یکی از دهات اطراف سفر کنید ، وقتی توی ایمپریال سیتی نگاه میکنید و ساعت 5 هست ، وقتی Fast Travel رو انجام میدید ، ساعت مثلا میشه 22 و میرسید به مقصد. ولی وقتی از پورتال ها استفاده میکنید هیچ فاصله زمانی وجود نداره و اگه مبدا ساعت 5 باشه ، مقصد فوقش ساعت میشه 5:00:01 .
2- این برج یک باغچه ی گلخانه ای داره که اغلب گیاهانی که توی کلّ بازی وجود داره ، میتونید اینجا پیدا کنید ( خیالتون راحت nirnroot نداره!). حتی گیاهانی مانند Blood Grass که فقط توی جهنم پیدا میشه.
3- دستگاههای Altar of Enchanting و Altar of Spellmaking در سالن اصلی وجود دارن و میتونید ازشون استفاده کنید.
4- یک Altar برای معجون سازی (Alchemy) که وقتی جلوش میرید تا معجون بسازید ، مهارت Alchemy تون 15 تا افزایش پیدا میکنه و البته با کنار رفتن از اونجا به حالت عادی برمیگرده.
5- اصلی ترین و مهم ترین کاربرد این برج ، همین مورد هست: شاید توی بازی دیده باشید افرادی رو که یک موجودی رو برای دفاع از خودشون و کمک توی مبارزات تربیت کردن؛ مثلا چیزی که خیلی زیاده سگ هست .
توی سالن اصلی برج ، یک محراب (Altar) هست که میتونید ازش برای حفاظت خودتون یک موجود احضار کنید. این موجود هرجا برید دنبالتون میاد و کاملا اهلی هست و فقط به دشمن ها حمله میکنه. انتخاب هایی که دارید سه مورد از سه عنصر اصلی جادو ها هستن (Fire, Frost , Shock ) :
الف- Flame Atronach که برای احضارش به 3 تا Flame Salt نیاز دارید.
ب- Frost Atronach که برای احضارش به 3 تا Frost Salt نیاز دارید.
ج- Storm Atronach که برای احضارش به 3 تا Void Salt نیاز دارید.
نکته ی قابل توجه اینکه برای احضار هر موجودی ، به چیزی نیاز دارید که از کشتن خودش بدست میارید !
نکته ی دیگه اینکه در عین حال فقط یک موجود میتونید همراهتون داشته باشید.
دستوراتی که میتونید به موجودات بدین هم طبق معمول Wait ، Follow و Dismiss هستن که با Dismiss (مرخص شدن) موجود ناپدید میشه و از بین میره.

این هم چند تا عکس از قسمت های مختلف برج:
نمای بیرونی 1
نمای بیرونی 2
نمای بیرونی 3
گلخانه
سالن اصلی 1
سالن اصلی 2
بالکن پورتال ها

~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~×~

من نمی دونستم این اضافه شونده ها انقدر جالبند!
واقعا مطلب مفیدی بود.
محل اون کتابو میشه رو نقشه ای جایی نشون بدی!؟:confused:

من یدونه update1.1.511دانلود کردم ولی بعد صب کرک می خواهد وقتس کرک می کنم میشه ورژنا 1.1.211

وقتی میخواید اکسپنشن ها ی بازی رو نصب کنید ، باید با نصب پچ 1.1 ، ورژن بازی رو به 1.1 ارتقا بدین.
در این صورت میتونید اکسپنشن ها رو نصب کنید و توجه کنید که اگر کرک کپی کرده باشید ، نه پچ نصب میشه ، نه اکسپنشن ها .
پس باید تا کرک رو کپی نکردید ، پچ و اکسپنشن ها رو نصب کنید ، و اون موقع دیگه کرک قبلی بازی که مخصوص ورژن 1 بود کار نمیکنه .
پس باید کرک 1.1 رو دانلود کنید .

لینک دانلود کرک 1.1 بازی آبلیویون
شما باید از لیست این رو انتخاب کنید :
The Elder Scrolls 4 v1.1.511 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE

ولی در مورد این پچ بگم که من grand champion arena هستم ولی هنوز چون هنوز کوئست های اصلی بازی رو انجام ندادم hero of kvatch نشدم... فعلا هم سراغ mages guild نرفتم.

