The Division با سرعت 30 فریم بر ثانیه اجرا می شود.

Easy_GoiiN

کاربر سایت
1370901007_tc_the_division_screen_water_street_view_web_130610_4h15pmpt.jpg

گفته می شد بازی The Division با سرعت 60 فریم بر ثانیه قرار بود بر روی کنسول های PS4 و Xbox One اجرا شود و اما خبری که ما امروز داریم چیزی غیر از این را نشان می

دهد. طبق آخرین اخبار قرار است این عنوان با سرعت 30 فریم بر ثانیه اجرا شود. هر چند به هنگام انفجار بازی به 20 فریم بر ثانیه افت پیدا میکند. در E3 2013 هم شاهد آن بودیم

(با توجه به تجزیه و تحلیل کارشناسان) این بازی با سرعت 30 فریم بر ثانیه اجرا می شد. هنگام انفجارها ما بافت های خوبی را شاهد نبودیم و با محیطی نسبتاً مصنوعی روبرو

بودیم. البته این اطلاعات از نسخه ی PS4 بازی بدست آمده است. منتظر اطلاعات جدید باشید ...

منبع

آخرین ویرایش:
بله و این یه امر کاملا بدیهیه ! اما صحبت از سخت افزار محدوده و باید اون بازیساز بهترین اپتیمایز رو داشته باشه که هم گرافیک خوبی ارائه بده و هم فریم خوبی داشته باشه.
شکی توش نیست، ولی به نظرم نباید جزئیات همه جا ملاک اصلی قرار داده بشه. توی بازی‌های شوتر اون فریم خیلی مهمه.

نه :دی

Forza 5
Halo
Battle 4
CoD: Ghosts
Driver Club
Titanfall
Killer Instinct
Metal Gear Solid V

اونایی که Bold کردم Cross-gen نیستن، تازه اینا لیست اولیه هست و خیلی از بازی ها هم مشخص نشده چند فریم هستن، بازم تفاوتش با این نسله زیاده :دی

گفتم که، به مرور زمان که گرافیک اشباع بشه دوباره رو میارن به فریم پایین تر و گرافیک بالاتر. اول نسل با 60 فریمه بودن هم می‌تونن گرافیک قابل قبولی ارائه بدن که نسبت به نسل قبل پیشرفت خوبی داشته باشه. دو سال دیگه که اشباع شد، همون آشه و همون کاسه.

در ضمن این بازی‌هایی که مثال زدی، مثل Killer Instinct و Forza و Drive Club چون جز بازی‌های شبیه‌ساز و فایتینگ هستن، رسالتشون فرق می‌کنه. تا آخر نسل هم سعی می‌کنن 60 فریمه باشن. ولی شما نمی‌تونی منکر این بشی که اگه همین بازی‌ها 30 فریمه بودن، گرافیکشون بهتر نبود!

شما اگه فکر می‌کنید این افزایش گرافیکی در کنار 60 فریم بودن بازی‌ها تا آخر نسل ادامه داره، خودتونو گول می‌زنین. دو سال دیگه به جز بازی‌های شبیه‌ساز و فایتینگ 99% بازی‌ها 30 فریمه خواهند شد.

گفتم که، به مرور زمان که گرافیک اشباع بشه دوباره رو میارن به فریم پایین تر و گرافیک بالاتر. اول نسل با 60 فریمه بودن هم می‌تونن گرافیک قابل قبولی ارائه بدن که نسبت به نسل قبل پیشرفت خوبی داشته باشه. دو سال دیگه که اشباع شد، همون آشه و همون کاسه.

در ضمن این بازی‌هایی که مثال زدی، مثل Killer Instinct و Forza و Drive Club چون جز بازی‌های شبیه‌ساز و فایتینگ هستن، رسالتشون فرق می‌کنه. تا آخر نسل هم سعی می‌کنن 60 فریمه باشن. ولی شما نمی‌تونی منکر این بشی که اگه همین بازی‌ها 30 فریمه بودن، گرافیکشون بهتر نبود!

