The Darkness

فكر كنم اوليشم، اگه منظورت اون جايي كه يه سري سرباز دارن بهت شليك ميكنن اونجا رو رد كردم و همه سربازا رو هم كشتم كل اون قلعه رو گشتم و 2 ، 3 باري هم براي باز كردن در ها از Darkness ها استفاده كردم اما بدشو نمي دونم چه كار كنم

فكر كنم اوليشم، اگه منظورت اون جايي كه يه سري سرباز دارن بهت شليك ميكنن اونجا رو رد كردم و همه سربازا رو هم كشتم كل اون قلعه رو گشتم و 2 ، 3 باري هم براي باز كردن در ها از Darkness ها استفاده كردم اما بدشو نمي دونم چه كار كنم

داخل همون قلعه باز داری وجود داره که بايد darkness شما باز از بالای در بره درو برات باز کنه
شما اول برو تو option بازی روشنايی بازيرو يه مقدار زياد کن که دقيق ببينی سوراخ سومبها کجاست

یه تاپیکی هست به نام راهنمای قدم به قدم بازیها. اگه دوستان تو یه قسمتی از بازی گیر کردن اونجا تاپیک بزنن.
حالا ممکنه بپرسین ایرادش چیه؟
ایرادش اینه که من و خیلی دوستانی که این بازی رو نگرفتن کل داستان بازی و پایان بازی و ... کلا همه چیز این بازی رو فهمیدیم. این تاپیک اینجاست که در رابطه با بازی و نکات مثبت و منفیش و اخبارش و ... بحث بشه نه اینکه فلان قسمت بازی رو چجوری باید رد کرد؟
بقول معروف: هر سخن جائی و هر نکته مکانی دارد.
حالا جالبه بعضی از دوستان میان میگن حیف شد آخر بازی فلان شخصیت بازی مرد و .... !!!!
تا حالا شده تو سینما فیلم ببینید بعد بغل دستیتون هی به دوستش بگه الان اینجوری میشه! شما چه حسی بهتون دست میده؟ من که میخوام ....
:cursing::gunner::gunner::ranting::sniper::wallbash::thumbdown:cursing::boxing:

یه تاپیکی هست به نام راهنمای قدم به قدم بازیها. اگه دوستان تو یه قسمتی از بازی گیر کردن اونجا تاپیک بزنن.
حالا ممکنه بپرسین ایرادش چیه؟
ایرادش اینه که من و خیلی دوستانی که این بازی رو نگرفتن کل داستان بازی و پایان بازی و ... کلا همه چیز این بازی رو فهمیدیم. این تاپیک اینجاست که در رابطه با بازی و نکات مثبت و منفیش و اخبارش و ... بحث بشه نه اینکه فلان قسمت بازی رو چجوری باید رد کرد؟
بقول معروف: هر سخن جائی و هر نکته مکانی دارد.
حالا جالبه بعضی از دوستان میان میگن حیف شد آخر بازی فلان شخصیت بازی مرد و .... !!!!
تا حالا شده تو سینما فیلم ببینید بعد بغل دستیتون هی به دوستش بگه الان اینجوری میشه! شما چه حسی بهتون دست میده؟ من که میخوام ....
:cursing::gunner::gunner::ranting::sniper::wallbash::thumbdown:cursing::boxing:
زمانی وارد تاپیک شو که بازی رو خریدی

زمانی وارد تاپیک شو که بازی رو خریدی

از شما که عضو با سابقه ای بعیده همچین حرفی. مگه هر کی تو انجمن 360 میاد باید 360 داشته باشه؟ این تاپیک برای اینه که اطلاع بچه ها نسبت به این بازی بیشتر بشه و اونائی که بازی کردن یه نقدی کنن و نظرشونو بگن! حالا هر کی دوست داشت بره بخره.
متاسفانه جائی ننوشته بود اونائی که این بازیرو ندارن وارد نشن. میتونی پست اول این تاپیکو بخونی ببینی برای چی این تاپیک ایجاد شده.
اطلاعات بیشتر، نقد بازی، امتیاز گیم اسپات و ....
میگم یه تاپیک هست بنام راهنمای قدم به قدم بازیها.
اینم قانون جدید: حتما باید یه بازی رو داشت تا وارد تاپیکش شد.:eek:

راستی اخر بازی که credits بازی پخش میشه داخل اسمها یه جا نوشته product manager روزبه اشتیانی دمشون گرم این ایرانی ها همه جا و تو هر صنعتی هستند :love:

با سلام خدمت همه

کسی می تونه خلاصه ایی از داستان بازی رو تعریف کنه؟ اصلا جکی چرا اینطوری شد و دنباله چی هست؟ متاسفانه من شب ها بازی می کنم و صدای تلوزیون باید کم باشه.

اگه کسی راجع به داستان بازی اطلاعاتی داره بگه. ممنون:love:

آقا جان مادرتون یکی کمک کنه
من الان بعد از اون جهنم اول به من می گه برو gun Hill میرم اونجا الان ماموریت Gun Hill رو تموم کردم همون هلی کوپتر که آخرش مشک ازت می ندازه تموم شد اما بعد که میام تو مترو میگه زنگ بزن به فلانی زنگ که زدم دیگه نمیئونم کجا برم چیکار کنم
الان تو قسمت Back اینا رو پیدا کردم : تیتر Objective :
Baths , Pajama
یکی کمک کنه

من الان بعد از اون جهنم اول به من می گه برو gun Hill میرم اونجا الان ماموریت Gun Hill رو تموم کردم همون هلی کوپتر که آخرش مشک ازت می ندازه تموم شد اما بعد که میام تو مترو میگه زنگ بزن به فلانی زنگ که زدم دیگه نمیئونم کجا برم چیکار کنم
Baths , Pajama
یکی کمک کنه

تيترو ول کن قشنگ متنو بنويس

اینم متن :

07072007161.jpg

07072007162.jpg

07072007163.jpg

اینم متن :

07072007161.jpg

[[/[/QUOTE

شما تو این مرحله اول از همه با مترو میری تو ایستگاه fulton بعدش میری توی دستشویی مردونه اونجا یک کلید برمیداری بعدش میری همون سمتی که قطار میاد یه جا یه در میله ای هستش که بازش میکنی وبقیشم که معلوم

Baths , Pajama
یکی کمک کنه

Hotgoal جان منم بازیشو گرفتم. حالا اجازه هست وارد شیم؟
آقا راستی این قسمت اولشو چجوری رد میکنن؟!!! (شوخی):p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or