ببین جواد لازم نیست همه ی اون القاب و عناوین رو داشته باشی ! :)
فقط یکدونه کافیه. ;)
البته همونطور که گفتم شک دارم که به این ربط داشته باشه . . . تو یکراست برو پیامبره رو ببین. ;)

فکر کنم به همین خاطر هست که مردم بهم هیچی نمیگن...
ولی من فکر نمیکنم :confused:

بالاخره rumor ی که مردم میگن بصورت random هست و ممکنه برای اینکه چیزی که میخواید رو بشنوید لازم باشه با 10 ، 20 نفر یا بیشتر صحبت کنید.
البته اگه Thieves Guild رو رفته باشین ، بهتون گفته میشه که بهترین منبع اطلاعاتی در هر شرایطی گدا ها هستن. ;)
من هم برای همین از گدا ها پرسیدم.
حالا شما اگه به هر حال مشکلی دارین ، یکراست برین پیش پیامبره . آدرسشو که دادم . . .;)

من نمی دونستم این اضافه شونده ها انقدر جالبند!
واقعا مطلب مفیدی بود.
محل اون کتابو میشه رو نقشه ای جایی نشون بدی!؟
خیلی خوشحالم که بالاخره تونستم نظر یک نفر رو به این اضافه شونده ها جلب کنم . . . :cheesygri
اون کتاب ها هم اگر Spell Tomes رو نصب نکنین توی نقشه هم پیدا نمیشن. ;)
من هم تا حالا 2 تا پیدا کردم ولی فقط از این یکی عکس گرفتم . . . دفعه ی بعد اگر پیدا کردم ، حتما یادم میمونه که از محلشون روی نقشه برات عکس بگیرم ;)

دوستان اگر میخوان محل مکانهایی که بالا نامبرده شد رو روی نقشه نشون بدم تا ببینید وقتی اضافه شونده رو نصب نکردین ، بجای این مکان ها چی قرار داره . . .

ببین جواد لازم نیست همه ی اون القاب و عناوین رو داشته باشی ! :)
فقط یکدونه کافیه. ;)
البته همونطور که گفتم شک دارم که به این ربط داشته باشه . . . تو یکراست برو پیامبره رو ببین. ;)
وحید من کل اون منطقه رو سرچ کردم زیر گیاه ها رو هم گشتم ولی این یارو نبود که نبود :(
هر چی گدا هم تو اون شهر بود دیدم و ازشون سوال کردم ولی راه به جایی نبردم

آقا من وضعم خیلی خرابه... دارم کوئست های thief guild رو میرم.. حالا مقدار infamy 40 و مقدار famy من 31هست...
دارم به یه فرد منفور در جامعه تبدیل میشم..
220.gif

حالا شما اگه به هر حال مشکلی دارین ، یکراست برین پیش پیامبره . آدرسشو که دادم . .
وحید من اونجا رو زیرو رو کردم اثری از این یارو نبود
188.gif

سلام خدمت همگی دوستان قبلا هم گفته بودم من هر کاری کردم نتونستم اون بخش که مد ها را از اون طریق نصب می کنند را اجرا کنم هر کاری گفتید کردم رفتم درایور گرافیکم را دوباره نصب کردم بازی را پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد ممکنه از کرک یا خود اون فایل exe باشه؟؟

وحید من اونجا رو زیرو رو کردم اثری از این یارو نبود

جواد جان من اونجا رفتم اون بود !
دیگه نمیدونم چرا برای شما نیست ! :)

ولی احتمالاتی که ممکنه باشه :
_ nights of nine درست نصب نشده باشه یا خراب باشه.
_ برای رفتن به اون کوئست level خاصی لازم باشه .
_برای رفتن به اون کوئست لازم باشه قبلا کار خاصی کرده باشید. (مثلا کوئست خاصی )
_ . . .. . .. . .

این احتمالات ممکنی بود که به ذهن من رسید.
امیدوارم مشکلت حل بشه. ;)

سلام خدمت همگی دوستان قبلا هم گفته بودم من هر کاری کردم نتونستم اون بخش که مد ها را از اون طریق نصب می کنند را اجرا کنم هر کاری گفتید کردم رفتم درایور گرافیکم را دوباره نصب کردم بازی را پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد ممکنه از کرک یا خود اون فایل exe باشه؟؟

اخیرا با خبر شدم (از طریق عباس) که بعضی از اکسپنشن ها بصورت فایل کپی شدنی هستن که باید کپی کنید توی پوشه ی بازی . . .
و یکسریشون خراب هستن (دقیقا بدلیل مشکلی که FEAR : EP داشت)
یعنی قبل از نصب اکسپنشن ها باید حتما پچ 1.1 رو نصب کنید ( نه اینکه فایل exe ش رو کپی کنید )
81.gif

و اگر نه دقیقا مشکل FEAR : EP پیش میاد : بعضی از آبجکت ها لود نمیشن .
مثل همین عباس آقا که توی Wizard's Tower مشکل داشتن و با اینکه کوئست مربوطه رو میگرفتن ، ولی وقتی به مکان ِ برج میرفتن برجی اونجا نبود ! :)

پس حتما پچ رو نصب کنید. ;)

وحید جون!
Prophet میشه پیشگو نه پیامبر!
Prophecy هم میشه پیشگوئی (همینجوری!)
دستت هم درد نکنه.