شما اگه فکر می‌کنید این افزایش گرافیکی در کنار 60 فریم بودن بازی‌ها تا آخر نسل ادامه داره، خودتونو گول می‌زنین. دو سال دیگه به جز بازی‌های شبیه‌ساز و فیاتینگ 99% بازی‌ها 30 فریمه خواهند شد.
یه سری از حرفهات رو قبول دارم ولی اینکه Halo رو 60 فریم اجرا بشه بعد یهو نسخه بعدیش بشه 30 فریم رو نمی تونم قبول کنم :دی بعید میدونم یه بازی اول نسل از 60 فریم شروع کنه بعد برسه به 30 فریم! حالا شاید اکثر بازی ها 30 فریم باشن ولی اونایی که 60 فریم هستن دیگه احتمال زیاد شماره های بعدیشون هم 60 فریم باقی می مونن خصوصا شوترها :دی

مگه بازی سازان با معماری PC آشنا نیستن پس چی شد میگفتن که توسعه بازی ها آسون شده
این حرف شما نقض حرف های اون هاست
چیزی که هست اینه که تمامی بازی سازان به خاطر گرافیک بالا فریم رو روی 30 نگه میدارن بدبخت چقدر کارمک تو BC سر این حرف ترول شد

آخه PC خونشون که نیست بدونن چی داره چی نداره تازه تا قبل کنفرانس معرفی PS4 ملت نمیدونستن 8 گیگ رم داره حتی بعدشم قرار نیست از PC پورت کنن چیزی روی کنسول ها حتی معماری نزدیکی داشته باشه همین الان روی PC نمیتونن خیلی از بازی ها از یه کارت مثل 670 من بیشتر از 50-60 درصد استفاده کنن که چند تا بازی میان درست استفاده میکنن یعنی بقیه بازیساز نیستن ؟ حالا این چه حرفیه شما میزنی ؟

بابا خونه خاله که نیست گفتن کار باهاش راحته نگفتن بازی خود به خود روش اجرا میشه که شما انتظار معجزه داری حتی اگه PC هم حسابش کنیم بازم صحبت شما خنده داره یعنی شما میخوای بگی کنسول ها از PC های متوسط بازار که 1080p و بازی رو 60 فریم اجرا میکنه هم ضعیفتره اگه بله خدا حافظ صحبتی نمیمونه .

میشه بگی اینها که آشنا هستن با معماری PC چرا پس بازی های PC این وضع رو دارن ؟

یه سری از حرفهات رو قبول دارم ولی اینکه Halo رو 60 فریم اجرا بشه بعد یهو نسخه بعدیش بشه 30 فریم رو نمی تونم قبول کنم :دی بعید میدونم یه بازی اول نسل از 60 فریم شروع کنه بعد برسه به 30 فریم! حالا شاید اکثر بازی ها 30 فریم باشن ولی اونایی که 60 فریم هستن دیگه احتمال زیاد شماره های بعدیشون هم 60 فریم باقی می مونن خصوصا شوترها :دی

این حرفت کاملاً درسته مخالفتی باهاش ندارم. اینا اثر موفقیت‌های CoD هست که باعث شده خیلی از شوترساز‌ها به فکر 60 فریمه کردن بازیاشون بیفتن.
کلیت حرف من این بود که خُرده نگیرید چرا این بازی سی فریمه ولی مثلاً یه بازی‌ای مثل MGSV شصت فریمه هست. MGS VI هم میاد واسه افزایش گرافیک فریم رو پایین میاره، ولی این بازی چون Cross-Gen هست، کلی قدرت خام در اختیارشون هست که در جاهای محدودی می‌تونن خرجش کنن، واسه همین بازی رو 60 فریمه می‌کنن، 8XAA به بازی تزریق می‌کنن و ... .
کلاً به جزی یه سری بازی، اکثراً به کاهش فریم و افزایش گرافیکی تن می‌دن.

Halo رو فکر کنم فقط مولتی پلیرشو میخوان 60 فریم بکنن سینگل پلیر بازی احتمالا باید همون 30 فریم باشه اساسینزکریدم همینجوریه سینگل بازی 30 فریمه مولتی پلیر 60 فریم.

به نظر من اگه بتونن فریم بازی رو روی 30 قفل کنن به صورتی که در شلوغ ترین جای بازی به 29 هم نرسه من کاملا برام قابل قبوله ، به نظرم بهتره بیشتر رو افکت ها و جزئیات گرافیکی توجه کنن تا 60 فریم شدن ، البته تو ریسینگ 60 فریم 1080P واجبه :d مثلا همون KZ2 با اینکه 30 فریم بود ولی به شدت جزئیات گرافیکی خوبی داشت ، حالا فک کن با فریم قفل شده رو 30 ، جزئیات گرافیکی چندین برابر بالاتر ، خیلی جذابه :دی

