The Darkness

شما فرض کن الان تو حالتی هستی که داری سوار قطار میشی (سوار نشی:biggrin1:) تو همین حالت یا برو به سمت راست یا به سمت چب خودت تا برسی به یه در میله ای

من 3.4 روزه گيركردم هخرش چه جوري بايد دست دوستي به Darkness بدم همون اخرش نمييميره كه اعصاب خرده كمك كمك ....
بايد چه كار كنم

شما باید وقتی مبارزه شروع شد بهش تیر نزنی بری به سمتش و خودت بچسبونی بهش:cheesygri بعد دمو میشه بازی هم هنوز اخرش نیست

من الان اون مرحله جهنمم بعد از این که با فرماندهه ملاقات میکنی می گه برو به hill میرم اونجا یه زنگوله افتاده وسط راه باید چیکار کنم :confused::confused:

من الان اون مرحله جهنمم بعد از این که با فرماندهه ملاقات میکنی می گه برو به hill میرم اونجا یه زنگوله افتاده وسط راه باید چیکار کنم :confused::confused:

ببین اونجا باید زنگوله رو از سر راهت به وسیله اون مارها برداری برای این کار حالت مار رو با کلید های بالا و بایین عوض کن و بزار رو حالتی که صورت مارها قرمز میشه(یعنی وقتی که از دمش استفاده میکنه) بعد برو سمت زنگوله و دکمه Rb رو نگه دار تا با دم مار زنگوله رو بکشی به سمت بیرون یا کنار

با سلام خدمت همه

کسی می تونه خلاصه ایی از داستان بازی رو تعریف کنه؟ اصلا جکی چرا اینطوری شد و دنباله چی هست؟ متاسفانه من شب ها بازی می کنم و صدای تلوزیون باید کم باشه.

اگه کسی راجع به داستان بازی اطلاعاتی داره بگه. ممنون:love:

دوست عزیز همین چند تا پست پیش بود که یکی از دوستان گیر داده بود این همه از داستان چیزی نگیم:blushing:اگر دوست دارید پیغام خصوصی بدید در جریان بگذارمتون

می خوام این دارکنسه بمیره و اون ...... زنده بشه باید الان بزنمش دیگه ؟
آقا این نمیمیره چطوری بکشمش تمام تیرارو بهش زدم بازم نمرد

آخرین ویرایش:
پس چطور بکشیمش ؟
آقا من نمی خوام دست برادری به این دارکنسه بدم
میشه این کارو کرد ؟
چون یکی می گفت 2 جور میشه داستان رو تموم کرد یکی یه چیزی بگه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or