تا اونجایی که من میدونم انگلیسی شما از من بهتره محمد حسین . ;)
ولی اینو من از وقتی معنی Indigo Prophecy رو چک کردم یادمه . . . که میشد پیامبری ِ نیلی . . .
اینو ببین ;)

قابل شما رو هم نداشت .

اخیرا با خبر شدم (از طریق عباس) که بعضی از اکسپنشن ها بصورت فایل کپی شدنی هستن که باید کپی کنید توی پوشه ی بازی . . .
و یکسریشون خراب هستن (دقیقا بدلیل مشکلی که FEAR : EP داشت)
یعنی قبل از نصب اکسپنشن ها باید حتما پچ 1.1 رو نصب کنید ( نه اینکه فایل exe ش رو کپی کنید )
81.gif

و اگر نه دقیقا مشکل FEAR : EP پیش میاد : بعضی از آبجکت ها لود نمیشن .
مثل همین عباس آقا که توی Wizard's Tower مشکل داشتن و با اینکه کوئست مربوطه رو میگرفتن ، ولی وقتی به مکان ِ برج میرفتن برجی اونجا نبود ! :)

پس حتما پچ رو نصب کنید. ;)

تا اونجایی که من میدونم انگلیسی شما از من بهتره محمد حسین . ;)
ولی اینو من از وقتی معنی Indigo Prophecy رو چک کردم یادمه . . . که میشد پیامبری ِ نیلی . . .
اینو ببین ;)

قابل شما رو هم نداشت .
من فهمیدم مشکلم کجاست
توی پوشه
\Bethesda Softworks\Oblivion\Data
باید دو تا فایل باشند
یکی به اسم DLCFrostcrag.esp و یکی هم DLCFrostcrag.bsa
مشکلم اینجاست که فایل DLCFrostcrag.bsa رو ندارم کسی می تونه برام جایی رو پیدا کنه که ازش دانلود کنم؟ هر تورنتی پیدا کردم سیدش کم بود!:(
برای knights of the nine هم همینطوره دو فایل به اسم knights.bsa و knights.esp باید توی اون پوشه باشند.
---------------------------
توی دیکشنری انگلیسی به انگلیسی رو هم ببین بعضی کلمه ها معنا های دیگه ای هم دارند!;)
---------------------------
توی یه سری از اضافه شونده های غیر رسمی دیدم گفته یه فایلی رو یه جا کپی کنم که توی پوشه بازیم اصلا وجود نداره! کسی می دونه جریانش چیه؟

آقا اگه مشکلی نیست من یه سوال دیگه بکنم؟؟؟ :biggrin1:
من دیگه نمتونم تو کلیسا دعا کنم تا میرم کلیک میکنم بهم میگه ::
repent your crimes. wicked one! که معنیش میشه برو از گناهانت توبه کن. تبه کار...
حالا من bounty هم ندارم قضیه چیه؟؟ ما کجا بریم توبه کنیم؟؟؟
چون روز قبل با یه vampire در گیر شدم برای اطمینان بیشتر میخام دعا کنم

اره منم این مشکلو دارم ولی فک نکنم به bounty ربطی داشته باشه اخه کلیسا مربوط به خداس نه امپریال گارد!
حالا وقتی خون اشام بشی چه قدرتایی بدست میاری؟ من به سرم زده کلا برم خون اشام بشم!
راسی اونایی که میخان دزد بشن sneak رو skill اصلی انتخاب نکنن چون مث من همینجوری بیخودی ساعتی یه بار level up میشن در حالی که بقیه اسکیلاشون هنوز 10 تا هم بالا نرفته. فک کنم تو مراحل بزن بزن برام مشکل درس کنه.

آخرین ویرایش:
راسی اونایی که میخان دزد بشن sneak رو skill اصلی انتخاب نکنن چون مث من همینجوری بیخودی ساعتی یه بار level up میشن در حالی که بقیه اسکیلاشون هنوز 10 تا هم بالا نرفته. فک کنم تو مراحل بزن بزن برام مشکل درس کنه.
ما که نمیخاستیم دزد بشیم... ولی این اسکیل رو برداشتیم و خیلی هم بدرد بخور هست...
درضمن شما باید اسکیل هاتون رو جوری بالا ببرین که بیشنشون تفاوت چندانی نباشه...

حالا وقتی خون اشام بشی چه قدرتایی بدست میاری؟ من به سرم زده کلا برم خون اشام بشم!
خوناشام شدن جز دردسر چیز دیگه ایی نداره... و برای درمانش هم دهن ادم صاف میشه.... من که دفعه اول داشتم بازی میکردم خوناشام شدم... اینقدر درمانش سخت بود که بیخایل در مان شدم....
آخر سر هم اگر خودت رو درمان نکنی میمری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or