یک موردی در ارتباط با بحث فریم بگم :دی یک PCگیمر که سیستم خفنی داره، دوست داره با فریم و جزئیات بالا بازی کنه. یک گیمر کنسولی هم براش 30 هم از سرش زیادیه :دی این فریم بیشتر برمیگرده به سطح توقع افراد. الان مثلا من میگم توی بازی شوتر فریم بالا خیلی مهمه؛ ممکنه یکی بگه اصلا مهم نیست. چرا؟ چون به فریم عادت کرده، ولی وقتی همون فرد بیاد توی 100 فریم بازی رو تجربه کنه، به احتمال زیاد نظرش عوض میشه و نمیگه فریم مهم نیست :دی

60 فریم علاوه بر گیم پلی، گرافیک رو هم بهتر میکنه به نظر من. رو 60 فریم بازی خیلی روون و fluid ـه و همه چی خیلی زنده به نظر می رسه. امیدوارم کم کم به یه استاندارد تبدیل بشه 60 فریم.

60 فریم علاوه بر گیم پلی، گرافیک رو هم بهتر میکنه به نظر من. رو 60 فریم بازی خیلی روون و fluid ـه و همه چی خیلی زنده به نظر می رسه. امیدوارم کم کم به یه استاندارد تبدیل بشه 60 فریم.

موقعی تبدیل به استاندارد می‌شه که همه گیمرها تقاضای 60 فریمه بودن بازی‌ها رو داشته باشن. در حال حاضر 80-90% کنسول‌گیمرها می‌گن گرافیک بیشتر رو به 60 فریمه بودن ترجیح می‌دیم (به جز همون بازی‌های سیمولیشن و فایتینگ).

موقعی تبدیل به استاندارد می‌شه که همه گیمرها تقاضای 60 فریمه بودن بازی‌ها رو داشته باشن. در حال حاضر 80-90% کنسول‌گیمرها می‌گن گرافیک بیشتر رو به 60 فریمه بودن ترجیح می‌دیم (به جز همون بازی‌های سیمولیشن و فایتینگ).
فروش CoD به طور کامل حرفت رو نقض میکنه:دی حداقل 70-80 درصد شوترها 60 فریم خواهند شد این نسل. BF و هیلو هم 60 فریم شدن دیگه بقیه هم خواه ناخواه میان به این سمت.
وقتی هم 60 فریم بشن دیگه نمیان تو شماره بعدیش 30 فریم کنن! همچین چیزی غیرممکنه.

فروش CoD به طور کامل حرفت رو نقض میکنه:دی حداقل 70-80 درصد شوترها 60 فریم خواهند شد این نسل. BF و هیلو هم 60 فریم شدن دیگه بقیه هم خواه ناخواه میان به این سمت.
وقتی هم 60 فریم بشن دیگه نمیان تو شماره بعدیش 30 فریم کنن! همچین چیزی غیرممکنه.

شما جوری حرف می‌زنی که انگار من بدم میاد بازی‌ها 60 فریمه باشن.
حالا شما هستی، ما هم هستیم، باز هم اکثر شوترها 30 فریمه خواهند شد. وقتی 4 سال بگذره و همه اعتراض کنن که چرا گرافیک بازی‌ هیچ تغییر نمی‌کنه ولی یه سری بازی دیگه درحال پیشرفت هستن، مجبور می‌شن این کارو بکنن.

شوترهای اول شخص نسبت به نسل قبل بیشتر 60 فریمه می‌شن(به خاطر وجود CoD که خودم هم بهش اشاره کردم)، اما به 70-80% نمی‌رسن، بازی‌های سوم شخص هم که تقریباً همشون 30 فریمه می‌شن. همین الان توی همین تاپیک، خیلی‌ها می‌گن 30 فریمه باشه با گرافیک بالاتر بهتره! یه علتش اینه که خیلی‌ها واقعاً تفاوت واسشون محسوس نیست، همون طور که خیلی از کنسول‌گیمرها می‌گن وضعیت فریمِ Castelvania LoS مشکل خاصی نداره!!! یه عده هم با این که متوجه تفاوت محسوسشون می‌شن، بازم گرافیک بالاتر رو ترجیح می‌دن. به خصوص در سال‌های آخر که می‌بینن گرافیک بازی‌ها در حال در جا زنده.

البته احتمالش زیاده که بخش سینگل بازی‌ها 30 فریمه باشه ولی اکثراً مالتی رو به سمت 60 فریمه شدن ببرن. به نظر من این اتفاق محتمل‌تره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or